- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.161
:)) ben de canım benimkiler gibi ilgisizleri duydukça rahatlıorum....ama nişanlım bize epey sık gelio sayılır ayın 3-4 günü mutlaka ya bizdeyizdir ya da benim ailemle bi yerlerde..bizde yemekler doğum günleri kutlamalar asla bitmez o yüzden muhakkak benim ailemle bi yerlere takılıoruz :)) düşün artık en son 61 yaşına basan eniştemin doğumgününü kutladık hep beraber :)) ailecek dışarı yemeğe fln çıkacağımız zaman annemler nişanlımı da mutlaka arar haber verirler..ancak onlardan henüz böle şeyler görmedim ben :) şöle sölim sana hatta ben gelinliği aldım ve dikimi fln bitti ve benim kayınvalidem daha gelinliği görmedi bile..ben de kendi kendime ohh karışan görüşen yok ne rahat dierek avutuorum.... :)
valla benim annemde görmedi gelinliğimi herkese sürpriz olcak,nişanlımda br kere gördü:)))
pelincim yetişir tatlım..zten ev tutulmadan büyük eşyalara geçiş yapılamıo..ben de aynı durumdayım seninle sen hızlı bile gidiosun :)) mesela biz bgn ailemize evi 15 mayıs gibi tutmayı düşündüğümüzü müjdeledik! şu an herkesin başına ağrılar girio :)) annem deli misiniz siiz yetişmez die çığırıo sabahtan beri :))) bizce gayet de yetişir :))
pelincim yetişir tatlım..zten ev tutulmadan büyük eşyalara geçiş yapılamıo..ben de aynı durumdayım seninle sen hızlı bile gidiosun :)) mesela biz bgn ailemize evi 15 mayıs gibi tutmayı düşündüğümüzü müjdeledik! şu an herkesin başına ağrılar girio :)) annem deli misiniz siiz yetişmez die çığırıo sabahtan beri :))) bizce gayet de yetişir :))
selam kızlar nasılsınız ?? salya sümük gidiyorum ben şifayı kaptım 2 gündür yatıyorumm
geçmiş olsun bende olcam ama direniyorum,
bu arada canım çiğ börek istedi annem sağolsun şu anda yapıyor yanınada ayran ohhh mis gibii:)
bu arada lütfen eşya alma işlerini kimse son ana bırakmasın mutlaka sorun çıkıyor o sorun giderilene kadarda 10 gün bazen 15 gün geçebliyor,eşya halı perde bunları mümkün olduğunca erken alın.
biz şimdi halıcıyla uğraşıyoruz mesela 1 aydır holle mutfak halısını getirmedi elimde yok diyor,böyle şeyler sizede olabilir ,ben alırım 1 haftada eve koyarım demekle olmuyor,demedi demeyin
selam kızlar.
offff çok yorgunum, çok yoruldum bugün
bütün gün ev baktık ve sonuç hüsran. bugünden sonra net olarak karar verdim küçük olsun ama kendi evin olsun.ailemin kendi evi hiç kirada oturmadık biz, onun için ev aramak taşınmak nedir hiç görmedim sanırım birazda ondan bu kadar yorulmam.
hem doğru dürüst ev yok olanlarda parasını da geçtim şekilsiz, kötü.
iyiki şimdiden evleri görmeye gitmişiz biz hep nisan sonu tutarız diyorduk ama kiralık ev bulmakta zormuş gerçekten... Allah hepimizin gönlüne göre versin.
aa ceylinim senı cok özledım canım wallaha dedım ceylın orda mıdır acaba gırı bakayım balayı konusurduk senle o gunlerı özledım, sımdı sen evı döşedın koltuk halı malı tabı sorun cıkar ben de bugun onu dusundum sımdı alırız dedım koltugu adam baskasna verdık der yok onda hata vardı yenısını bekleyın der sonra ne bıleyım halılar dedıgın gıbı gecıkır sorun yasanır
bız de nısanda tutucaz evı sımdı bakyorum nette n guzel bır ev bulamadım evel hafta guzel evler vardı her evlenen mı tutuyor ne oluyor acaba bakıcaz bz de canım nısan ortası sonu gıbı tutup sonra alıcaz ama sorun yasanabılır normaldr satıcılar hep oyle seyler yapabılıyor belkı haklılar ama gecıkme hep yasanıyor bılınen bır gercek canım.
Hoşgeldin tatlımm,evet konuşurduk işler yoğpunlaşınca vaktimiz kalmıo işte,,son eklediğim resimlere baktınmı ceylinin çeyizleri topicimde:)
evet sakın son ana bırakmayın,sezon açılınca millet sıkıştırcak yetişemicek satıcılar,belki elektrikte suda doğlagadada aksilik çıkacakisonra başlasın tartışmalar stresler ,en iyi rahat rahat yapmak,ben bile ocakta başladım hala ıvır zıvırla uğraşıorum
tamam canım yat sen devam ederiz yine iyi geceler,gözletle bebim için sorun yok,hepsini yetiştiricez alalhın izniyel çok mutlu olıcaz
selam kızlar nasılsınız ?? salya sümük gidiyorum ben şifayı kaptım 2 gündür yatıyorumm
selam kızlar.
offff çok yorgunum, çok yoruldum bugün
bütün gün ev baktık ve sonuç hüsran. bugünden sonra net olarak karar verdim küçük olsun ama kendi evin olsun.ailemin kendi evi hiç kirada oturmadık biz, onun için ev aramak taşınmak nedir hiç görmedim sanırım birazda ondan bu kadar yorulmam.
hem doğru dürüst ev yok olanlarda parasını da geçtim şekilsiz, kötü.
iyiki şimdiden evleri görmeye gitmişiz biz hep nisan sonu tutarız diyorduk ama kiralık ev bulmakta zormuş gerçekten... Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Hoşgeldin tatlımm,evet konuşurduk işler yoğpunlaşınca vaktimiz kalmıo işte,,son eklediğim resimlere baktınmı ceylinin çeyizleri topicimde:)
evet sakın son ana bırakmayın,sezon açılınca millet sıkıştırcak yetişemicek satıcılar,belki elektrikte suda doğlagadada aksilik çıkacakisonra başlasın tartışmalar stresler ,en iyi rahat rahat yapmak,ben bile ocakta başladım hala ıvır zıvırla uğraşıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?