2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
bende artık gün olarak değl hafta olarak hesaplıyorum. 10 haftamız kaldı :61::61:
malesef çalıştığımız içinde ancak hazırlıklar için 20 gün kaldı yine de rahatım ama Allah büyük :69:
Hele bi evimiz olsun gerisini içine girdikten sonra da yaaprız Allahın iznilye :42:

olur canım hepsi hayırlsı olsun :D

allah seni iyi etsin sssccc :) neleri kaçırmışım diye okuyordumm .ayrıca güzide arkadaşımız radyoloğumuzun yeni topiciği hayırlı olsunn . dün ilk provam olduu çok heyecanlandım .ev konusu hala belirsizz bu aralar kararsız kazım gibi dolaşıyorum ve belirsizlik içimi iyice daraltıyooo ..sıkıldımmm çok hemdeee . aynen dediğiniz gibi bi an önce tüm hazırlıklar bitsin rahat nefes alıyım diyorum ama bu seferde düğün olup evden ayrılmak zor olacak diyede düşünmeden edemiyorumm :( ne yapmak lazımm

zamanında öyle bi topicte acmıstım ben deli gibi topic acıyorum hem ağlarım hem giderim diye link atayım istersen :D

allah seni iyi etsin sssccc :) neleri kaçırmışım diye okuyordumm .ayrıca güzide arkadaşımız radyoloğumuzun yeni topiciği hayırlı olsunn . dün ilk provam olduu çok heyecanlandım .ev konusu hala belirsizz bu aralar kararsız kazım gibi dolaşıyorum ve belirsizlik içimi iyice daraltıyooo ..sıkıldımmm çok hemdeee . aynen dediğiniz gibi bi an önce tüm hazırlıklar bitsin rahat nefes alıyım diyorum ama bu seferde düğün olup evden ayrılmak zor olacak diyede düşünmeden edemiyorumm :( ne yapmak lazımm

kuzum nasıl geçti ilk provan bakiyim. insan kendini o an hemem düğündeymiş gibi hayal ediyor. walla süper bir duygu:))) hayırlısıyla bir bitsin zaten bu hazırlık süreci başka birşey istemiyorum.
ewet ya evden ayrılması herşeyden daha zor olacak:(
zamanında öyle bi topicte acmıstım ben deli gibi topic acıyorum hem ağlarım hem giderim diye link atayım istersen :D
topik kraliçem benim:)))

canım benimyaa topic bırakmıcaksın açılmamışş..at kuzuucuk bi bakıyım orayada :)

kuzum nasıl geçti ilk provan bakiyim. insan kendini o an hemem düğündeymiş gibi hayal ediyor. walla süper bir duygu:))) hayırlısıyla bir bitsin zaten bu hazırlık süreci başka birşey istemiyorum.
ewet ya evden ayrılması herşeyden daha zor olacak:(

topik kraliçem benim:)))

teveccühünz hislerinize tercüman olmak için üye olmusum buraya :D:D

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/411473-aglarim-giderim.html

slm kızlar.kaç gündür giremedim hastalık nedeniyle neler konuştunuz neler yaptınız bakiim ben yokken? bi de dün benim doom günümdü sap sap evdeydim nişanlım da gelmedi sadece telefonda kutladı.iğrenç bi doom günü geçirdim :43:

slm kızlar.kaç gündür giremedim hastalık nedeniyle neler konuştunuz neler yaptınız bakiim ben yokken? bi de dün benim doom günümdü sap sap evdeydim nişanlım da gelmedi sadece telefonda kutladı.iğrenç bi doom günü geçirdim :43:

nice mutlu senelere ozaman canım.
nişanlın neden gelmedi yalnız bıraktı seni :57:

diğer topiğimize gel evlilik stresi altnda nısanlılarımızı cekıstırıyoz

haftaya hem gelinlik siparişi vercez hem de nikah başvurusu yapıcaz ondan sonraki haftada belki ev tutulur bilmiyorum bakıyolar ev.bulunca haber vercekler bana.hayırlısı ne diyim

sizin arada mesafe var sanırım.
zaman azalıyor artık başlayın bence de. gerçi sana diyorum ama gelinlik başlamaık daha :63:

geçmiş olsun pelin.
doğum günün kutlu olsun, nice güzel mutlu yıllar dilerim.

öyle yapıcaz artık.haftaya da inşallah şu nikah başvurusunu yapıcaz içime fenalık geldi bi yapamadık
gerçekten nikah işini halledince acayip bir hafiflik oluyor. ben şahsen hazırlık süreci boyunca rahat nefes aldığım tek gün nikah işlerini hallettiğimiz gündü diye hatırlıyorum:))
sizin arada mesafe var sanırım.
zaman azalıyor artık başlayın bence de. gerçi sana diyorum ama gelinlik başlamaık daha :63:

kızlar gelinlik işini yavaştan almayın. 3aydan az kaldı. hayırlısıyla karar verin artık. aaa beni bile geçtiniz siz:))))

geçmiş olsun pelin.
doğum günün kutlu olsun, nice güzel mutlu yıllar dilerim.

gerçekten nikah işini halledince acayip bir hafiflik oluyor. ben şahsen hazırlık süreci boyunca rahat nefes aldığım tek gün nikah işlerini hallettiğimiz gündü diye hatırlıyorum:))

kızlar gelinlik işini yavaştan almayın. 3aydan az kaldı. hayırlısıyla karar verin artık. aaa beni bile geçtiniz siz:))))

saol teşekkür ederim.yarın anneme gelinliği göstericem.malum valide sultan görmeden hiçbişi yapamıyoruz :1:

Back