2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
benım kocaman çekçekli valizim vardı kardeşime verdım kıbrısta anca yetıyo ona 2-3 tanede daha alsam yeter normal cantalardanda var yeter zaten koyacak yer yok :D

senin evinin her yeri dolap kız koyacak yer nasıl bulamıyosun.benim henüz göremediğim evimin bi odasına fazla eşyaları tıkıcam valla :1:

senin evinin her yeri dolap kız koyacak yer nasıl bulamıyosun.benim henüz göremediğim evimin bi odasına fazla eşyaları tıkıcam valla :1:

dolap ama her birinne ne konacak önceden belirledim muhtemelen ya bir odada duracak ya da sığınakta bi odacık var oraya güzel sarıp sarmalayıp bırakcaz ev fazla büyük değil bi salonum büyük 115 m2 ev

Son düzenleme:
ya annemler bana pırlantalı zümrüt takım almışlar ama göstermiolar ve evin neresinde bilmiorum :) nişom da set takacak nası bişi olacak bilemem hala bulamadık aslında pek de bakmadık :) valla kayınvalidem fln bilezik taksın satar parasını yeriz en güzeli :))) sanırım annemler nişanlıma cumhuriyet fln takacaklar bilemem artık..kardeşim de bakıomuş bişiler ne çıkar ondan hiçbi fikrim yok :D

en iyisi ben gidim de aşkımla buluşayım yaw :69:

napcaksınz örtüyü yaaa hertaraf örtümü olurmus
diyene bakarmısınız acaba, senin 70-80 tane örtün olacak, her durumda bizden çooook :)))))

bizi tediye bıraksınlar sabaha kadar doya doya alışveiş yapalım :D:D
tedi de sayemizde meşur oldu, kendileri bile bu kadar reklamını yapmamıştır:)
ya artık tedide ne varsa bizde de var annem hele nişanlım deli oluyorlar.
gerçekten çok ucuz ve güzel şeyler oluyor ben her hafta bakıyorum ne var ne yok diye hepte alacak birşey buluyorum
hepte nişanlımın beni almaya geldiği günler denk geliyor tediden birşey almış oluyorum. artık poşeti görünce yine gereksiz ne aldın merak ediyorum diyor. geçen hafta da mandal sepeti, faraş, mikrofiber eldiven almıştım da:)))))
akşam yine gelecek beni almaya ve yine tedi poşeti ha ha ha

buraya anca yetiyorum diyosun tamam ülen senimi kıracam ahanda acmıyorum olan performansımı buraya harcicam :D
işlerin yoğun zamanı ya size laf yetiştireceğim bi yandan da vergileri yetiştireceğim diye zaten aşırı performans gösteriyorum, bir de yeni topik çıkartma başıma lütfen yani lütfen.... :))

bu arada pelin7 3lü çekçekli valizi a101 diye bir market var ordan aldım ben 99 tl.
geçen yıl tekli orta boy almıştım çok memnunum 3lüsü gelince onu da aldım.
yakınında varsa bak ben alalı zaman geçti ama belki vardır yine

dolap ama her birinne ne konacak önceden belirledim muhtemelen ya bir odada duracak ya da sığınakta bi odacık var oraya güzel sarıp sarmalayıp bırakcaz ev fazla büyük değil bi salonum büyük 115 m2 ev
115 m2 gayet ideal bir ev ama senin çok eşyan olduğu için sadece salonu büyük geliyordur gözüne:)

ya annemler bana pırlantalı zümrüt takım almışlar ama göstermiolar ve evin neresinde bilmiorum :) nişom da set takacak nası bişi olacak bilemem hala bulamadık aslında pek de bakmadık :) valla kayınvalidem fln bilezik taksın satar parasını yeriz en güzeli :))) sanırım annemler nişanlıma cumhuriyet fln takacaklar bilemem artık..kardeşim de bakıomuş bişiler ne çıkar ondan hiçbi fikrim yok :D
annen yatak odasına saklamıştır:)
bizde akşam sevgilimle buluşcaz:)

kardeşimin adına ben bilezk alacam daha öğrenci o ablaları ama bi parfüm bi kırmızı şarap getircek ev hediyesi koçum benim :D

diyene bakarmısınız acaba, senin 70-80 tane örtün olacak, her durumda bizden çooook :)))))

tedi de sayemizde meşur oldu, kendileri bile bu kadar reklamını yapmamıştır:)
ya artık tedide ne varsa bizde de var annem hele nişanlım deli oluyorlar.
gerçekten çok ucuz ve güzel şeyler oluyor ben her hafta bakıyorum ne var ne yok diye hepte alacak birşey buluyorum
hepte nişanlımın beni almaya geldiği günler denk geliyor tediden birşey almış oluyorum. artık poşeti görünce yine gereksiz ne aldın merak ediyorum diyor. geçen hafta da mandal sepeti, faraş, mikrofiber eldiven almıştım da:)))))
akşam yine gelecek beni almaya ve yine tedi poşeti ha ha ha

işlerin yoğun zamanı ya size laf yetiştireceğim bi yandan da vergileri yetiştireceğim diye zaten aşırı performans gösteriyorum, bir de yeni topik çıkartma başıma lütfen yani lütfen.... :))

bu arada pelin7 3lü çekçekli valizi a101 diye bir market var ordan aldım ben 99 tl.

bacım benım örtüler dolap içlerine ama onlara mecbur yaptırmam lazım çamaşır makınesıne falan örtü yaptırmam benımkı kapalı yerde gercı ama annemede serdırmıyorum evde ne o öyle burhan altıntop gibi her yer örtü :D:D a101 de hala valiz varmı acaba gecenlerde boynere bakıyoduk nişanlımda bi valiz gördük elim yandı resmen 278 liracık küçükleri hemde :D:D bi indirim günü yakalasak cok süper olacak

115 m2 gayet ideal bir ev ama senin çok eşyan olduğu için sadece salonu büyük geliyordur gözüne:)

yok bacım ideal tabide sadece salona büyük pay vermişler diğer odalar fazla büyük degil ve koridor büyük ordan kaybedıyoruz mutfagıda küçük yani ben 30 m2 lik mutfagı olan br evde yaşıyorum şuan o yüzden bana her mutfak küçük gelıyo:D:D daha önceki evimzde kiradaydık cok ufak mutfagı vardı ahdetmiş kaba daire olarak almıslar oturdugumz yeri ve mutfagı büyük yapacam demiş öylede olmus :D:D

evet o geleli çok olmuş onu kaçırdım.

evet o geleli çok olmuş onu kaçırdım.

annen yatak odasına saklamıştır:)
bizde akşam sevgilimle buluşcaz:)

radar gibiyim alıcılarım vericilerim kuvvetlıdır saklanan herseyı kolay bulurum küçükken annemin bizden gizlediği çikolataları bile 3 dakıkada bulurdum :D:D ve hala öyleyim kayıp esya bürosu gibi bişiy kaybeden bana aratıyo itinayla ararım

sevdiği bir şeyi imha ediyorum kızdıgı zaman mesela gecen haftalarda orjinal bir film cd sini çat çat kırdım :D:D

benim elimde öle bişi yok napabilirim acep son zamanlarda çok uyuz oldum :1: aslında yarın çat kapı gitmek istiyorum ama gitsem mi acep? gündüz uyuycak evde kardeşi açar kapıyı açar sessizce girerim muck diye öper uyandırırım olurmukine :1:

radar gibiyim alıcılarım vericilerim kuvvetlıdır saklanan herseyı kolay bulurum küçükken annemin bizden gizlediği çikolataları bile 3 dakıkada bulurdum :D:D ve hala öyleyim kayıp esya bürosu gibi bişiy kaybeden bana aratıyo itinayla ararım
seninle define avına çıkmak istedim nedense:)) dedektör radyologg...
kızlar nişanlınıza çok kızdınız nasıl intikam alırsınız? :1:
seni çok seviyorum demem o en çok canını acıtan şey:)
benim elimde öle bişi yok napabilirim acep son zamanlarda çok uyuz oldum :1: aslında yarın çat kapı gitmek istiyorum ama gitsem mi acep? gündüz uyuycak evde kardeşi açar kapıyı açar sessizce girerim muck diye öper uyandırırım olurmukine :1:
öyle intikam mı olur ya, ödül resmen

önce intikam alayım sonra ödül veririm diye düşünmüştüm :1: seni seviyorum diye 1 hafta söylemezsem anca o zaman farkeder demediğimi 1 hafta bekleyemem çok geç :1: anacım benimki moron olduğu için canı manı acımaz :1:

yok kız intikam sordum da.bu başka birden aklıma geldi ama gitmiyim hafta sonu o gelir.

hahahahaha de get :D

seninle define avına çıkmak istedim nedense:)) dedektör radyologg...

ay gidelim avrupa yakasında vardır böyle yerler ben bi yoklama yapim köşelik oluruz :D

Back