- Konu Sahibi Queen of the North
- #3.401
bugün de akşam oldu. yaşasın:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün de akşam oldu. yaşasın:))))
ben geldim kızlarrr
hoş geldin canım
hoşbuldum tatlım nasılsın?
canım cok sıkkın cok![]()
noldu canım nede sıkıldın
evlılık stresınemı ne grdım hersey batıyo bugun bana sinir küpüyüm önume gelenı haslıyorum
al bendende o kadar,özellikle annemle sürekli kapışıyorum,iş yerindede öyle hep stresli oluyorum,bir sürü şeyle boğuşmak beni çok yordu ,birde bu aralar kendimi hep yalnız hissediyorum.
off ne olcak böyle ya nereye kdar tlfdada kavga yaptık nısanlımla manyak manyak tavırlar içine girdi kıskanclık krızı tuttu beyefendının onada bi gıcık oldum
şu anda bu yazıyı buldum sende bir oku istersen bizimle ilgili bişi sanırm linki vermemişim ya
|| Evlilik Hazırlıkları || gelinlik modelleri,gelinlik, abiye, damatlık, düğün, düğün mekanları, düğün organizasyonu, kır düğünü, düğün salonları, pırlanta, alyans, tektaş, müzik, nikah şekeri, davetiye, düğün pastası, havai fişek, ev dekorasyonu, ba
ayyyyy ben az önce evlenmek için erken mi, doğru karar verdim dimi diye düşünürken buldum kendimi.
tabi bu bir anda olmadı nişanlımla atıştık biraz akşam telefonda.
ya biz 6 yıldır birlikyetiz hiç kavga ya da tartışmamız olmadı ama nişandan beridir 2 ay oldu çok tartışmaya başladık. valla ev, düğün, evlilik mevzuları yokken çok rahattık. ama bu durum eğer evlilik stresiyse çevredeki nisanların ne suçu var her kaprisi onlara yapıyorum resmen. walla şu düğün olsada herkes rahatlasa artık....
niye hep evlilik stresine bayanlar giriyor!!!!!
haksızlık bu, hani hayat müşterekti hani kadın erkek eşitti, ne oldu???
hahay hikaye canım onlar kadın erkek eşit olsaydı erkeğin boşandıktan sonraki hayatına giren kadınlar alnının akı kadının ise yüzünün karası olmazdı hangi erkeğe dul denilip kötü gözle bakılıyo ki bu dünyada
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/430645-evlilik-stresi-nasil-gececek.html
gel anacım yeni topiğim yanlız değiliz sende dök içini dışını