2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

evet erkekler evın içinde olunca zor anca toplanırım ya annemde calısıyo benım bi cmt pazarı var bende ara ara evde olunca bişiyler yapmaya calısıyorum işte

kaplumbaga bile sizden daha hızlı ya hu sen al nişanlına bakma elinin altında bulunsun işte avizeleri koçtaştan bak antalyada vardır uygun bende ordan almıstım

anacım bugün diyorum ki şu evi görelim ne acele ediyosun mutfakta biraz iş var o bitsin öle diyo.bende diyorum ben göreyim ondan sonra mobilya siparişi verelim diyorum daha iki ay var kolay onlar diyo anlamıyo napiim.avizeleri de şimdi almıycam mobilyalarım ne renk bilmiyorum.ona göre alırım avizeleri.evet koçtaşa sık sık gidiyorum uygun fiyatları bide banio var o da uygun avize konusunda

canım lilyum değil sssccc :)
tutacağınız yerde ev seçeneği fazlaysa 1 ay sonra da bakabilirsiniz. benim annem her konuda tez canlı bir an önce olsun yapalım ister hep

canım lilyum değil sssccc :)
tutacağınız yerde ev seçeneği fazlaysa 1 ay sonra da bakabilirsiniz. benim annem her konuda tez canlı bir an önce olsun yapalım ister hep

ya pardon sssccc ben yeni uye oldum tam cozemedim olayi keske benim anne de seninki gibi olsa. ya aslinda ev var tabi cok az diyemem. ama yaz geldigi icin guzel olanlar tutuluyo. sen tuttun mu ?dugunun ne zaman?

ya pardon sssccc ben yeni uye oldum tam cozemedim olayi keske benim anne de seninki gibi olsa. ya aslinda ev var tabi cok az diyemem. ama yaz geldigi icin guzel olanlar tutuluyo. sen tuttun mu ?dugunun ne zaman?

:) herkes kendinde olmayanı ister hep:) annemin bu huyu bazen çok bunaltıyor, istemeden bir daha düşün bence:)
19 haziran bizim düğünümüz ve tam 1 aydır ev bakıyoruz. baktığımız bölgede çok ev var fakat ben sıfır daire istediğim için biraz sıkıntı oluyor bulamadık hala.
ewet okulların kapanması, düğün sezonu ev bulmayı zorlaştırır ve kiralar mayıs haziranda artar diyor herkes

kesinlikle haklisin.. insan daha evel kimsenin yasamadigi tertemiz bi ev istiyo. anneme simdi senden bahsettim /e git tut o zaman kizim ala alaaa/ dedi
sen nerde oturuyosun izmir diye gecti icimden ama du bakalim ne cikicak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…