2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
selam kızlaaarrr
şu an antalyadan balayı otelimizden bildiriyorumm..cumartesi gecesi nikahım ve düğünüm oldu..artık evliyimm!! inanın o kadar çabuk geçti ki düğüm hiçbişey anlamadıkk,ama kendinizi prenses gibi hissediyorsunuz müthiş bişeyy yaa,allah size de bir an önce yaşamayı nasip etsin..becerebilirsem bir iki foto koyuyorumm.. $tuba andaç.jpg $tuba.jpg

selam kızlaaarrr
şu an antalyadan balayı otelimizden bildiriyorumm..cumartesi gecesi nikahım ve düğünüm oldu..artık evliyimm!! inanın o kadar çabuk geçti ki düğüm hiçbişey anlamadıkk,ama kendinizi prenses gibi hissediyorsunuz müthiş bişeyy yaa,allah size de bir an önce yaşamayı nasip etsin..becerebilirsem bir iki foto koyuyorumm..Eki Görüntüle 192304 Eki Görüntüle 192305

Aminn Canımm.. Allah ömür boyu sürdürsün inşallah mutluluğunuzu... Fotolarda çok güzel.. Duygulandım şimdiii...:43::43:.. Bizde görürürz inşallah bu günleri...:75:

bende henüz heyecan kısmını yaşayamadım. hep stres hep stres modundayım.
bugün artık evle ilgili son kararımızı vereceğiz inşallah.

abraxasguzel; tebirk ederim çok güzel bir gelin olmuşsun. iyi tatiller:))

selam kızlaaarrr
şu an antalyadan balayı otelimizden bildiriyorumm..cumartesi gecesi nikahım ve düğünüm oldu..artık evliyimm!! inanın o kadar çabuk geçti ki düğüm hiçbişey anlamadıkk,ama kendinizi prenses gibi hissediyorsunuz müthiş bişeyy yaa,allah size de bir an önce yaşamayı nasip etsin..becerebilirsem bir iki foto koyuyorumm..Eki Görüntüle 192304 Eki Görüntüle 192305

hayırlı olsun canımmm.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bir ömür boyu mutluluklarrrrr:32::32::32::32::32::32::32::32::32:
darısı başımızaaaaaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

selam kızlaaarrr

amin canım.hayırlısı olsun sizinde mutluluğunuz daim olsun.hangi oteldeydiniz bende gelivereyim :1:

selam kızlaaarrr

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah nazar değmesin.mutluluğunuz daim olsun inşallah.:nazar::nazar:

bu haziran gelinleri çok yorgun galiba kimsecikler yok ama :57:

ay benım pc hala bozuk yenı alamıyorum su ara 1 kurusun dahi hesabını yapıyorum yoksa yanlız bırakmıcamda :D:D

selam kızlaaarrr

:nazar::nazar: maşallah allah mutlulugunuzu daim etsin cok güzelsinz :D

kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydın
düğünümüze 39 gün kala sonunda evimizi tuttuk:))
artık benden rahatı yok yaşasın bizimde bir evimiz var artık.

vayyy arkadasım hayırlı olsun umarım içine sinmistir nerde tuttunz güle güle oturun :D:D:nazar::nazar::nazar:

TTNEte güzel indirim var laptop için. :60:
arada gel hee özletme :3:

ay sorma valla aklım kalıyo burda ama neyse kardesım gelıyo ay sonu bakarız artık bişiyler yeni arkadaslarda katılmıs benımde hazırlıklarım bitti sayılr gelınlık provam kaldı ev temızlencek ceyzlerım toplandı 4-5 i gibi gidilip yerleştirilcek fotocuyu ayarladık düğün müziği pastası ıvırı zıvırı kaldı işte şükür :D

selam kızlar bende eylül geliniyim, haziran gelinleri napıyor dedim merak ettim geldim :1:

sizi görüncede acayip heyecanlandım yaa haziran, hani şu önümüzdeki ay diiimi? :52: 1 ay kalmıııııııışşş.

Back