2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
radyologcum evi sormuşsun canım..biz daha öle aman aman ev bakmadık..yani netten baktık o kdar..şişli tarafını düşünüoduk nişanlımın işyeri şişlide ben de havaalanında çalışıorum die ama şimdi onun şirketinin hasanpaşaya taşınma ihtimali var..bakalım nolcak.....

bu arada kına gecesi sizin nişanlılarınıza da gereksiz gelio mu? benim nişanlım böle olaylarda biras mantıklı düşünüo yani ona vereceğimiz parayla şunları hallederiz falan gibi ama ailem de ilk mürüvvet tek kız mantığıyla oldukça duygusal yaklaşıolar olaya..fena halde arada kalmış vaziyetteyim..çok sıkıldım artık bitse şu hengame ne düğün hevesim var ne gelinlik bu aralar..bitse de kurtulsak tatile gitsek modundayım..zatn çok da hevesli diildim.........

radyologcum evi sormuşsun canım..biz daha öle aman aman ev bakmadık..yani netten baktık o kdar..şişli tarafını düşünüoduk nişanlımın işyeri şişlide ben de havaalanında çalışıorum die ama şimdi onun şirketinin hasanpaşaya taşınma ihtimali var..bakalım nolcak.....

bu arada kına gecesi sizin nişanlılarınıza da gereksiz gelio mu? benim nişanlım böle olaylarda biras mantıklı düşünüo yani ona vereceğimiz parayla şunları hallederiz falan gibi ama ailem de ilk mürüvvet tek kız mantığıyla oldukça duygusal yaklaşıolar olaya..fena halde arada kalmış vaziyetteyim..çok sıkıldım artık bitse şu hengame ne düğün hevesim var ne gelinlik bu aralar..bitse de kurtulsak tatile gitsek modundayım..zatn çok da hevesli diildim.........

günaydın kızlar.
pelin ben işimdi şişlide oturuyorum:) kiralar biraz pahalı ama şişlide:(
kına olayına gelince benim nişanlımda önce istemedi o tantanayı çekmek istemediğini söylüyordu hep.tabi birde maddi olayı var . bence böyle şeyler insanın hayatında birkez oluyor herşey olabileceğin en iyisi en güzeli olmalı. kına da bu hazırlıkların bir parçası. mantıktan çok duygusal düşünüyorum ben bu konuda. sonuçta ileride bir gün keşke kına yapsaydım deme ihtimali olabilir onun için herşey adetlere törelere uygun olamlı.
bizimde ilk mürvet ve bende çevreme karşı mahçup olmak istemem aslında.
bir an önce şu düğün olup bitsede bütün herşeyi geride bıraksak istiyorum bende!!!!!!!!!!

hasanpaşa karakol sokagında anneannem oturuyo :D sevıyorum ben hasanpaşayı sessız sakın kadıköye yakın hayırlı olsun canım ya bence gereksız degıl at la deve tutmuyo ki hiç bişiy yani en özel günlerinden biri ama senın bılecegın iş tabi..ahh bu erkekler herseye maydonoz olmaları yok mu deli ediyo benı sankı anlıyolarmıs gibi(kusura bakma nısanlıma kızgınm erkeklere atıp tutuyom 2 gundur ) :D

günaydın kızlar.
pelin ben işimdi şişlide oturuyorum:) kiralar biraz pahalı ama şişlide:(
kına olayına gelince benim nişanlımda önce istemedi o tantanayı çekmek istemediğini söylüyordu hep.tabi birde maddi olayı var . bence böyle şeyler insanın hayatında birkez oluyor herşey olabileceğin en iyisi en güzeli olmalı. kına da bu hazırlıkların bir parçası. mantıktan çok duygusal düşünüyorum ben bu konuda. sonuçta ileride bir gün keşke kına yapsaydım deme ihtimali olabilir onun için herşey adetlere törelere uygun olamlı.
bizimde ilk mürvet ve bende çevreme karşı mahçup olmak istemem aslında.
bir an önce şu düğün olup bitsede bütün herşeyi geride bıraksak istiyorum bende!!!!!!!!!!

radyologcum seninle o kadar yakın oturuoruz ki..benim evim de hasanpşaya 3 sokak :)) ikbaliyeye yakın..hatta teyzemler tam karakolun karşısında oturuo..aslında belki de her gün görüoruz birbirimizi :)) bakcaz artık bu taraflarda olursa ben kuyubaşı tarafını istiorum marmara üniyi geçmeden minibüs caddesine yakın bi ev bulabilirsek süper olur..

sssccc canım evet çook pahalı bakcaz artık yaa..1.200e kadar gözden çıkardık oralar olursa ama her ay vermek de çok ya....

bizde kına kadınlı erkekli olmas..sadece kadınlar olur..yani o o tantanaya girmicek bile..neyse bakalım bulucaz böle böle bi orta yol..kına zaten olacak yapma demio ama burnumdan da getirio :)

radyologcum seninle o kadar yakın oturuoruz ki..benim evim de hasanpşaya 3 sokak :)) ikbaliyeye yakın..hatta teyzemler tam karakolun karşısında oturuo..aslında belki de her gün görüoruz birbirimizi :)) bakcaz artık bu taraflarda olursa ben kuyubaşı tarafını istiorum marmara üniyi geçmeden minibüs caddesine yakın bi ev bulabilirsek süper olur..

ikbaliye ilköğretimın ordada yengemın annesı oturuyo hep yokus ya oralar cıkmıyorum pek :D:D anne tarafım hep o sırada bir dayım doğuşun orda bir dayım acıbedem mc donalds karsı sokagı

sssccc canım evet çook pahalı bakcaz artık yaa..1.200e kadar gözden çıkardık oralar olursa ama her ay vermek de çok ya....

kız 1200 ün içinde ne var allah aşkına ben o kadar para ödemedım

bizde kına kadınlı erkekli olmas..sadece kadınlar olur..yani o o tantanaya girmicek bile..neyse bakalım bulucaz böle böle bi orta yol..kına zaten olacak yapma demio ama burnumdan da getirio :)

kız 1200 ün içinde ne var allah aşkına ben o kadar para ödemedım büyük yapmasında evde kaıdnlar arası tören gibi bişiy olur

nasılsınız arkadaşlar :60::61:

ii yiivrum senden naber kızım iice hızın düştü senın ya hu :D

kız 1200 ün içinde ne var allah aşkına ben o kadar para ödemedım büyük yapmasında evde kaıdnlar arası tören gibi bişiy olur

ii yiivrum senden naber kızım iice hızın düştü senın ya hu :D

kınaya demiyo şişlide kirala olursa 1200ü gözden çıkartırım dedi pelin.
ama 1200 de her ay al ben yemedim sen hayrını gör:( çok fazla ya.
acilen ev sahibi olmak lazım hayırlısıyla:)))

kınaya demiyo şişlide kirala olursa 1200ü gözden çıkartırım dedi pelin.
ama 1200 de her ay al ben yemedim sen hayrını gör:( çok fazla ya.
acilen ev sahibi olmak lazım hayırlısıyla:)))

hımm
bıraz karısıktı yanlıs okumusum sanırım bende kına malzemelrı ıcın 1200 dedı sandım 1200 kıra harbı harbı cok fazla ya anadolu yakası daha ucuz bu konuda

hımm
bıraz karısıktı yanlıs okumusum sanırım bende kına malzemelrı ıcın 1200 dedı sandım 1200 kıra harbı harbı cok fazla ya anadolu yakası daha ucuz bu konuda

bizde şişli civarı ya ka çekmeköy nerede daha güzel ev bulursak öyle karar veriz diyorduk hep ama kiraları görünce anadolu yakasını seçmek zorunda kaldık. avrupada en kötü evin kirası bile 850 tlydi.

vayy reklamıda yaptın he aferım :D

bizde şişli civarı ya ka çekmeköy nerede daha güzel ev bulursak öyle karar veriz diyorduk hep ama kiraları görünce anadolu yakasını seçmek zorunda kaldık. avrupada en kötü evin kirası bile 850 tlydi.

senın ne kadar canım kira ya ben cok begenıyoum cekmeköyü bıraz uzak merkeze ama olsun ulaşım falan var yanı gerelerım yanına :D

vayy reklamıda yaptın he aferım :D

senın ne kadar canım kira ya ben cok begenıyoum cekmeköyü bıraz uzak merkeze ama olsun ulaşım falan var yanı gerelerım yanına :D

:39:

emek verilerek yapılan her işe saygı dutarım. reklam ondan:))))
gel canım, yap tiramisunu al gel:)))
bizim baktığımız ev 550 ama pazarlık yapıyoruz şu an ev sahibi teyze 500e inecek sanırım az kaldı:)))
merkeze uzak değil aslında bizim evimiz otobüs duraklarına yakın.
mecidiyeköye 20dk da bir kadıköye falanda sık sık otobüs geçiyor.
nişanlım olacak paşanın da arabası var zaten. o da avrupada çalışıyor sabah ya da akşam birinden birinde birlikte gidip dönebiliriz.
zaten ben düğünden sonra en fazla mali müşüavirlik stajım bitene kadar şimdiki işimde çalışırım sonra çekmeköye yakın civarda iş bakarım.

allah seni iyi etsin sssccc :) neleri kaçırmışım diye okuyordumm .ayrıca güzide arkadaşımız radyoloğumuzun yeni topiciği hayırlı olsunn . dün ilk provam olduu çok heyecanlandım .ev konusu hala belirsizz bu aralar kararsız kazım gibi dolaşıyorum ve belirsizlik içimi iyice daraltıyooo ..sıkıldımmm çok hemdeee . aynen dediğiniz gibi bi an önce tüm hazırlıklar bitsin rahat nefes alıyım diyorum ama bu seferde düğün olup evden ayrılmak zor olacak diyede düşünmeden edemiyorumm :( ne yapmak lazımm

bende artık gün olarak değl hafta olarak hesaplıyorum. 10 haftamız kaldı :61::61:
malesef çalıştığımız içinde ancak hazırlıklar için 20 gün kaldı yine de rahatım ama Allah büyük :69:
Hele bi evimiz olsun gerisini içine girdikten sonra da yaaprız Allahın iznilye :42:

Back