2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
saol teşekkür ederim.yarın anneme gelinliği göstericem.malum valide sultan görmeden hiçbişi yapamıyoruz :1:

canımmm doğum günün kutlu olsun...
ben bayadır yoktum bi daha uğradım ki ohoooo topik almış başını gitmiş...
eee kızlar maşallah baya hareketli olunca eşyaları falan tamamladılar:nazar:
gelinlik için nasıl birşey düşünüyorsun tatlım??

geçmiş olsun pelin.
doğum günün kutlu olsun, nice güzel mutlu yıllar dilerim.

gerçekten nikah işini halledince acayip bir hafiflik oluyor. ben şahsen hazırlık süreci boyunca rahat nefes aldığım tek gün nikah işlerini hallettiğimiz gündü diye hatırlıyorum:))

kızlar gelinlik işini yavaştan almayın. 3aydan az kaldı. hayırlısıyla karar verin artık. aaa beni bile geçtiniz siz:))))

snde yogundun canım sanırım bayaır görmedik seni buralarda buranın demırbası ben ve sssccc oldu bi ara pelin7 vardı oda takılamadı bu ara ben hep sabitim yanlız ama kocam evlendıkten sonra bilgisayar ve internet olayını ysaklıcakmış hahahah banada ne etki eder ya

gelinlik tamamen tül toplama.toplamanın alt kısmı fransız dantel göğüs kısmı taşlı altı drape.öyle bişi işte seninki nasıl?

snde yogundun canım sanırım bayaır görmedik seni buralarda buranın demırbası ben ve sssccc oldu bi ara pelin7 vardı oda takılamadı bu ara ben hep sabitim yanlız ama kocam evlendıkten sonra bilgisayar ve internet olayını ysaklıcakmış hahahah banada ne etki eder ya

:60::60::60:ayy allahımmm nası güldümmmm inan
sanırım sen bu stresi atamadan evlenirsen adam sağ çıkmaz garibim yaawww...
bir de sen anca burda rahatlıon gibii kötülük eder kendine zannımca:))))))))

gelinlik tamamen tül toplama.toplamanın alt kısmı fransız dantel göğüs kısmı taşlı altı drape.öyle bişi işte seninki nasıl?

canımmm benimki dee üstü tamamen dantel belinde kuşağı var kuşaktan altı da tamamen tül yere kadar kuyruğu uzun baya tülün altından da üste doğru danteller var öyle işte tül+dantelden oluşan bir gelinliğim olacak inşallah....

canımmm benimki dee üstü tamamen dantel belinde kuşağı var kuşaktan altı da tamamen tül yere kadar kuyruğu uzun baya tülün altından da üste doğru danteller var öyle işte tül+dantelden oluşan bir gelinliğim olacak inşallah....

radyolog sen ve ben üçümüzün tercihi de tülden yana oldu.ben diğer kumaşlara hiç bakmadım bile.güle güle giyersin inşallah

düğün ne zaman peki? mayıs ayında teslim alacaksın ama erken olmuyo mu?

canım düğün haziranın 26sında erken oluyor biraz gene ama mayıs sonunda verecekler işte 1 ay ben onu sabit bir yerde asacağım...
zaten biz ona koruma yapacağız açmayacaksın düğün zamanına kadar dediler.
yine eğer içine sinmezse ütüsü bozuldu gibi düşünürsen getirirsin 1 hafta önce ütüsünü de tekrarlarız dediler....
o konuda güven verdiler yani bana

Back