• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
iyiyim canım geceleri giriyorum ama pek kimse olmuyodu birde baya yoğundum tek gelinlikle bitmiyo bizim kütahyalıyım ya şalvar falan diktiriyoruz model bulmak provalar falann oyyyy öldümm

valla bak onlarda yok ortalıkta msndede denk gelemiyoruzz

gecikmeliyim bi görünüp kaçıyo msnde atheye ile dün konustuk topiğe bakamıyo o daha yogun bizden ilk haftası hazıranın

yaa ben de buradayım ama bi yandan çeviri yapıorum..ek iş hesabı :S öte yandan ev bakıorum..ayrıca bgn eğitimim olduğu için izinli günümde erkenden havaalanına gittim uykum var..ayrıca daaa yarın 5te kalkıp işe gitcem..eee ben ölimmm o zaman :S

yaa ben de buradayım ama bi yandan çeviri yapıorum..ek iş hesabı :S öte yandan ev bakıorum..ayrıca bgn eğitimim olduğu için izinli günümde erkenden havaalanına gittim uykum var..ayrıca daaa yarın 5te kalkıp işe gitcem..eee ben ölimmm o zaman :S

ayy kıyamam sana ee bukadar işin içinde bide evlencem dionn:66:

sen neler yapıyosun nasıl gidiyoo
canım nasıl olsun işte benim pek bi telaşım yok bindallımı, kınada giyeceğim abiyemi, gelinliğimi, davetiyemi, nakah şekerini hallettik bekliyoruz şimdilik:)))
sen neler yaptınn

gecikmeliyim atheye jelibon ve seeeen kaçak gelinler :D

hehe evet bizz:))
canım maşallah sizin birsürüüü telaşınız oluyor
ben ancak bakıyorum buradan gelip gelip size:)
benim henüz evdir eşyadır bir telaşım yok inan
ondan yazacak paylaşacak bişi bulamıyorum sadece 25 haziranda nikah var:81:

bu arada bastırdın mı sen maşalah diyimmm:)))

:36::36::36::36::36::36::36: bitmedimi ya çevri ne kadar uzun sürdü öyle valla işin zor kuzum kolay gelsın ben cumaya kadar offfum

ay afedersın sen şu durumda cumaya kadar boş oldugumu bilecek en son kişisin :D:D:D

canım nasıl olsun işte benim pek bi telaşım yok bindallımı, kınada giyeceğim abiyemi, gelinliğimi, davetiyemi, nakah şekerini hallettik bekliyoruz şimdilik:)))
sen neler yaptınn

hehe evet bizz:))
canım maşallah sizin birsürüüü telaşınız oluyor
ben ancak bakıyorum buradan gelip gelip size:)
benim henüz evdir eşyadır bir telaşım yok inan
ondan yazacak paylaşacak bişi bulamıyorum sadece 25 haziranda nikah var:81:

bu arada bastırdın mı sen maşalah diyimmm:)))

ya bizde metniyle yazı puntosuyla ugrastık en son bugun attıkları maili beğendik siperişi verdik cumaya alıcaz nasipse davetıyecı begendıgın şeye göre mail atıyo yazıyı ve bitmiş halini görmen için biz cok degıstırdık artık yeter karar verdık ::D:D şekerlerde hazır ama hazıran 4 ünde teslim sadece parası bitti bi 80 tl kaldı gelınlıgede 300 kaldı bişiy kalmadı :D:D

Back