2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kesinlikle haklisin.. insan daha evel kimsenin yasamadigi tertemiz bi ev istiyo. anneme simdi senden bahsettim /e git tut o zaman kizim ala alaaa/ dedi :1:
sen nerde oturuyosun izmir diye gecti icimden ama du bakalim ne cikicak :)

sonuçta yeni eşyalar yeni gelin ve tabiki yeni ev:)
kullanılmış ev olursa en azından boya badana yapmak lazım, tuvaleti banyoyu elden geçirmek lazım rn azından bir kira parası masaf. onu vereceğime biraz fazla veririm sıfır evde oturrum.
benim sloganım bile var
evin banyosunda ilk ben yıkanacağım:))))))
tutmasan bile bakmaya başla bence fikrin olur, evlerin nasıl olduğunu falan gör.
izmiri çok severim emekli oluncada şirincede yaşamayı istiyoruz:)) ama istanbul
sen nerden

sonuçta yeni eşyalar yeni gelin ve tabiki yeni ev:)
kullanılmış ev olursa en azından boya badana yapmak lazım, tuvaleti banyoyu elden geçirmek lazım rn azından bir kira parası masaf. onu vereceğime biraz fazla veririm sıfır evde oturrum.
benim sloganım bile var
evin banyosunda ilk ben yıkanacağım:))))))
tutmasan bile bakmaya başla bence fikrin olur, evlerin nasıl olduğunu falan gör.
izmiri çok severim emekli oluncada şirincede yaşamayı istiyoruz:)) ama istanbul
sen nerden

ayyynen siddetle katiliyorum. gecen sene gorev icin antaldaya bulundum. ikinci el bi ev tuttum. aman allahim ne masraf cikardi bana ne ugrastirdi. ayrica temizlemesi de ayrica can sıkıci ve igrencti. biz de ilerde izmirde yasamayi cok istiyoruz. ben uni. orda okudum. hayranim. ama malesef ankaradayiz su anda :)))

ayyynen siddetle katiliyorum. gecen sene gorev icin antaldaya bulundum. ikinci el bi ev tuttum. aman allahim ne masraf cikardi bana ne ugrastirdi. ayrica temizlemesi de ayrica can sıkıci ve igrencti. biz de ilerde izmirde yasamayi cok istiyoruz. ben uni. orda okudum. hayranim. ama malesef ankaradayiz su anda :)))

kardeşim izmirde okuyor çok gittim bayıldım resmen zaten nişanlım tam bir izmir aşığı.
yok ben zaten kimpirikliyim oturamam gibi geliyor eski evde. inşallah sıfır ev buluruz yoksa benim işim zor valla

47-48 günüm kaldı hala ortada ev yok :59::59: off

benimde 59 gün kaldı ortada ev var ama görmedim beğenmezsem başka bakmaya başlıycaz bu kadar zamanı da boşuna geçirmiş olucaz

aynen yaaa. bu gidişle de olmayacak ühühhhhüüüüüü :43:

kizlar bizim dugunumuzde haziranin 18 inde. ev tutma konusunda kararsiz kaliyorum sizce erken mi ? :44:

erken degıl kızlar hemen ev bulunmuyo öyle begenmessın baska problem olur artı işini döşiceksın vs vs anca yetışır bişiy kalmadı şurda

büyükler bitti tabiki ama eve yerleştirdıkce mutlaka cıkacaktır şu an için gelınlık ayakkabım yok mesela :D:D senın nasıl gidiyo

ayakkabı topiğinizi gördüm, Allah yardımcınız olsun :9:
bizim de beyaz eşyalarımız tamam, sadece buzdolabı eksik onu da alıyoruz inş ctesş günü
yatak odası ve salon mobilyalarını da mayısın sonuna inşş
benim çeyizim bitti sayılır
ufak tefek şeyler kaldı
ama zamanla eksikler artıyo
siz evinizi tuttunuz mu

Back