2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar davetiye bastırdınız mı ? biz daha evi tutamadık güzel ev bulamıyoruz, sevgilim inat yapıyor güzel olacak diye ama çevrede hiç güzel ev yok hele uygun fiyata zaten yok :45:
davetiye de bastırmamız gerekirmiş sanırım şu aralar ? :26:
:46: az gün kaldıı ev+koltuk tk+yatak odası+evin taşınması+minik esyalar banyo takımı plastıkler vs...

:68:kuaforu de ayarlamadık. az gün kaldı :87:

kızlar davetiye bastırdınız mı ? biz daha evi tutamadık güzel ev bulamıyoruz, sevgilim inat yapıyor güzel olacak diye ama çevrede hiç güzel ev yok hele uygun fiyata zaten yok :45:
davetiye de bastırmamız gerekirmiş sanırım şu aralar ? :26:
:46: az gün kaldıı ev+koltuk tk+yatak odası+evin taşınması+minik esyalar banyo takımı plastıkler vs...

:68:kuaforu de ayarlamadık. az gün kaldı :87:

ewet dayetiyeyi artık bastırmak gerek. bizde haftasonu bakacağız davetiye.
ev deme ev deme. 1 aydır hala bulamadık. yarın yine arayacağız bakalım nasıl evler çıkacak yine...
evi bulduktan sonra yerleştirmesi sorun olmaz canım. yatak odası ailem aldı, diğer mobilya almadık ama gezdik beğendik, sende bak istersen fikir olur.
kuförünü ayarla son ana bırakma bence belki provaya falan gidersin.

ayakkabı topiğinizi gördüm, Allah yardımcınız olsun :9:
bizim de beyaz eşyalarımız tamam, sadece buzdolabı eksik onu da alıyoruz inş ctesş günü
yatak odası ve salon mobilyalarını da mayısın sonuna inşş
benim çeyizim bitti sayılır
ufak tefek şeyler kaldı
ama zamanla eksikler artıyo
siz evinizi tuttunuz mu

nişanlımın evi var canım ailesi aldı sağolsun darısı sze inşallah :D

radyologga topik dar geldi eylül gelinlerine kadar yetiştin demek:)
walla sende bu performans warken kimse senin hızına yetişemez canım

bizimki bostu sıkıldım napim yanlız bırakıyosunz benı :(:(

ewet dayetiyeyi artık bastırmak gerek. bizde haftasonu bakacağız davetiye.
ev deme ev deme. 1 aydır hala bulamadık. yarın yine arayacağız bakalım nasıl evler çıkacak yine...
evi bulduktan sonra yerleştirmesi sorun olmaz canım. yatak odası ailem aldı, diğer mobilya almadık ama gezdik beğendik, sende bak istersen fikir olur.
kuförünü ayarla son ana bırakma bence belki provaya falan gidersin.

bizimkiler bugun alıncak sssccc atarım sana gelırsın artık kuaförümde hazır bi dış cekım fotosu kaldı ama daha karar vermedık :D

nöbetteyım fazla bakamadım benı özleyin sssccc em özellikle sen :D:D

nişanlımın evi var canım ailesi aldı sağolsun darısı sze inşallah :D

bizimki bostu sıkıldım napim yanlız bırakıyosunz benı :(:(

bizimkiler bugun alıncak sssccc atarım sana gelırsın artık kuaförümde hazır bi dış cekım fotosu kaldı ama daha karar vermedık :D

nöbetteyım fazla bakamadım benı özleyin sssccc em özellikle sen :D:D

senin düğün günün benim çeyizim gidecek ama, sen benimkine gelirsin ama dimi:)
evlenmek ne kadar zahmetli oldu ya herşeyi düşünmek zorundayız...
bugün bende inanılmaz yoğunum vergileri yetiştirmeye çalışıyoruz:(( ah tatlım ben seni zlemezmiyim hiç hatta hep özlerim. iyi nöbetler sana.

hem tatlı bi telaş hem de ister istemez can sıkıcı. düğünün açık hava mı olucak bu arada sssccc ciğim :)) bahsetsene biraz :24:

yok tatlım açık hava değil bildiğin salon düğünü:)))) bizim çevre kalabalık yemekli yapmak istedik ama çok maliyetli olunca vazgeçtik.
artı söz, bohça, nişan, nikah başvurusu yaparken yağmur yağan bir gelin adayı olarak düğünümü açık havada yapmam pek mantıklı olmaz herhalde:))))

ayyy kızlar ya bi evi biz tutamadık haa.ne sinir bozucu bişi.ev tutulsa gerisi kolay yavaş yavaş hepsi alınır yapılır en önemli konu şu ev!

bugün bende inanılmaz yoğunum vergileri yetiştirmeye çalışıyoruz:(( ah tatlım ben seni zlemezmiyim hiç hatta hep özlerim. iyi nöbetler sana.

balayında olacam yaaa :D birimizin düğünü oldugu gün birimizin çeyizi gidecek :D temmuzda görüşürz inşallah :D:D

:69::69::69::69::69: ay sonu tabi dönem kapatılması lazım 30 una kadar yogunsundur ay bası artık sık sık muhabbet ederız

deli gibi çalıştım bu hafta ve hala bitmedi bitmedi akşam biraz takılıp toparlamam lazım:( yıl sonu işlemleri falan var bayağı yordu beni.
haftaya daha rahat olacağım inşallah:)

haziran gelini olunca denk gelmek zor oluyor ama kalplerimiz bir:)))) neyse ilerleyen zamanlarda artık:)

yok tatlım açık hava değil bildiğin salon düğünü:)))) bizim çevre kalabalık yemekli yapmak istedik ama çok maliyetli olunca vazgeçtik.
artı söz, bohça, nişan, nikah başvurusu yaparken yağmur yağan bir gelin adayı olarak düğünümü açık havada yapmam pek mantıklı olmaz herhalde:))))

Şanssızlık beni düğünde de bulabilirdi diyosun yani. :) benimki kır düğünü olucak. yağmur yağarsa içerde bi salon var oraya geçmek zorunda kalıcaz. inşallah yağmaz :59:

Back