- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.881
hamarat arkadaşım benimm .. bende yemek yaptım haftasonu kuzenimin nişanı var çarşıya çıkmam lazım daha ne giyiceğimi bilmiyorum bilesapancaya geçicem öğleden sonraa ..evi toparlıyorum gitmedenn malum iki erkekle yaşamak zor
günaydık kızlar:)))))
günaydın canım sahi siz naptınz evi komsu oluyomuyuz
canım ya sana ya da pelinnse komşu olacağım durumlar biraz karıştı bizde.
çekmeköyde istediğimiz gibi ev bulamayınca çok geç kalıyoruz diye şişli civarından da bakmaya başladık ama Allah biliyor ya hiç istemiyorum şişli çünkü evler çok eski ve inanılmaz pahalı.
çekmeköyde aradığımız bölgeyi genişletip aramaya devam ama nişanlım ve bizimkiler şişli mecidiyeköy kağıthane gibi yerlere de bakıyorlar.
artık kısmet:)
canım ya sana ya da pelinnse komşu olacağım durumlar biraz karıştı bizde.
çekmeköyde istediğimiz gibi ev bulamayınca çok geç kalıyoruz diye şişli civarından da bakmaya başladık ama Allah biliyor ya hiç istemiyorum şişli çünkü evler çok eski ve inanılmaz pahalı.
çekmeköyde aradığımız bölgeyi genişletip aramaya devam ama nişanlım ve bizimkiler şişli mecidiyeköy kağıthane gibi yerlere de bakıyorlar.
artık kısmet:)
ya diyorum sana emlakcı nosu vereyım belkım bulur aaaaaaaa inatlasma
kaplumbaga bile sizden daha hızlı ya hu sen al nişanlına bakma elinin altında bulunsun işte avizeleri koçtaştan bak antalyada vardır uygun bende ordan almıstım
tatlım biz daha evi tutmadık ki avize alalım
47-48 günüm kaldı hala ortada ev yokoff
tesekkur ederim ceylin :) siz tuttunuz mu evinizibence değil anca yerleşirsiniz
radyologg bu haftada ses çıkmazsa alırım, çok sağol:)ya diyorum sana emlakcı nosu vereyım belkım bulur aaaaaaaa inatlasma
pardon ben sizi ev tuttunuz sanıyodum da ondan sordum.valla anacım benim evim tutuldu ama ben görmedim.haftaya evi görmeye gidicez inşallah beğeniriz
biz bir aydır ev bakıyoruz ama istediğim gibi ev bulamadık henüz. tutmak için erken değil anca yerleşir. heleki mobilyayıda eve göre alacaksan erken değil.kizlar bizim dugunumuzde haziranin 18 inde. ev tutma konusunda kararsiz kaliyorum sizce erken mi ? :44:
biz bir aydır ev bakıyoruz ama istediğim gibi ev bulamadık henüz. tutmak için erken değil anca yerleşir. heleki mobilyayıda eve göre alacaksan erken değil.[/QUOTE
lilyum mobilyalari aldik. eve gore almicaz. ama annem yok mu ah annem daha erken tutmayin diye engelliyo beni. fffff
canım lilyum değil sssccc :)
tutacağınız yerde ev seçeneği fazlaysa 1 ay sonra da bakabilirsiniz. benim annem her konuda tez canlı bir an önce olsun yapalım ister hep
ya pardon sssccc ben yeni uye oldum tam cozemedim olayikeske benim anne de seninki gibi olsa. ya aslinda ev var tabi cok az diyemem. ama yaz geldigi icin guzel olanlar tutuluyo. sen tuttun mu ?dugunun ne zaman?
:) herkes kendinde olmayanı ister hep:) annemin bu huyu bazen çok bunaltıyor, istemeden bir daha düşün bence:)
19 haziran bizim düğünümüz ve tam 1 aydır ev bakıyoruz. baktığımız bölgede çok ev var fakat ben sıfır daire istediğim için biraz sıkıntı oluyor bulamadık hala.
ewet okulların kapanması, düğün sezonu ev bulmayı zorlaştırır ve kiralar mayıs haziranda artar diyor herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?