2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
iyi akşamlar nysan ve kızlar
esracığım geçmiş olsun, dikkat et kendine düğün öncesi bir aksilik çıkarma ya.

ya kızlar akşam akşam deli oldum ben. davetiyelerimiz geldi. ama sevinemedim hatta sinirden tansiyonum tavan yaptı resmen. ailemin soyadını yanlış yazmışlar. o kadar davetiye çöp oldu üzüldüm walla bir insanın dikkatsizliği hem kağıt israfı hem benim sinirlerimi gerdi.
neyse yeniden basacaklar yarın ya da pazar alacağız.
artık cuma olmasına pek sevinemiyorum çünkü haftasonlarındna hiç birşey anlamıyorummmmmmmmmmmm

canım benim sıkıntı yapma arkadaşım buda sürecin nazarı olsun ...bizde bugün davetiye seçicez bakalım artık nasıl yapıcaksak .bide banyo aksesuarlarını avizeleri alıcaz koçtaşa ,baumax a gidicez..kolay gelsin bize size herkesee ..öpüyorum sizi :54:

ya kızlar akşam akşam deli oldum ben. davetiyelerimiz geldi. ama sevinemedim hatta sinirden tansiyonum tavan yaptı resmen. ailemin soyadını yanlış yazmışlar. o kadar davetiye çöp oldu üzüldüm walla bir insanın dikkatsizliği hem kağıt israfı hem benim sinirlerimi gerdi.
artık cuma olmasına pek sevinemiyorum çünkü haftasonlarındna hiç birşey anlamıyorummmmmmmmmmmm

iyide sizin hatanız değil sonuçta
telafisini isteyin tabikide yeniden bassınlar davetiyeleri....

selam kızlar..sanırım yorgunluktan yıkılıcam bu aralar..

şu son haftamı size özetlim..yeni tuttuğumuz evin işleri..ailemin evindeki çeyizlerimin işleri..kendi maaşlı işim..çeviri işleri..düğün ile ilgili ıvır zıvırlar....kafayı yicem..kendi evimize gidiom orada bi müddet takılıom sonra eve geliom orada bi sürü şeyi oranize ediom sonra sabah oluo hooop 5.30 da servise binip işe geliom.sonra eve geliom tekrar ve sabahlara kadar çeviri yapıom.....sonuç eksi 4 kilo olarak bana geri döndü bu da teselli armağını :)

kuaför işi halloldu gibi...yalnız bu kadar karışıklığın içinde dr işini unuttum yaaa....reglim de bitti..artık 9 ay sonra isim düşünürüz ki allah korusun!!!!!

sssccc canım naptınız ev işini merak ettim tatlım?

biraz meşhur da pahalıya satıyo işte kendini. biz de öyle yapıcaz canım. bir kaç yer daha var araştırdığım. gezerim hepsini valla tek tek. olcak bi şekilde. bu hafta da evin işleri vs offf. zaman da az kaldı. heryerim uçuk içinde yaaa :18::37:

yemişim meşhurluğunu aynı makineyle çekiyo hıyar ağası :1: uçuk stresten mi çıkıyo sende? bende tırnaklarımı yiyorum mesela iyi geliyor :1: bugün kuaförden fiyat aldım yalnız saçım için toka mı taç mı ne kullancaz diye sormayı unuttum annem sorarsa sahibi yoktu derim kızcak yoksa sormaya gittin sormadan geldin diye :1: bugün kırmızı avize için bütün Antalyayı gezdim koçtaş falan filan gitmediğim yer kalmadı en sonunda banio'ya gittim daha önceden gördüğüm tek sarkıtı aldım.bide damat beye papyon ve kuşak siparişi verdim.yakında kredi kartım yüzünden hapse giricem bana don atlet falan getirirsiniz artıkın kızlar :1:

stresten çıkıyo uçuk. hiçbişey yetişmiycek. beyimiz herşeyi yavaştan aldı şimdi telaşı bana kaldı.
tuttuğumuz evin laminatları yapıldı bugün. bi de mutfak dolapları değişecekti onların bi kısmı yapıldı. toz toprak inşaat offf. bi de 2ye kadar işe gittim onun üzerine de bu işler. öldüm yorgunluktan valla.
eşyalarımız eksik aivzelerimizi almadık, halılarımız yok. yok oğlu yok. paramız bitti. aynen ben de kredi kartına yüklene yüklene 15 günlük yıllık izni içerde geçircem bu gidişleeee:52::52::52::52:

stresten çıkıyo uçuk. hiçbişey yetişmiycek. beyimiz herşeyi yavaştan aldı şimdi telaşı bana kaldı.
tuttuğumuz evin laminatları yapıldı bugün. bi de mutfak dolapları değişecekti onların bi kısmı yapıldı. toz toprak inşaat offf. bi de 2ye kadar işe gittim onun üzerine de bu işler. öldüm yorgunluktan valla.
eşyalarımız eksik aivzelerimizi almadık, halılarımız yok. yok oğlu yok. paramız bitti. aynen ben de kredi kartına yüklene yüklene 15 günlük yıllık izni içerde geçircem bu gidişleeee:52::52::52::52:

ha bi de fotoğrafçı ayarlanmadı :27::27::27:
ve ben hala saçımı ne yaptırcam nasıl yaptırcam bilmiyorummm:37::37::37::37:

yavrum sen evlilik telaşına çok erken girmişsin.bende senle aynı şeyleri yaptım.evim hala inşaat halinde,mobilyalarım gelmedi yapılıyor ne zaman geleceği belli değil.halılarımız yok.fotoğrafçıyla fiyat konuşmadım.saçımı nasıl yaptıracağım belli değil aynı bende senin gibiyim telaş yapma.senin düğün ne zaman haziradan ortası değilmi? yetişir dert etme boşu boşuna eziyet etme kendine.uçuk çıktı diyosun sivilce bile yaparsın daha kötü yüzün dolar :1: en önemlisi eşyalarını al perden,halın bikaç günde alınır.avizede bi ihtimal renk sorunu yaşayabilirsin mesela ben bi odanın avizesi için 2 gün gezdim.onu da buldum.kolay işler en önemlilerini halletmişsin

yavrum sen evlilik telaşına çok erken girmişsin.bende senle aynı şeyleri yaptım.evim hala inşaat halinde,mobilyalarım gelmedi yapılıyor ne zaman geleceği belli değil.halılarımız yok.fotoğrafçıyla fiyat konuşmadım.saçımı nasıl yaptıracağım belli değil aynı bende senin gibiyim telaş yapma.senin düğün ne zaman haziradan ortası değilmi? yetişir dert etme boşu boşuna eziyet etme kendine.uçuk çıktı diyosun sivilce bile yaparsın daha kötü yüzün dolar :1: en önemlisi eşyalarını al perden,halın bikaç günde alınır.avizede bi ihtimal renk sorunu yaşayabilirsin mesela ben bi odanın avizesi için 2 gün gezdim.onu da buldum.kolay işler en önemlilerini halletmişsin

çalışıyo olmasam dert etmicem de. iş olunca bir araya gelip bişeyler bakmak da zor oluyo işte. benim düğün 3 haziranda. her gün bana ne bizimki rahat davrandı kendi tutuşsun diyorum ama olmuyo. erkekler atıveriyo kadının üzerine herşeyii

çalışıyo olmasam dert etmicem de. iş olunca bir araya gelip bişeyler bakmak da zor oluyo işte. benim düğün 3 haziranda. her gün bana ne bizimki rahat davrandı kendi tutuşsun diyorum ama olmuyo. erkekler atıveriyo kadının üzerine herşeyii

amann onlar öyle bi gevşek bende nişanlımkoya bişiyi yüz kere söylüyorum öyle yapıyor onu da acele etme diye söylenerek :1: senin benden baya önceymiş benimki 19 haziran.sen şimdi beni dinle önce sakin ol sonra ardından deli gibi panik yap :4: cidden az kalmış ya halını perdeni alman lazım uçuk çıkması normal ben haziran sonu sandımdı.hafta sonu izinli olduğun gün sabahtan çık bütün işlerini hallet eğer nişanlın hala erken diyosa sen git beğen sonra onu beğendiğin yere götürür aldırırsın

amann onlar öyle bi gevşek bende nişanlımkoya bişiyi yüz kere söylüyorum öyle yapıyor onu da acele etme diye söylenerek :1: senin benden baya önceymiş benimki 19 haziran.sen şimdi beni dinle önce sakin ol sonra ardından deli gibi panik yap :4: cidden az kalmış ya halını perdeni alman lazım uçuk çıkması normal ben haziran sonu sandımdı.hafta sonu izinli olduğun gün sabahtan çık bütün işlerini hallet eğer nişanlın hala erken diyosa sen git beğen sonra onu beğendiğin yere götürür aldırırsın

bu hafta artık herşeyi halletmek istiyorum. gerekirse gidicem kendim alıcam valla. hafta sonra kınamız var. kınadan önce herşey hallolmuş olmalı:26: bir de şehir dışından bir sürü insan gelicek.:36::36::36::36::36::36::36:

benim haziran 4 te,ama davetiyeleri daha dağıtmaya başlamadık 16 sından itibaren diyoruz ,bugün konfeti falan aldım gelin almada evden çıkarken atılsın diye,konvoya ağlanacak havlularda tamam,davetiye kalemide aldım,annemin kına kıyafetiyle,kardeşimin takımı kaldı alınacak,irde kıyafetler gidecek 10 gün sonra falan,son temizlik yapılıp ev kapatılacak bide alışveriş yapılacak,bide valiz hazırlanacak..kızlar acele edin artık,rahatlık zamanı bitti:20:

evet doğru. eve gidicez yine tadilat vs için. çıkışta şunu sıkıştırayım bi. gelmezse kafama göre gezer alıveririm :1:

öyle olacak artık.bugün nişanlımı aradım annemi verdim sonra.ablamları da vereyim dedim sonuçta onlarda anne onlarında bi anneler gününü kutla dedim.kutlamıycakmış.senin enişten benim annemi aradı mı diyo.benim eniştemin nişanlımın annesiyle bi bağı yok ama ablamlarla nişanlığımın bağı var.benim ablamaların ikisi de onun annesini aradı çok ayıp oldu sinir oldum.sinirlerim artık laçka durumda.mobilyalarımız da gelmiş depoda duruyomuş benim haberim bile yok kayınvalidem söyledi annemeçok bozum oldum insan bi haber verir.beni sayan yokki :47: evin bi temizlik işi kalmış bütün işi bitmiş bir haftadır bi temizlik yapılmadı ev sahibi tarafından :47:

radyologg artık yapılsın pcnin ya:(

yenile benı dıyoda ben anlamamazlıga gelıorum bırde onunla ugrasmıyım sımdı dugun üstü :D

al o davetıyelerı bi taraflarına soksunlar gercı kendı zararları ama sana taslak yollamadılarmı ona göre onay verıyosun bizim öyle oldu bende hazırladım da bu ay 15 ten sonra dagıtmaya baslıcam anca kalemını aldım ve listesını yaptım ne zor bu incik cincik şeyler yaaa

hiç sacımı nasıl yaptırcam dıye dusunmuyorum dusunmedımde kuaförüme güvenıyorum 9 yıldır hıc yanıltmadı benı sizinde inşallah öyle olur kızlar

kaldı 33 gün ....:123::123::123::123::123:

bu arada gelecegın anne adayları olarak aneler gununuzu kutlarım :D:D:D:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
hiç sacımı nasıl yaptırcam dıye dusunmuyorum dusunmedımde kuaförüme güvenıyorum 9 yıldır hıc yanıltmadı benı sizinde inşallah öyle olur kızlar

kaldı 33 gün ....:123::123::123::123::123:

bu arada gelecegın anne adayları olarak aneler gununuzu kutlarım :D:D:D:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende saçımı nasıl yaptırcam diye hiç düşünmedim o gün nasıl yapılırsa artık.geleceğin anneleri demişken belki seneye bu zamanlarda Allah verirse hamile olurum :1: :emir_bebek:

kızlarrr selamlar
pelins bizim ev işi hala muallak. dün ve bugün zibilyon tane ev gezdik ama yok yok yok artık fenalık geldi bana. ben beğeniyorum annem ve nişanlım beğenmiyor onlar beğeniyor ben yok diyorum.
artık patladım zaten siz bakın beğenin ben oturum dedim. şimdi ikiside karışmayalım o zaman diyorlar. ya kaç gün kaldı ve ev yok deli gibi stres giriyorum.

bugün gelinlik provam vardı. ayakkabılarımı da teslim aldım harika olmuş:) gelinlik çok içime sindi hiç üzerimden çıkarmak istemedim.
kına için abiyede baktım ama pek beğenmedim.

radyologg davetiyeye yazılacakları ben mail olarak gönderdim. kendi hataları olduğu için yeniden basacaklar zaten.
ama birşey ters gidince gidiyor işte :(

Back