2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
hamarat arkadaşım benimm .. bende yemek yaptım haftasonu kuzenimin nişanı var çarşıya çıkmam lazım daha ne giyiceğimi bilmiyorum bile :( sapancaya geçicem öğleden sonraa ..evi toparlıyorum gitmedenn malum iki erkekle yaşamak zor :1:

evet erkekler evın içinde olunca zor :D:D:D anca toplanırım ya annemde calısıyo benım bi cmt pazarı var bende ara ara evde olunca bişiyler yapmaya calısıyorum işte

günaydık kızlar:)))))

günaydın canım sahi siz naptınz evi komsu oluyomuyuz :D:D

canım ya sana ya da pelinnse komşu olacağım durumlar biraz karıştı bizde.
çekmeköyde istediğimiz gibi ev bulamayınca çok geç kalıyoruz diye şişli civarından da bakmaya başladık ama Allah biliyor ya hiç istemiyorum şişli çünkü evler çok eski ve inanılmaz pahalı.
çekmeköyde aradığımız bölgeyi genişletip aramaya devam ama nişanlım ve bizimkiler şişli mecidiyeköy kağıthane gibi yerlere de bakıyorlar.
artık kısmet:)

canım ya sana ya da pelinnse komşu olacağım durumlar biraz karıştı bizde.
çekmeköyde istediğimiz gibi ev bulamayınca çok geç kalıyoruz diye şişli civarından da bakmaya başladık ama Allah biliyor ya hiç istemiyorum şişli çünkü evler çok eski ve inanılmaz pahalı.
çekmeköyde aradığımız bölgeyi genişletip aramaya devam ama nişanlım ve bizimkiler şişli mecidiyeköy kağıthane gibi yerlere de bakıyorlar.
artık kısmet:)

ya diyorum sana emlakcı nosu vereyım belkım bulur aaaaaaaa inatlasma :D

kaplumbaga bile sizden daha hızlı ya hu sen al nişanlına bakma elinin altında bulunsun işte avizeleri koçtaştan bak antalyada vardır uygun bende ordan almıstım

anacım bugün diyorum ki şu evi görelim ne acele ediyosun mutfakta biraz iş var o bitsin öle diyo.bende diyorum ben göreyim ondan sonra mobilya siparişi verelim diyorum daha iki ay var kolay onlar diyo anlamıyo napiim.avizeleri de şimdi almıycam mobilyalarım ne renk bilmiyorum.ona göre alırım avizeleri.evet koçtaşa sık sık gidiyorum uygun fiyatları bide banio var o da uygun avize konusunda

ya diyorum sana emlakcı nosu vereyım belkım bulur aaaaaaaa inatlasma :D
radyologg bu haftada ses çıkmazsa alırım, çok sağol:)

pardon ben sizi ev tuttunuz sanıyodum da ondan sordum.valla anacım benim evim tutuldu ama ben görmedim.haftaya evi görmeye gidicez inşallah beğeniriz

47-48 günüm kaldı hala ortada ev yok :59::59: off

kizlar bizim dugunumuzde haziranin 18 inde. ev tutma konusunda kararsiz kaliyorum sizce erken mi ? :44:
biz bir aydır ev bakıyoruz ama istediğim gibi ev bulamadık henüz. tutmak için erken değil anca yerleşir. heleki mobilyayıda eve göre alacaksan erken değil.

biz bir aydır ev bakıyoruz ama istediğim gibi ev bulamadık henüz. tutmak için erken değil anca yerleşir. heleki mobilyayıda eve göre alacaksan erken değil.[/QUOTE

lilyum mobilyalari aldik. eve gore almicaz. ama annem yok mu ah annem daha erken tutmayin diye engelliyo beni. fffff

canım lilyum değil sssccc :)
tutacağınız yerde ev seçeneği fazlaysa 1 ay sonra da bakabilirsiniz. benim annem her konuda tez canlı bir an önce olsun yapalım ister hep

canım lilyum değil sssccc :)
tutacağınız yerde ev seçeneği fazlaysa 1 ay sonra da bakabilirsiniz. benim annem her konuda tez canlı bir an önce olsun yapalım ister hep

ya pardon sssccc ben yeni uye oldum tam cozemedim olayi:77: keske benim anne de seninki gibi olsa. ya aslinda ev var tabi cok az diyemem. ama yaz geldigi icin guzel olanlar tutuluyo. sen tuttun mu ?dugunun ne zaman?

ya pardon sssccc ben yeni uye oldum tam cozemedim olayi:77: keske benim anne de seninki gibi olsa. ya aslinda ev var tabi cok az diyemem. ama yaz geldigi icin guzel olanlar tutuluyo. sen tuttun mu ?dugunun ne zaman?

:) herkes kendinde olmayanı ister hep:) annemin bu huyu bazen çok bunaltıyor, istemeden bir daha düşün bence:)
19 haziran bizim düğünümüz ve tam 1 aydır ev bakıyoruz. baktığımız bölgede çok ev var fakat ben sıfır daire istediğim için biraz sıkıntı oluyor bulamadık hala.
ewet okulların kapanması, düğün sezonu ev bulmayı zorlaştırır ve kiralar mayıs haziranda artar diyor herkes

:) herkes kendinde olmayanı ister hep:) annemin bu huyu bazen çok bunaltıyor, istemeden bir daha düşün bence:)
19 haziran bizim düğünümüz ve tam 1 aydır ev bakıyoruz. baktığımız bölgede çok ev var fakat ben sıfır daire istediğim için biraz sıkıntı oluyor bulamadık hala.
ewet okulların kapanması, düğün sezonu ev bulmayı zorlaştırır ve kiralar mayıs haziranda artar diyor herkes

kesinlikle haklisin.. insan daha evel kimsenin yasamadigi tertemiz bi ev istiyo. anneme simdi senden bahsettim /e git tut o zaman kizim ala alaaa/ dedi :1:
sen nerde oturuyosun izmir diye gecti icimden ama du bakalim ne cikicak :)

Back