2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
pelinns sana toplu taşıma ile 20, kendi aranamız ile 5 dk uzaklıktayız:))))
biz dün akşam tuttuk evimizi ama evin çok işi var:(
şimdi içinde değişiklik yapılıyor haftasonu boya badana olacak.
salıdan sonrada 2kadın gelip temizlik yapacak.
diğer haftabaşı beyaz eşya ve mobilyalar gelir muhtemelen.
perde, halı ve avizeleri alacağız bu hafta.
sanırım son sakin günlerim:))))))

aksiyon dolu günler sssccc yi bekliyor savulun sssccc geliyorrrrr avizeciler perdecıler sözüm size ha birde halıcıya :D

aksiyon dolu günler sssccc yi bekliyor savulun sssccc geliyorrrrr avizeciler perdecıler sözüm size ha birde halıcıya :D

halıları çoook önceden beğenmiştim zaten sadece ölçülerini vereceğim.
avize sonraya da kalsa birşey olmaz salon ve mutfak önemli ilk başta, birde yatak odası:)
ama perde için birşey diyemiyeceğim hiç perde bakmadım.
sadece bugün nette bakındım
mutfak için ahşap jaluzi ya da bambu stor beğendim ama herkes diyorki tül al at makinaya yıka diğerleri hiç kullanışlı değil.
seninde stor du dimi mutak yanlış hatırlamıyorsam

halıları çoook önceden beğenmiştim zaten sadece ölçülerini vereceğim.
avize sonraya da kalsa birşey olmaz salon ve mutfak önemli ilk başta, birde yatak odası:)
ama perde için birşey diyemiyeceğim hiç perde bakmadım.
sadece bugün nette bakındım
mutfak için ahşap jaluzi ya da bambu stor beğendim ama herkes diyorki tül al at makinaya yıka diğerleri hiç kullanışlı değil.
seninde stor du dimi mutak yanlış hatırlamıyorsam

benım sadece sımdılık kullanmayacagım 2 odanın perdelerı tül oldu salon yatak odası kruvaze ve zebra mutfak ahsap jaluzı yaptım en azından yıkanması kolay ve de silinebilr özellıgı var şöyle düşün mutfakta tül olsa bütün yemek kokularını ıcıne cekecek ve süreklı yıkamak zorunda olcaksın jaluzıde hem tül hem güneşlik yerıne gecıyo ve bence sık duruyo tabi senın bılecegın iş ama adam akıllı biryere yaptırırsan sorun yasayacagını sanmıyorum

benım sadece sımdılık kullanmayacagım 2 odanın perdelerı tül oldu salon yatak odası kruvaze ve zebra mutfak ahsap jaluzı yaptım en azından yıkanması kolay ve de silinebilr özellıgı var şöyle düşün mutfakta tül olsa bütün yemek kokularını ıcıne cekecek ve süreklı yıkamak zorunda olcaksın jaluzıde hem tül hem güneşlik yerıne gecıyo ve bence sık duruyo tabi senın bılecegın iş ama adam akıllı biryere yaptırırsan sorun yasayacagını sanmıyorum

tamam karar verdim, mutfağa bende ahşap jaluzi istiyorum:)))

amin canım.hayırlısı olsun sizinde mutluluğunuz daim olsun.hangi oteldeydiniz bende gelivereyim :1:

bu arada kessiinlikle tavsiye ediyorum voyage belekteyiz canım,muhteşem bi tesis herşey 10 numara..cumartesi günü buradan kemere amara dolce vita luxury ye gidicez bi 5 günde orada kalıcaz :) bakalım orası nasıl olacak..haber vericem

bu arada kessiinlikle tavsiye ediyorum voyage belekteyiz canım,muhteşem bi tesis herşey 10 numara..cumartesi günü buradan kemere amara dolce vita luxury ye gidicez bi 5 günde orada kalıcaz :) bakalım orası nasıl olacak..haber vericem

güzel yerdesiniz de şansınıza pazartesiye kadar yağışlı geçecek.tavsiye ettin ama biz zaten Antalyadayız balayına da kemere ya da beleğe gitmeyiz oraları yeterince biliyorum değişik gitmediğim bi yer bulucaz oraya gidicez sanırım daha balayı işine giremedik benim şu evim bi temizlense eşyalarım bi girse rahatlıycam o zaman balayı düşünmeye başlıycam.kemere geçerken 5 dk konyaaltından beni de alın ya :1:

tamam karar verdim, mutfağa bende ahşap jaluzi istiyorum:)))

benim de mutfağım zebra stor perde. Ben siyah renk tercih ettim buzdolabım ve bulaşık makinem siyah diye. Çok hafif karanlık yapıyor siyah olması ama çok şık yine de memnunum:69:

benimki aynı bu resimdeki gibi. Hem tek parça olması da avantajlı. İki kat ve ipi çekince boşlukları siyahlar dolduruyor ve güneşliğe dönüşüyor. Diğer renkler de şık duruyor

kızlarrrr şafak nugünle birlikte 21. ama gel gör ki hala evin işi bitmedi yaa. mutfak dolapları takılmadıııı. laminat yapıldığı için evin boya ihtiyacı oluştu. temizliği vs.si offf.
nasıl olcak herşeyy. yardım edecek kimsemiz de yokkk:18::27::37:

Back