- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.521
canım nasılsınn???ne zamandır yoksun buralarda yaaa
tamam bende kaçak gelincilik oynuyorum ama sen ne zmandır yoksun özlettin kendini![]()
sen neler yapıyosun nasıl gidiyoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bende kaçak gelincilik oynuyorum ama sen ne zmandır yoksun özlettin kendini![]()
gecikmeliyim atheye jelibon ve seeeen kaçak gelinler![]()
iyiyim canım geceleri giriyorum ama pek kimse olmuyodu birde baya yoğundum tek gelinlikle bitmiyo bizim kütahyalıyım ya şalvar falan diktiriyoruz model bulmak provalar falann oyyyy öldümm
valla bak onlarda yok ortalıkta msndede denk gelemiyoruzz
valla bak onlarda yok ortalıkta msndede denk gelemiyoruzz
gecikmeliyim bi görünüp kaçıyo msnde atheye ile dün konustuk topiğe bakamıyo o daha yogun bizden ilk haftası hazıranın
yaa ben de buradayım ama bi yandan çeviri yapıorum..ek iş hesabı :S öte yandan ev bakıorum..ayrıca bgn eğitimim olduğu için izinli günümde erkenden havaalanına gittim uykum var..ayrıca daaa yarın 5te kalkıp işe gitcem..eee ben ölimmm o zaman :S
canım nasıl olsun işte benim pek bi telaşım yok bindallımı, kınada giyeceğim abiyemi, gelinliğimi, davetiyemi, nakah şekerini hallettik bekliyoruz şimdilik:)))sen neler yapıyosun nasıl gidiyoo
gecikmeliyim atheye jelibon ve seeeen kaçak gelinler![]()
yaa ben de buradayım ama bi yandan çeviri yapıorum..ek iş hesabı :S öte yandan ev bakıorum..ayrıca bgn eğitimim olduğu için izinli günümde erkenden havaalanına gittim uykum var..ayrıca daaa yarın 5te kalkıp işe gitcem..eee ben ölimmm o zaman :S
19 haziran gelinleri çoğalmış![]()
canım nasıl olsun işte benim pek bi telaşım yok bindallımı, kınada giyeceğim abiyemi, gelinliğimi, davetiyemi, nakah şekerini hallettik bekliyoruz şimdilik:)))
sen neler yaptınn
hehe evet bizz:))
canım maşallah sizin birsürüüü telaşınız oluyor
ben ancak bakıyorum buradan gelip gelip size:)
benim henüz evdir eşyadır bir telaşım yok inan
ondan yazacak paylaşacak bişi bulamıyorum sadece 25 haziranda nikah var:81:
bu arada bastırdın mı sen maşalah diyimmm:)))
toplu düğünmü yapsak ne daha az masraf giderdi:)
yarın davetiyelerim gelio dünde nikah şekerlerimi beğendimm çok tatlıı![]()
toplu düğünmü yapsak ne daha az masraf giderdi:)
okadar insan nereye sığacak
![]()
okadar insan nereye sığacak
![]()
piknik alanındaa yaparızz kuzum
yarın davetiyelerim gelio dünde nikah şekerlerimi beğendimm çok tatlıı![]()