- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.861
bende yok yok diyebiliriz:)))
genel şeyler zaten hepimizde vardır. ben detyalara çok takıldım:) soğani sarımsak, limon saklama kaplarıı bile almışım.
bugün en son soğan ve patates için sepet aldım:)))
valla ben sadece yaşamamıza devam etmemize yetecek şeyler almaya çalışıorum..ama annem acayip bi performans gösterio alışveriş konusunda :) geçen gün aşkımla oturuoz bizde ağzı kulaklarında geldi bakın size ne aldım die..kestane çizeceği almış!sanırım harbiden bende yok yok olacak :))) nar ayıklayıcı da alıodu zor durdurdum!
hasır sepet yuvarlak, içinde bezden torba var bir yerinde soğran, düğer yerinde patates yazıyor. kapağıda var. aslında almayyacaktım ama şirketten kızlar kanıma girdi:)))
kestane çizeceği bende bile yok:)))
benim çok var ama mümkün olduğunca kullanırım dediklerimi aldım.
aman fazla olursa kız kardeşime bırakıcam zaten:)
tediye bugün gelmiş tanesi 10 tl
tedi istanbulda bir çok yerde var antalya da var mı bir bak istersen.
netten ben çok alışveriş yapıyorum şidiye kadar da bir sorun yaşamadım canım
tatlım biz daha evi tutmadık ki avize alalımantalyada yokmuş.acilen açmaları gerek antalyaya da.bu arada avizelerini aldın mı sen?
şekerim ağrı kesici iç rakı iç :))
ya bgn takı makı dedik ya sanki duydu sevgilim..set aldık bana..böle normal taşlı maşlı bişi ama şık da...haa bi de aylar sonunda yüzüğümün düşen taşını taktırdım..alyansım yine eskisi gibi 3 taşlı oldu
çeyizliklerimi eve getirdik radyologg. ama nişanlım 4 poşeti görünce yine mi yine mi demenketen alamdı kendini. eve gelince de annem nereye koyacaksın bunları diye baktı durdu:)))
güle güle kullan pelinns setin. ne kadara aldınız acep
diş ağrısı için tuzlu gargara yap, majesic iç onlarda kesmezse pamuğa rakı dök ağrıyan yere koy.
uzunca süre 20lik ağrısı çekerken iyi geliyordu bunlar ama en etkili alkol tabi:)
valla o kısmını kaçırdım gibi sssccccim :)) ben o arada kendime kolye bakıodum ama duyabildiim kadarıyla 2.500 fln :)
ay bu arada bgn bikini de aldım ben kendime..hayatta ilk defa siyah bikinim oldu :)) aslında pentiyi sırtlayıp eve getirdim desem daha doğru :) haa ben orada çamaşırlara bakarken aşkım dükkanın kapısında takılıodu ben de sürekli bu nası aşkım die havaya kaldırıp sesleniodum..öğretmen çorabı almaya gelmiş bi kadın vardı bana bi kınayarak baktı koptum gülmekten
ya sizin çeyizler ne güzel eve gidio benimklerse kardeşimin odasında depolanıo hala ya....
bende yok yok diyebiliriz:)))
genel şeyler zaten hepimizde vardır. ben detyalara çok takıldım:) soğani sarımsak, limon saklama kaplarıı bile almışım.
bugün en son soğan ve patates için sepet aldım:)))
antalyada yokmuş.acilen açmaları gerek antalyaya da.bu arada avizelerini aldın mı sen?
günaydık kızlar:)))))
günaydın canım sahi siz naptınz evi komsu oluyomuyuz
iyiyim kuzum neyapıyım oturuyorum öyle boş boşş :) yapılacak onca iş varkennn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?