2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlarrrr şafak nugünle birlikte 21. ama gel gör ki hala evin işi bitmedi yaa. mutfak dolapları takılmadıııı. laminat yapıldığı için evin boya ihtiyacı oluştu. temizliği vs.si offf.
nasıl olcak herşeyy. yardım edecek kimsemiz de yokkk:18::27::37:

sıkıntı yapma canım 21 gün az değil iyi değerlendirildiğin stres yapma yetişir en fazla 1 haftalık işler bunlar

benim de mutfağım zebra stor perde. Ben siyah renk tercih ettim buzdolabım ve bulaşık makinem siyah diye. Çok hafif karanlık yapıyor siyah olması ama çok şık yine de memnunum:69:

benimki aynı bu resimdeki gibi. Hem tek parça olması da avantajlı. İki kat ve ipi çekince boşlukları siyahlar dolduruyor ve güneşliğe dönüşüyor. Diğer renkler de şık duruyor

Benimde çalışma odam krem zebra çok çık duruyo.. tavsiye ederim.. :34:

ayyyy kızılcıklar benim heyecanım başladı,hepinize kolay gelsin,sadece iki hafta sonum kaldı ve sonra büyük günnn,15 inde son kez bekar maaşımı alacaağımm:8: neleri düşünüyorum yahuuu:52:bir an önce gelinliğimi giymek evime yerleşmek istiyorum ve tabiki tatile gitmekkkk:64:

kızlar bugün aşkitom geldi ata yaka gömlek aldım small aldık ama göbekten dolayı midium'a doğru gidiyor :1: bide iç çamaşırlarını yıkamak için filelerden aldım,ikinci banyo için lavabo fırçası falan filan aldım yarın da başka eksiklerimi alıcam küçük eksikleri.bu arada insanın sevdiği insanı öpmesi muhteşem bi duygu :16: :1:

ayyyy kızılcıklar benim heyecanım başladı,hepinize kolay gelsin,sadece iki hafta sonum kaldı ve sonra büyük günnn,15 inde son kez bekar maaşımı alacaağımm:8: neleri düşünüyorum yahuuu:52:bir an önce gelinliğimi giymek evime yerleşmek istiyorum ve tabiki tatile gitmekkkk:64:

bende bugun son bekar maasımı aldım ::D:D:D şafak 27 ....:nazar:

hayatı boyunca convers spoor ayakkabı düz babat giyen topuklu ayakkabı giymeyen radyolog hanım gitti 12 cmlık platform topuk gelın ayakkabısı ve kına ayakkabısı aldı ama cok rahatmıs 26 yasımdan sonra anladım:D:D dün cıktık carsıya kınada giyecegım elbıse çorap ve jartiyerimide aldım artık 11 hazırana hazırım :D:D:17::17::17::17:

kızlar yemek odası koltuk takımı ve tv ünitemizi aldık..3 haziran da teslim edilio..... :)

ya ben az önce üşenmedim gelinliğimi üstün körü bi denedim..göğsüne glob mu ne yapmışlardı ama sanki onun uçları görünüo gibi yaa.. m yaka ya benimki sanki böle yamuk yumuk gibi orası..arkadan çok iyi sıkıştırınca bişi görünmüo ama..off kafama takıldı şu an..napsam bilemedim..... :50:

kızlar yemek odası koltuk takımı ve tv ünitemizi aldık..3 haziran da teslim edilio..... :)

ya ben az önce üşenmedim gelinliğimi üstün körü bi denedim..göğsüne glob mu ne yapmışlardı ama sanki onun uçları görünüo gibi yaa.. m yaka ya benimki sanki böle yamuk yumuk gibi orası..arkadan çok iyi sıkıştırınca bişi görünmüo ama..off kafama takıldı şu an..napsam bilemedim..... :50:

benımkıde globlu ama cok güzel valla durusunu begendım:D silikon al ıcıne istersen bende öyle yapmayı dusunuyorum kaskatı bişiy oldugu için yamuluyo

nerde var tatlım silikonlardan..ya ne bilim globu öle sıfır dikmemişler gelinliğe..böle başından sonundan ve ortasından dikmişler..gelinliğin kumaşı da sert ya sanki yamuk yumuk gibi geldi bana..

nerde var tatlım silikonlardan..ya ne bilim globu öle sıfır dikmemişler gelinliğe..böle başından sonundan ve ortasından dikmişler..gelinliğin kumaşı da sert ya sanki yamuk yumuk gibi geldi bana..

6 yolda loya var ya orda guzeldı bende ordan almıstım ama gelınlık ıcın degıl baska bı kıyafetım ıcın ama cok rahattı kımıldamadı bıle :D

ooooooo bizim gelin hanımlar gelinlik muhabbetine başlamışlar bilee daha benim provalarım bitmedii :) ama geçen gün o haldeyken bile bayıldım üzerimden çıkartmak istemedim ..annemlerin takıcakları altınları ev için gereken ufak tefek eşyalarda alındıı bi çamaşır askısıyla ütü masam kaldıı ..yarın eve kadınlar gidiyor temizlik için salı günüde mobilyalar beyaz eşyalar gelicek bide banyo dolabını monte ediceklerr . çelik kapı hala gelmemişş o da inşallah çarşamba getirilicekmiş .hafta içi davetiyelerimizide alıcaz bi fotoğrafçı ayarlayamadık ben henüz karar veremedim :) nasıl bi çekim istediğime .herkesi öpüyorum kızlarr.evlenen arkadaşımızada mutluluklar diliyorumm .sssccc m hayırlı olsun arkadaşım evin .

2 gündür evde boya yapıyoruz. maymuna döndükkk. heveslendik kendimiz yapalım dedik. elim kolum tutuldu. ama çok keyifliymiş insanın evini kendinin yapması. ne de olsa yuvyı dişi kuş yapar dedim ve sıvadım kolları :34:
ama şu an ölüyorummm:74:

2 gündür evde boya yapıyoruz. maymuna döndükkk. heveslendik kendimiz yapalım dedik. elim kolum tutuldu. ama çok keyifliymiş insanın evini kendinin yapması. ne de olsa yuvyı dişi kuş yapar dedim ve sıvadım kolları :34:
ama şu an ölüyorummm:74:

gelincikler nasılsınız???
oo maşallah evler tutulmuş eşyalar yerleştiriliyor artık az zaman kaldı ne de olsa
heyecanlar dorukta:52::52:
kızlar size birşy soracağım dün kayınvalidem bindallı almış bana onu getirdi
aslen ben kına gecesinde önce elbise sonra da bindallı giymeyi düşünüyordum ama dün giydim bindallı çok hoşş ağır bunaltıcı sıkıcı değil ayrıca da çok şık duruyor...
annemler falan ay çok güzel bence elbiseye gerek yok bu böylece güzel durdu zaten kınada bindallı giymek daha güzell olur daha yakışır zaten 2-3 saat olcak bence hiç elbise giyme bindallın çok güzel bunu giy dediler...
benim de kafam karıştı çünkü bindallı gerçekten çok hoş
ama ben elbise almaya da odaklanmıştım ondan kafam karışştı size sorayım dedim:97:
sizce ne yapıym sadece bindallı giysem annelerin de isteklerini karşılasam mı???

oo maşallah evler tutulmuş eşyalar yerleştiriliyor artık az zaman kaldı ne de olsa
aslen ben kına gecesinde önce elbise sonra da bindallı giymeyi düşünüyordum ama dün giydim bindallı çok hoşş ağır bunaltıcı sıkıcı değil ayrıca da çok şık duruyor...
annemler falan ay çok güzel bence elbiseye gerek yok bu böylece güzel durdu zaten kınada bindallı giymek daha güzell olur daha yakışır zaten 2-3 saat olcak bence hiç elbise giyme bindallın çok güzel bunu giy dediler...
ama ben elbise almaya da odaklanmıştım ondan kafam karışştı size sorayım dedim:97:
sizce ne yapıym sadece bindallı giysem annelerin de isteklerini karşılasam mı???

ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. bence tek bindallı giyilebilir. hem elbise masrafından kurtulur, o parayla evine bişey alırs0ın.

masraf değil sebebi aslında
sağolsunlar hiçbir isteğimi geri çevirmediler
ben de bindalllıyı da çok beğendim giyilebilir hep diye düşünüyorum
acaba ben de diyorum onların isteklerini geri çevirmesem mi:61:

ben ayrıyetten elbısede aldım bındallıyla butun geceyı gecırmek zor olabılr havada sıcak olcak zaten tabi siz bilirsinz

günaydınnnn kızlar..
çok yorgun ve halsizim hatta uyumak istiyorum.
cuma günü evimizin boyası yapıldı, cmrtsi temizlikçi kabasını almıştı.
dünde ben temizlik yaptım evde, aşkım kapıları boyadı. ilk başta hiç içöime sinmeyen ev süper oldu desem yeridir.
bugün 2 odanın parkesi yapılacak.
haftasonu da mobilyalar falan gelmeye başlayacak:))))
bu arada halı ve perdeleri de halletttik:)))
sadece antre için beğendiğim halı yoktu onu haftasonu alacağım.
şimdi sırada avizeler, ocak ve aspiratör var.

radyologg sen zaten uzun boylu değilmisin canım 12 cm ile tam devasal bir gelin olacaksın:)))
ben de platform aldım ama 5-6 cm falan.

pelinns benimde gelinliğin içine glob olacak ama tam oturdu vücuduma. sanırım sen arkadaki ipleri iyi bağlayamadığın için yamuk oldu. gelinlği aldığın yeri arayıp durumu söyle istersen.

daha kına için hiç bir hazırlığım yok onları da halletmek lazım ve zaman giderek daralıyor, heyecan henüz yok ama stres artıyor:)

Back