2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
öyle olacak artık.bugün nişanlımı aradım annemi verdim sonra.ablamları da vereyim dedim sonuçta onlarda anne onlarında bi anneler gününü kutla dedim.kutlamıycakmış.senin enişten benim annemi aradı mı diyo.benim eniştemin nişanlımın annesiyle bi bağı yok ama ablamlarla nişanlığımın bağı var.benim ablamaların ikisi de onun annesini aradı çok ayıp oldu sinir oldum.sinirlerim artık laçka durumda.mobilyalarımız da gelmiş depoda duruyomuş benim haberim bile yok kayınvalidem söyledi annemeçok bozum oldum insan bi haber verir.beni sayan yokki :47: evin bi temizlik işi kalmış bütün işi bitmiş bir haftadır bi temizlik yapılmadı ev sahibi tarafından :47:

arada kalmak çok zor yaa. allahtan benim evimde bi annem var. sabahtan kayınvalieminkini ve görümceminkini kutladım. sonra biraz gezip kafa dağıttık akşam nişanlım beni bırakırken de bi buket çiçek aldı anneminkini kutladık. oldu bitti.
ama dediğin doğru. senin eniştenin onun annesiyle bi bağı yok ama nişanlının ablalarınla bağı var. yakında onlar onun da ablası olucak. sen kalkıp yengemin anneler gününü kutla dememişsin kiiiii

selam nasılsınızz ? radyoloğum teşekkür ederim kuzumm sssccc'm inşallah en kısa zamanda hatta bugün dilediğin hayellerindeki gibi bi ev bulursunn gelinliğinin ve ayakkabılarının içine sinmesi çok güzell .speedy ne kadar az kalmışş hadi bakalım .bizde davetiyelerimizi seçtik avizelerimizi beğendik damatlığımızı aldık sinema odası için tekli koltuğumuzuda beğendik bu haftta sonu biçoğunu almayı planlıyoruzz e malum az kaldı bide evin tadilatı bitmedi bu pazar anahtarı teslim alıcaz inşallahh en sona halıları ve perdeleri bıraktıkk eşyalar eve gelsinn yerleşsin öyle karar vericezz .hadi bakalım hepimize kolay gelsinn .aa bu arada gelinlikçim aradı çarşamba provaya bekliyorum dediii beni unutmamışşş :66:

arada kalmak çok zor yaa. allahtan benim evimde bi annem var. sabahtan kayınvalieminkini ve görümceminkini kutladım. sonra biraz gezip kafa dağıttık akşam nişanlım beni bırakırken de bi buket çiçek aldı anneminkini kutladık. oldu bitti.
ama dediğin doğru. senin eniştenin onun annesiyle bi bağı yok ama nişanlının ablalarınla bağı var. yakında onlar onun da ablası olucak. sen kalkıp yengemin anneler gününü kutla dememişsin kiiiii

okuyosa görsün senin yazdıklarını haklı olduğumu anlasın! bugünde bi haber aldım araba alacaktı nişanlım iptal olmuş annesi düğün üstü ne gerek var demiş bi sürü masraf var zaten demiş.ne güzel plan kuruyoduk.tamam kadında haklı ama elinde para varken almazsa bidaha o para ufak tefek şeylere çarçur olcak ouf

okuyosa görsün senin yazdıklarını haklı olduğumu anlasın! bugünde bi haber aldım araba alacaktı nişanlım iptal olmuş annesi düğün üstü ne gerek var demiş bi sürü masraf var zaten demiş.ne güzel plan kuruyoduk.tamam kadında haklı ama elinde para varken almazsa bidaha o para ufak tefek şeylere çarçur olcak ouf

ya niye böyle karışıyo bu anneler herşeye böyle. aynı şey bizde oldu biliyomusun. annemde az bi para vardı az da ben koydum üstüne küçük bi araba aldık. kayınvalidem demediğini bırakmadı. onun yerine düğüne harcardınız diye. ya ben o parayı düğüne harcasam bi daha yerine gelmez ki ve bu düğün dernek parası zaten çıkıcak borç harç da olsa yapılacak. ben elimdeki hazır parayı değerlendiriyorum niye ziyan ediyim ki. yarın bigün yine para demek o araba. hayret bişey yaaaa. bak böyle yapcan işteeeee :36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:
:36::36::36::36::36::36::36:

ya niye böyle karışıyo bu anneler herşeye böyle. aynı şey bizde oldu biliyomusun. annemde az bi para vardı az da ben koydum üstüne küçük bi araba aldık. kayınvalidem demediğini bırakmadı. onun yerine düğüne harcardınız diye. ya ben o parayı düğüne harcasam bi daha yerine gelmez ki ve bu düğün dernek parası zaten çıkıcak borç harç da olsa yapılacak. ben elimdeki hazır parayı değerlendiriyorum niye ziyan ediyim ki. yarın bigün yine para demek o araba. hayret bişey yaaaa. bak böyle yapcan işteeeee :36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:
:36::36::36::36::36::36::36:

kulaklarını kapatıp oturacaksın en iyisi.çünkü cidden bu stres hiç yaramıyor bana rengim acayip soldu stresten.hergün farklı bi stres konusu oluyor

Haklısın.. Öyle yapmak gerek..
Bende stres var heyecandan çok:30:.. Keyfini çıkarmak istiyorum ama stres engel olabiliyo.. Sende nasıl heyecan stres?

HEYCAn BÖYLE arada bi fena geliyor. stres yapmamı gerektirecek bişey kalmadı zaman henüz var diyorum aksilikler içinde biterler inşallah :21:
çeyiz heycanı var kendi evime yerleşme heycanı :42:

Back