- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Queen of the North
- #5.221
öyle olacak artık.bugün nişanlımı aradım annemi verdim sonra.ablamları da vereyim dedim sonuçta onlarda anne onlarında bi anneler gününü kutla dedim.kutlamıycakmış.senin enişten benim annemi aradı mı diyo.benim eniştemin nişanlımın annesiyle bi bağı yok ama ablamlarla nişanlığımın bağı var.benim ablamaların ikisi de onun annesini aradı çok ayıp oldu sinir oldum.sinirlerim artık laçka durumda.mobilyalarımız da gelmiş depoda duruyomuş benim haberim bile yok kayınvalidem söyledi annemeçok bozum oldum insan bi haber verir.beni sayan yokkievin bi temizlik işi kalmış bütün işi bitmiş bir haftadır bi temizlik yapılmadı ev sahibi tarafından
![]()
arada kalmak çok zor yaa. allahtan benim evimde bi annem var. sabahtan kayınvalieminkini ve görümceminkini kutladım. sonra biraz gezip kafa dağıttık akşam nişanlım beni bırakırken de bi buket çiçek aldı anneminkini kutladık. oldu bitti.
ama dediğin doğru. senin eniştenin onun annesiyle bi bağı yok ama nişanlının ablalarınla bağı var. yakında onlar onun da ablası olucak. sen kalkıp yengemin anneler gününü kutla dememişsin kiiiii