- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.901
bnm de kuzenim evleniyorr temmuzdaa
onun adınaa çoook mutluyum =))
onun adınaa çoook mutluyum =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle haklisin.. insan daha evel kimsenin yasamadigi tertemiz bi ev istiyo. anneme simdi senden bahsettim /e git tut o zaman kizim ala alaaa/ dedi
sen nerde oturuyosun izmir diye gecti icimden ama du bakalim ne cikicak :)
sonuçta yeni eşyalar yeni gelin ve tabiki yeni ev:)
kullanılmış ev olursa en azından boya badana yapmak lazım, tuvaleti banyoyu elden geçirmek lazım rn azından bir kira parası masaf. onu vereceğime biraz fazla veririm sıfır evde oturrum.
benim sloganım bile var
evin banyosunda ilk ben yıkanacağım:))))))
tutmasan bile bakmaya başla bence fikrin olur, evlerin nasıl olduğunu falan gör.
izmiri çok severim emekli oluncada şirincede yaşamayı istiyoruz:)) ama istanbul
sen nerden
ozlem siz tuttunuz mu evinizi?![]()
ayyynen siddetle katiliyorum. gecen sene gorev icin antaldaya bulundum. ikinci el bi ev tuttum. aman allahim ne masraf cikardi bana ne ugrastirdi. ayrica temizlemesi de ayrica can sıkıci ve igrencti. biz de ilerde izmirde yasamayi cok istiyoruz. ben uni. orda okudum. hayranim. ama malesef ankaradayiz su anda :)))
yok be anam nerdeeeee. bi aksilik olmazsa bu hafta bakcaz. inşallah tutarız.
umarim bulursun canim. yine haberleselim. simdilik hoscakal. tesekurler ilgine :)kardeşim izmirde okuyor çok gittim bayıldım resmen zaten nişanlım tam bir izmir aşığı.
yok ben zaten kimpirikliyim oturamam gibi geliyor eski evde. inşallah sıfır ev buluruz yoksa benim işim zor valla
hadi bakalim bol sans canimcim :) bn de sizden cesaret aldim bu hafta cikip bakayim bari :))yok be anam nerdeeeee. bi aksilik olmazsa bu hafta bakcaz. inşallah tutarız.
umarim bulursun canim. yine haberleselim. simdilik hoscakal. tesekurler ilgine :)![]()
kardeşim izmirde okuyor çok gittim bayıldım resmen zaten nişanlım tam bir izmir aşığı.
yok ben zaten kimpirikliyim oturamam gibi geliyor eski evde. inşallah sıfır ev buluruz yoksa benim işim zor valla
47-48 günüm kaldı hala ortada ev yokoff
benimde 59 gün kaldı ortada ev var ama görmedim beğenmezsem başka bakmaya başlıycaz bu kadar zamanı da boşuna geçirmiş olucaz
aynen yaaa. bu gidişle de olmayacak ühühhhhüüüüüü![]()
kizlar bizim dugunumuzde haziranin 18 inde. ev tutma konusunda kararsiz kaliyorum sizce erken mi ? :44:
ayy bi de buraya bi bakayım dedim
napıyosunuz bakalım az kalmış sizin kavuşmanıza![]()
evet 35 dakıka sonra 49 gun kalmıs olcak senın ne zaman düğün
oo radyolog da burda
bugün eylül gelinlerine misafir olmuşsun ama ben yoktum sonra gördüm![]()
142 gün var daha![]()
iyi yapmışsın canım yine beklerizz
ee hazırlıklar ne durumda, var mı eksikler?
büyükler bitti tabiki ama eve yerleştirdıkce mutlaka cıkacaktır şu an için gelınlık ayakkabım yok meselasenın nasıl gidiyo