2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
gelincikler ben geldim,ya bişi dicem,bana iş çevresinden diyorlarki,"siz herşeyinizi 4 4 lük yapıyorsunuz çabuk kavga etmeye başlarsınız biraz,eksik bırakın "falan diyorlar çok üzlüyorum neden böyle hevesimi kırarak konuşuyorlar,,sizede böyle diyen varmı

bize de dıyorlar canım be nde dıyorum evımde eksık seyler kalsın mesela tost makınemız yok mıkrodalga da ama tost mak almak sımdıden ıstemıyorum markete cıkıp bakınınca alıcak bır seyelr kalsın ama yok emınım kı benım de eksıgım kalmıcak. ben kafama takıyrum cuknu eksıklerı :26:

bana da genelde şöyle diyorlar herşeyiniz tamam siz yanında sıkıntıdan kavga etmeye başlarsınız.
işte kimin 6 ay önceden mobilyaları alınmış falan diyorlar... :26::26::26:

aynen kuzum gec kalıcaz belkı ck sey var alınmayan
bız de evı tutup mobılya alcaz ama hepsı paraya bakıyor sımdıden yapamayız kı bunları da yani.
bosver gec olsun temız olsun.
:93:

böyle hevesli hevesli anlatıyorsun sonraa,patttt lafı söleyip çekiliolar,:7:

anlatma canım sen de , bosver ben sadece takıldıgım konuları anlatıyorum kı zaten ck takıntılı bırıyım
su an 2 ay olck gelınlıge takıkım zaten neyse çözucem anlatma bacım sen de özenıyorsun dıye kucumsuyor olabılırler bıle anlamazlar halimizdenn :21:

gelincikler ben geldim,ya bişi dicem,bana iş çevresinden diyorlarki,"siz herşeyinizi 4 4 lük yapıyorsunuz çabuk kavga etmeye başlarsınız biraz,eksik bırakın "falan diyorlar çok üzlüyorum neden böyle hevesimi kırarak konuşuyorlar,,sizede böyle diyen varmı

ooo ben böyle şeyleri hep duyuyorum:) biz 6 yıldır birlikteyiz 4 yıldır önce karar verdik evlenemye ama sağlık sorunları nedeniyle ertlemek zorunda kaldık evlilik düşüncemizi, o gün bu gündür çeyiz yapıyorum desem yeridir:) görsüğüm beğendiğim birçok şeyi alıyorum. benimde çevremde çok söyleniyorlar bir şeyinde eksik kalsın evlenince al daha zevkli olur. ama ben eksiğim olmadan evlenmek istiyorum çünkü evlendikten sonra belki borcum olacak belki ekstra bir durum çıkacak ne gerek var sonraya bırakmaya imkanın varken herşeyimi eksiksiz yapmak en güzeli bence.
mesela beyaz eşyalarımızı yılbaşında aldık yine aynı şey nasılsa kullanmayacaksınız. olsun alıyım şimdi borcu bitsin.
yani böyle söyleyenlere sadece gülüp geçeceksin arkadaşım:)

anlatma canım sen de , bosver ben sadece takıldıgım konuları anlatıyorum kı zaten ck takıntılı bırıyım
su an 2 ay olck gelınlıge takıkım zaten neyse çözucem anlatma bacım sen de özenıyorsun dıye kucumsuyor olabılırler bıle anlamazlar halimizdenn :21:

bence böyle söyleyenler hep içinde birşey kalmış, istediğini yapamamış insanlar:)

Back