- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.321
iyi yaptın iyi ,ben sana dedim olmaz ölebende bugun son bekar maasımı aldım :şafak 27 ....
hayatı boyunca convers spoor ayakkabı düz babat giyen topuklu ayakkabı giymeyen radyolog hanım gitti 12 cmlık platform topuk gelın ayakkabısı ve kına ayakkabısı aldı ama cok rahatmıs 26 yasımdan sonra anladımdün cıktık carsıya kınada giyecegım elbıse çorap ve jartiyerimide aldım artık 11 hazırana hazırım
selam arkadaşlar..
nasılsınız evimi yerleştirdik bitti
PELİN teşekkür ederim canım felaket tellı gibisin heee herkez aynı olmaz merak etme
inşallah sizinnde en kısa sürede biter kaç gün kaldı peki düğüne
bişi diil cnm ya benim 34 gün var.daha zamanımız var ama ben söylemesem bu işleri taa hazirana bırakcaklar o yüzden
haklısın canım boşa dememişler yuvayı dişii kuş yapar. başlayın artık yaaa. en azından tadilatınız bitsin biz çalıştığımız için çeyizleri erken götürdük son 20 günümüz işte pazar günü herşeyimö yerleşti
ahanda o kuş benimtadilat bitmiş ev temizlenmiş ama kayınvalidem ayıp olur diye aramıyomuş ev sahibini dün sormuş çünkü ya neden ayıp olsun Allah aşkına eşya gelecek,çeyiz gelecek
EVE kira ödemiyormusunuz canım yaaa artık o ev sizin işte
tanıdık olduğu için eşya girer girmez başlıycaz kirayı ödemeye.şuan ödenmiyor.ev sahibimizi ben görmedim ama çok şeyini yaptırdı.ben olsam kiraya vermeye korkarım o hale getirdi evi
sssc bizim vestel aynı şey var yaptık ama 60 TL ödedik
markaya göre farkediyor demekki, nişanlımla daha konuşmadım ama uzatsak iyi olcak:)
günaydınnnn kızlar..
çok yorgun ve halsizim hatta uyumak istiyorum.
cuma günü evimizin boyası yapıldı, cmrtsi temizlikçi kabasını almıştı.
dünde ben temizlik yaptım evde, aşkım kapıları boyadı. ilk başta hiç içöime sinmeyen ev süper oldu desem yeridir.
bugün 2 odanın parkesi yapılacak.
haftasonu da mobilyalar falan gelmeye başlayacak:))))
bu arada halı ve perdeleri de halletttik:)))
sadece antre için beğendiğim halı yoktu onu haftasonu alacağım.
şimdi sırada avizeler, ocak ve aspiratör var.
radyologg sen zaten uzun boylu değilmisin canım 12 cm ile tam devasal bir gelin olacaksın:)))
ben de platform aldım ama 5-6 cm falan.
pelinns benimde gelinliğin içine glob olacak ama tam oturdu vücuduma. sanırım sen arkadaki ipleri iyi bağlayamadığın için yamuk oldu. gelinlği aldığın yeri arayıp durumu söyle istersen.
daha kına için hiç bir hazırlığım yok onları da halletmek lazım ve zaman giderek daralıyor, heyecan henüz yok ama stres artıyor:)
iyi yaptın iyi ,ben sana dedim olmaz öleben jartiyer giymicem sadece jartiyer çorabı giycem ,zaten düğünden sonra makyaj çıkcak duş alıncak gerek görmedim
günaydın kızlarrrr. bugün neler yapıyorsunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?