2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
iyi yaptın iyi ,ben sana dedim olmaz öle ben jartiyer giymicem sadece jartiyer çorabı giycem ,zaten düğünden sonra makyaj çıkcak duş alıncak gerek görmedim

selam arkadaşlar..
nasılsınız evimi yerleştirdik bitti

hadi hayırlısı olsun güle güle oturun inşallah.benim evimde temizlenmiş ama mobilyaların daha yerleşme durumu yok ortada.evi tutuyoruz ama nedense anahtar ev sahibinde ne bakan var ne soran sinir oluyorum.ev tutulduysa anahtar ev sahibinde kalabilir tamam evin işi var ama yedek bi tane de bizde olabilir.nişanlızademin boş olduğu bi gün gidip mobilyalar kurulcak.halı ve perde beğenicez.bu arada nişanlım araba almış haberini kayınvalidemden aldım işe bak ya yavaş yavaş makyaj malzemelerimi de alıyorum.toplu alayım desem bayağı bi tutuyo her çıktığımda bişi alıyorum.bu arada bi bayanla tanıştım evlenmeden önce eşi çok kibar,seven,sayan biriymiş.evlendikten bi süre sonra dayak yemeye başlamış ya ne kötü.

PELİN teşekkür ederim canım felaket tellı gibisin heee herkez aynı olmaz merak etme
inşallah sizinnde en kısa sürede biter kaç gün kaldı peki düğüne

PELİN teşekkür ederim canım felaket tellı gibisin heee herkez aynı olmaz merak etme
inşallah sizinnde en kısa sürede biter kaç gün kaldı peki düğüne

bişi diil cnm ya benim 34 gün var.daha zamanımız var ama ben söylemesem bu işleri taa hazirana bırakcaklar o yüzden

bişi diil cnm ya benim 34 gün var.daha zamanımız var ama ben söylemesem bu işleri taa hazirana bırakcaklar o yüzden

haklısın canım boşa dememişler yuvayı dişii kuş yapar. başlayın artık yaaa. en azından tadilatınız bitsin biz çalıştığımız için çeyizleri erken götürdük son 20 günümüz işte pazar günü herşeyimö yerleşti

ahanda o kuş benim tadilat bitmiş ev temizlenmiş ama kayınvalidem ayıp olur diye aramıyomuş ev sahibini dün sormuş çünkü ya neden ayıp olsun Allah aşkına eşya gelecek,çeyiz gelecek

kızlar bugün aspiratör, ocak ve midi fırınımızı da aldık.
cuma günü gelecek eşyalar, cumarteside servis gelip kurulum yapacak:)
mobilyalar da pazar günü gelmeye başlayacak.
ev, yuva halini almaya başlayacak sanırım:)

avizeler ve mutfak için masa&sandalye dışında bir eksik kalmadı sanırım.
kızlar siz beyaz eşyalarda garanti uzatma yaptınızmı.
servisi aradığımda sçylediler bosh her ürün için 65 tl karşılığı garantiyi 3 yıldan 7 yıla çıkarıyormuş.
yapsam iyi olur diye düşündüm siz ne yaptınız

yormayın gelin olcak hanımları yaaaa ama olsun tatlı yorgunluk olsa gerek

ya boyum 1.68 uzun denılebırmı bılmıyorum ama nısanlımn ınadına yaptım bırazda her denedıgıme yıne kısa kaldın dıyınce abla ver ordan 10 cm ve ustu topukluları dedım o vesıleyle ama rahatmıs evdede gıyıyorum acıldı kına ıcın cok guzel bı elbıse aldıgımı dusunuyrum sıyah tül üstü kırmızı gül motifleri var göğüs drape v yaka kolsuz ama kol kısımlarında sarkan tülleri var normal bi aksamda giyilebılecek tarzdan bişiy ve ilk girdiğim magazada ılkk bunu denedım ve aldım fazla gezmedım ayakkabıda 2. magazada begendıgımı aldım

iyi yaptın iyi ,ben sana dedim olmaz öle ben jartiyer giymicem sadece jartiyer çorabı giycem ,zaten düğünden sonra makyaj çıkcak duş alıncak gerek görmedim

bende corabını ve külotunu aldıum üsttekı zımbırtı yok zaten gelınlık ıcınde daralırım ben onla

Son düzenleme:
bugun beyaz esya servisi gelip kurcak kayınpederi görevlendırdım o işle ben calısıyorum bugun buzdolabını daha rahat kullanayım dıye kapısı degıscek ınsallah istedıgım gıbı olur bakalım bu pazarda temızlık yapılcak 4 ündede ceyızler yerlescek 11 ındede evli mutlu huzurlu olacagız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…