2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
Ev kendimizin zaten tadilat falan yapıldı.. herşeyi zevkimize göre döşedik.. Allaha Şükür..

çok iyi ozaman daha rahat oluyor yapılacak işler

bakabilirsin görümcem aldı memnun problem yaşamıyor
bizimde o detaylar hazır düşünmüyorum bile foto abim çekecek yine

radyologg bacım çok özledim seni ya((
son zamanlarda para daha da kıymetli oluyor dimi
canım evi dün akşam tuttuk. şişliye yakın.
aslında tam olarak istediğim ev diyemiyeceğim çok içime sinerek tutmadık ama artık zaman yok ve baktıkça daha kötüleri çıkıyor, birde anneme çok yakın:) ondan tuttuk.

Günaydınnn.. Dün perdelerde geldi son kalan bi halı vardı oda geldi.. Bi tek çeyiz kaldı.. Rahatladım bayağııı
sen işlerini iyice kolaylamışsın. darısı başıma:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydın
düğünümüze 39 gün kala sonunda evimizi tuttuk:))
artık benden rahatı yok yaşasın bizimde bir evimiz var artık.

vay hayırlısı olsun.ev tutuldu rahatım diyosun ama ev tutulunca da onu yapmadık bunu yapmadık diye bi sürü eksik çıkıyor.mesela benim evim tutuldu mobilyam da mağazada depoda geldi ama hala evin temizlenmesini bekliyor bir yandan da uyuz oluyorum bu arada dün nişanlımın papyon,kuşak ve mendil setini aldım.geldiğinde de gömleğini alırım artık bedenini bilmiyorum çünkü.bugün hava kapalı yağmur ha yağdı ha yağcak gibi.çok içim sıkılıyor

evet cabuk gecıyo tamı tamına 30 günüm var ay heycan yaptım

hım sevindim canım tekrar hayırlı olsun ....bu arada facede davetıyemı paylastım etkınlıkte yaptım ona göre ayarlasın mıllet işini gücünü davetıyemıde astım birimime

canım 1 ay var daha erken değilmi etkinlik açmak için acaba.
akşam evden bakiyim o zaman face:)

ay ben çok yorgunum yaa bi bitse de artık kurtulsak.....evin boyası bitti allaha şükür..yarın mobilyada nihai kararı vercez..gerçi ben sadece birini gördüm bgn diğer takımları yarın görcem artık..off daha temizlik var yaa..sanırım şişlinin en çok cama sahip evini tutmuşuz..akşama kadar camlara bakıp bakıp of çekiorum resmen.....

bu arada nası beceriorum bilmiorum ama homini gırtlak yiyerek kilo veriorum..toplam 6 kg vermişim..ayrıca son iki haftadır işyerinde tam 3 kere baygınlık geçirdim..bgn de bi fena oldum perdeciye patladım geçti..uyumak istiorum tatil istiorum ben yaaa......

bu arada herkesin işleri yolunda gidio okuduğum kadarıylaa çok sevindim kızlar adınıza :))))

sssccc yeni komşum nerden tuttunuz evi??
pelincim benim de seninle aynı gün artık beraber takılırız bunlar evlenince :)
radyologcum nasısın şekerim görüşemioz :)
abraxas hayırlı uğurlu olsun..çok güzel olmuşsun! :)
junemarch hoşgeldin aramıza :)

iyi iyi baya bişiy yoluna girmiş hadi hayırlısı... canım benım pc hala bozuk işten giriyom işte naparsın 1 kurusun muhasebesını tutuyom :d

pelinns sana toplu taşıma ile 20, kendi aranamız ile 5 dk uzaklıktayız:))))
biz dün akşam tuttuk evimizi ama evin çok işi var
şimdi içinde değişiklik yapılıyor haftasonu boya badana olacak.
salıdan sonrada 2kadın gelip temizlik yapacak.
diğer haftabaşı beyaz eşya ve mobilyalar gelir muhtemelen.
perde, halı ve avizeleri alacağız bu hafta.
sanırım son sakin günlerim:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…