2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
valla ben sadece yaşamamıza devam etmemize yetecek şeyler almaya çalışıorum..ama annem acayip bi performans gösterio alışveriş konusunda :) geçen gün aşkımla oturuoz bizde ağzı kulaklarında geldi bakın size ne aldım die..kestane çizeceği almış! :27: sanırım harbiden bende yok yok olacak :))) nar ayıklayıcı da alıodu zor durdurdum! :37:

valla ben sadece yaşamamıza devam etmemize yetecek şeyler almaya çalışıorum..ama annem acayip bi performans gösterio alışveriş konusunda :) geçen gün aşkımla oturuoz bizde ağzı kulaklarında geldi bakın size ne aldım die..kestane çizeceği almış! :27: sanırım harbiden bende yok yok olacak :))) nar ayıklayıcı da alıodu zor durdurdum! :37:

alsın işte kız ne güzel.benim annem bana göstermeden almıyo.ben görcem ondan sonra alırsa alır

iyi de ben kestaneden nefret ederim :s

amaaan benimki alıo valla hiç de görmeme gerek yok..alsın ben nasılsa kullanırım :)) zaten kullanmadıklarımı ebay den satacam diom iyi fikir dio o da :)))) kendisi kurabiyeci olduğu için (prof.olarak yapıo) zibil kadar kurabiye kalıbım var mesela :)) onları bi satsam ohooooo yarısı tr de yok :D

hasır sepet yuvarlak, içinde bezden torba var bir yerinde soğran, düğer yerinde patates yazıyor. kapağıda var. aslında almayyacaktım ama şirketten kızlar kanıma girdi:)))
kestane çizeceği bende bile yok:)))
benim çok var ama mümkün olduğunca kullanırım dediklerimi aldım.
aman fazla olursa kız kardeşime bırakıcam zaten:)

hasır sepet yuvarlak, içinde bezden torba var bir yerinde soğran, düğer yerinde patates yazıyor. kapağıda var. aslında almayyacaktım ama şirketten kızlar kanıma girdi:)))
kestane çizeceği bende bile yok:)))
benim çok var ama mümkün olduğunca kullanırım dediklerimi aldım.
aman fazla olursa kız kardeşime bırakıcam zaten:)

ivetttt iyi dedin o sepetlerden ben de alacam :1:

şekerim ağrı kesici iç rakı iç :))

ya bgn takı makı dedik ya sanki duydu sevgilim..set aldık bana..böle normal taşlı maşlı bişi ama şık da...haa bi de aylar sonunda yüzüğümün düşen taşını taktırdım..alyansım yine eskisi gibi 3 taşlı oldu :D

alkolik olacam yakında bas bas nereye kadar :D:D

çeyizliklerimi eve getirdik radyologg. ama nişanlım 4 poşeti görünce yine mi yine mi demenketen alamdı kendini. eve gelince de annem nereye koyacaksın bunları diye baktı durdu:)))

güle güle kullan pelinns setin. ne kadara aldınız acep

bizim allahtan catı katı var bir bölüm sırf benım esyam yarısını eve indırdık kardesımde yok yavrum odasını görse ablasını birdaha görmek isteemz o kadar dagınık bır taraf havlular bır taraf nevresım örtü falan bu arada aldıgımz seyden 3 tane aldıgımz bile olmus kardesıme kaldı yıne bizim gelin hakım cok sanslı olacak valla herseyı markalı almısım :D:D

diş ağrısı için tuzlu gargara yap, majesic iç onlarda kesmezse pamuğa rakı dök ağrıyan yere koy.
uzunca süre 20lik ağrısı çekerken iyi geliyordu bunlar ama en etkili alkol tabi:)

küçük azılar ağrıyo 20 lik sendromu gecırdım gecen haftalarda 2 tane cektırdım ama cok canım yandı cektırmem daha :D

valla o kısmını kaçırdım gibi sssccccim :)) ben o arada kendime kolye bakıodum ama duyabildiim kadarıyla 2.500 fln :)

ay bu arada bgn bikini de aldım ben kendime..hayatta ilk defa siyah bikinim oldu :)) aslında pentiyi sırtlayıp eve getirdim desem daha doğru :) haa ben orada çamaşırlara bakarken aşkım dükkanın kapısında takılıodu ben de sürekli bu nası aşkım die havaya kaldırıp sesleniodum..öğretmen çorabı almaya gelmiş bi kadın vardı bana bi kınayarak baktı koptum gülmekten :D

ya sizin çeyizler ne güzel eve gidio benimklerse kardeşimin odasında depolanıo hala ya....

aaa pelincim teyse bana sormadı diye alınmıstır teyze bu nasıl deseydın hosuna giderdi adama ne soruyosun adam ne anlar diye aklından gecırmıstır :D

bende yok yok diyebiliriz:)))
genel şeyler zaten hepimizde vardır. ben detyalara çok takıldım:) soğani sarımsak, limon saklama kaplarıı bile almışım.
bugün en son soğan ve patates için sepet aldım:)))

tedide gördüm çok hoştu babamla gittiğim için baktırmadı bile analı kızlı ne cok sevıyosunz kap kacaga para vermeyı diyince birde hadi hadi dıyınce bakamadım ama bakacam :D dünde ceyızlerı toplarken şurda servet yatıyo ya kım bılır ne kadar ödedınz sankı bu kız hepsini kullancak diye bıdı bıdı dıyıp gıttı :D:D:Dcanım babam yaa seviyorum keratayı

Son düzenleme:
bizim allahtan catı katı var bir bölüm sırf benım esyam yarın eve indırdık kardesımde yok yavrum odasını görse ablasını birdaha görmek isteemz o kadar dagınık bır taraf havlular bır taraf nevresım örtü falan bu arada aldıgımz seyden 3 tane aldıgımz bile olmus kardesıme kaldı yıne bizim gelin hakım cok sanslı olacak valla herseyı markalı almısım :D:D

ordakı kırmızı yazı aslında yarısını olcaktı tezcanlılın sonu bu işte eksık eksık yazarsın :D

hamarat arkadaşım benimm .. bende yemek yaptım haftasonu kuzenimin nişanı var çarşıya çıkmam lazım daha ne giyiceğimi bilmiyorum bile :( sapancaya geçicem öğleden sonraa ..evi toparlıyorum gitmedenn malum iki erkekle yaşamak zor :1:

Back