- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.261
selam kızlar bende eylül geliniyim, haziran gelinleri napıyor dedim merak ettim geldim
sizi görüncede acayip heyecanlandım yaa haziran, hani şu önümüzdeki ay diiimi?1 ay kalmıııııııışşş.
Ev kendimizin zaten tadilat falan yapıldı.. herşeyi zevkimize göre döşedik.. Allaha Şükür..
ay sorma valla aklım kalıyo burda ama neyse kardesım gelıyo ay sonu bakarız artık bişiyler yeni arkadaslarda katılmıs benımde hazırlıklarım bitti sayılr gelınlık provam kaldı ev temızlencek ceyzlerım toplandı 4-5 i gibi gidilip yerleştirilcek fotocuyu ayarladık düğün müziği pastası ıvırı zıvırı kaldı işte şükür
kızlar hepinize meraba
son 48 günüm kaldı offf heycan yaptım bıde ben gelınlıgı kıraladım hala provaya cagırmadılar kac gun kala cagırıyolar
gittiğin zaman prova günlerini belirlemen lazımdı bi ara sor istersen
ay benım pc hala bozuk yenı alamıyorum su ara 1 kurusun dahi hesabını yapıyorum yoksa yanlız bırakmıcamda
maşallah allah mutlulugunuzu daim etsin cok güzelsinz
vayyy arkadasım hayırlı olsun umarım içine sinmistir nerde tuttunz güle güle oturun
sen işlerini iyice kolaylamışsın. darısı başıma:)Günaydınnn.. Dün perdelerde geldi son kalan bi halı vardı oda geldi.. Bi tek çeyiz kaldı.. Rahatladım bayağııı
kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydın
düğünümüze 39 gün kala sonunda evimizi tuttuk:))
artık benden rahatı yok yaşasın bizimde bir evimiz var artık.
selam kızlar bende eylül geliniyim, haziran gelinleri napıyor dedim merak ettim geldim
sizi görüncede acayip heyecanlandım yaa haziran, hani şu önümüzdeki ay diiimi?1 ay kalmıııııııışşş.
radyologg bacım çok özledim seni ya((
son zamanlarda para daha da kıymetli oluyor dimi
canım evi dün akşam tuttuk. şişliye yakın.
aslında tam olarak istediğim ev diyemiyeceğim çok içime sinerek tutmadık ama artık zaman yok ve baktıkça daha kötüleri çıkıyor, birde anneme çok yakın:) ondan tuttuk.
sen işlerini iyice kolaylamışsın. darısı başıma:)
evet cabuk gecıyo tamı tamına 30 günüm var ay heycan yaptım
heyecan var dimi sende ne güzel.bende daha heyecan yok.bende sadece stres var herşeye uyuz olup duruyorum
bugün 25 günüm kaldı
evet cabuk gecıyo tamı tamına 30 günüm var ay heycan yaptım
hım sevindim canım tekrar hayırlı olsun ....bu arada facede davetıyemı paylastım etkınlıkte yaptım ona göre ayarlasın mıllet işini gücünü davetıyemıde astım birimime
canım 1 ay var daha erken değilmi etkinlik açmak için acaba.
akşam evden bakiyim o zaman face:)
ay ben çok yorgunum yaa bi bitse de artık kurtulsak.....evin boyası bitti allaha şükür..yarın mobilyada nihai kararı vercez..gerçi ben sadece birini gördüm bgn diğer takımları yarın görcem artık..off daha temizlik var yaa..sanırım şişlinin en çok cama sahip evini tutmuşuz..akşama kadar camlara bakıp bakıp of çekiorum resmen.....
bu arada nası beceriorum bilmiorum ama homini gırtlak yiyerek kilo veriorum..toplam 6 kg vermişim..ayrıca son iki haftadır işyerinde tam 3 kere baygınlık geçirdim..bgn de bi fena oldum perdeciye patladım geçti..uyumak istiorum tatil istiorum ben yaaa......
bu arada herkesin işleri yolunda gidio okuduğum kadarıylaa çok sevindim kızlar adınıza :))))
sssccc yeni komşum nerden tuttunuz evi??
pelincim benim de seninle aynı gün artık beraber takılırız bunlar evlenince :)
radyologcum nasısın şekerim görüşemioz :)
abraxas hayırlı uğurlu olsun..çok güzel olmuşsun! :)
junemarch hoşgeldin aramıza :)
radyologcum aynen öle canım..güya bu ay ikramiye ayıydı çift maaş bile kurtaramadı beni yine eksideyim ya piüffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?