2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın kızlar. yaşasın bugün cuma:)))

günaydınnn kızanım sssccc em :D

pazar yine yokum baaak beni özle anacım :D

şükür bittiyor bu hafta da :) haftasonu hazırlıklarımızla daha çok ilgilenebileceğiz ondan galiba bu sevinç:)

hadi bakalım hayırlısı olsun canım

biz pazar günü birkaç tane ev bulmuş nişanlım onları gezeceğiz
tutmak için erken ama fikir olsun çevreyi görelim bakalım

ne erkenı ya bence gayet normal bi vakıt yaza dogru sıkıntı cekmeyın nısan ayında baglarsınz işinizi hayırlısıylan

günaydınnn kızanım sssccc em :D

pazar yine yokum baaak beni özle anacım :D

hadi bakalım hayırlısı olsun canım

ne erkenı ya bence gayet normal bi vakıt yaza dogru sıkıntı cekmeyın nısan ayında baglarsınz işinizi hayırlısıylan

neyse pazar günü çok özlemem seni galiba ama pazartesi telafi ederiz. malum kokuşturmaca falan kendimi hatırlayacak halim kalmıyor:)))
evi şimdi tutarsak boşuna kira vermiş olacağız ama daha 3 ay var evin içinde yaşamaya. mayıs başında tutsak daha iyi olur diye düşünüyorum ama bir bakalım çevrede çok fazla kiralık ev yoksa ve baktığımız yerlede çok beğendiğim bir ev olursa kaçırmam tabi:)

neyse pazar günü çok özlemem seni galiba ama pazartesi telafi ederiz. malum kokuşturmaca falan kendimi hatırlayacak halim kalmıyor:)))
evi şimdi tutarsak boşuna kira vermiş olacağız ama daha 3 ay var evin içinde yaşamaya. mayıs başında tutsak daha iyi olur diye düşünüyorum ama bir bakalım çevrede çok fazla kiralık ev yoksa ve baktığımız yerlede çok beğendiğim bir ev olursa kaçırmam tabi:)

ay aman özleme ....benım pazar günü nöbet yarın beyaz esyalarım gelıcek temızlık yapacam kıısım kısım avizeler takılcak yineoff cumartesı böyle gececek pazarda iş var vay halıme yaaa

bu arada ciddi olarak tasarruf tedbir paketleri olustuyorum kafamda ilk önce şu salak telefon hattımı kapatacam kontorluye gececem eskıden hep msjlasırdık kamu hatları cıktı mertlik bozuldu misali şimdi paso konusuyom herkesle her hatla ama artık parası fazla gelmeye basladı msjlasma dönemıne geri dönş yapcaz :D

ay aman özleme ....benım pazar günü nöbet yarın beyaz esyalarım gelıcek temızlık yapacam kıısım kısım avizeler takılcak yineoff cumartesı böyle gececek pazarda iş var vay halıme yaaa

bu arada ciddi olarak tasarruf tedbir paketleri olustuyorum kafamda ilk önce şu salak telefon hattımı kapatacam kontorluye gececem eskıden hep msjlasırdık kamu hatları cıktı mertlik bozuldu misali şimdi paso konusuyom herkesle her hatla ama artık parası fazla gelmeye basladı msjlasma dönemıne geri dönş yapcaz :D

bizim gelinler hazırlık peşinde heralde kımse ugramıyo bugun :D:D
son günlerde burası iyice sessizleşti zaten pek kimse uğramıyor.
ne güzel ya kendi evin olması herşeyi şimdiden yerleştirip son günlerde rahat rahat şafak sayacaksın.
tasarruf şart zaten. biz sözlendiğimizden beridir tasarruf moduna geçtik ama her ay ekstrem bir durum oluyor ve tasaarruftan gelen yine gidiyor. şu düğünü bir atlatalım hayırlısıyla o zaman ancak belli olur maddi durumumuz net olarak.

aynen hayatım bızım de oyle olacak nisan ayında tutalım demıstık nisan sonu

sonra dedık sımdıden baksak mı tutarsak erken mı olacak ama 10 gunun falan lafını da etmeye deymez aslında tamam fazladan para gıdecek ama hazırlanmamız da lazım o yuzden yavastan nısan gıbı tutmaya calısmalıyız zaten hep guzel ev denk gelmıyor uygun fıyata
evler ates pahası hhaliyle guzel ev dedın mı aççan elını bıraz, bızımkısı mınık olacak yani en cok sanırım 100 m2 gıbı bır sey hani kücük olursa guzel ve ucuz olur dıye bısey de yok bakıcaz artık ama nısan ayının ortaasında tutmayı hedefledık nisan sonuydu ortasına cektık bakalım hayırlısı.
cun ku daha temızlık gerekırse tadılat boya sonra esyalar perde halı alınıcak.
ben yarın ızmırde gelınlık bakıcam bakıcam hayırlısı bakalım. alabılcek gıbı oldugumu da sanmıyorum artık ya bakalım artık

slm kızlar bugün elektrik süpürgemi aldık çok güzel banyo setleri gördük ama ton farkı vardı yanlış gelmiş mağazaya alamadık.eksikler hiç bitmiyo her gün bişiler aldıkça sanki bitmiş gibi geliyor ama düşündükçe hiiiiiç bitmiyo ouf :44:

slm kızlar bugün elektrik süpürgemi aldık çok güzel banyo setleri gördük ama ton farkı vardı yanlış gelmiş mağazaya alamadık.eksikler hiç bitmiyo her gün bişiler aldıkça sanki bitmiş gibi geliyor ama düşündükçe hiiiiiç bitmiyo ouf :44:

benım banyo setm de vardı tuglu tuglu bır set annem kullanmadıysa hala benımdır o :)
elektrık supurgem de var perdem falan yok cok para tutmaz umarım bugun tac magazası gordum bakalım eve gore deın en bakarken 140 m2 ev gordum aslında ev cok fazla kocaman geldı cok esya almamız gerekır dıye dusunudum ama bak bır de perde almak gerek sonra kucuk eve cıkınca neyapoarsan yap artık o perdelerı ühüüü cokmus kucuk ev bakayım ben ıyı sı mı
pelınım ne yapıon cuma aksam hıc kız yok gecen cuma da boyleydı bura ruzgarın ugultusunu duyar gıbıyım kmsecıkler yok :33:

benım banyo setm de vardı tuglu tuglu bır set annem kullanmadıysa hala benımdır o :)
elektrık supurgem de var perdem falan yok cok para tutmaz umarım bugun tac magazası gordum bakalım eve gore deın en bakarken 140 m2 ev gordum aslında ev cok fazla kocaman geldı cok esya almamız gerekır dıye dusunudum ama bak bır de perde almak gerek sonra kucuk eve cıkınca neyapoarsan yap artık o perdelerı ühüüü cokmus kucuk ev bakayım ben ıyı sı mı
pelınım ne yapıon cuma aksam hıc kız yok gecen cuma da boyleydı bura ruzgarın ugultusunu duyar gıbıyım kmsecıkler yok :33:

perdem yok benim valla eve göre alıncak artık.valla yavrum ben bir haftadır her gün dışarda olduğum için son zamanlarda pek takip edemiyorum.

anladım cnm zaten foruma ugrayan da pek yok artık
dıger lın kte toplanıyor hemen herkes 2011 gelınlerınde :51:

Kızlar ben geldim,bugün gecelik,pijama iç çamaşırı aldım,270 lira tuttu
ve ben perdelerimi 2000 liraya diktirdim,yatak örtüsüde hediye oldu
güneşlik ve kornişler dahil
bu arada bişi dicem,kayınvalidelerinizle görümcelerinizle ne sıklıkta görüşüyorsunuz,siz mi arıyorsunuz onlarmı arıyor,nasıl oluyor biraz detay verirmisiniz,,

burdayım ben de ceylincim yalnız diilsin :)) yarın kayınvalidemlere gitcem uzun süredir görüşemioduk ne giysem die düşünüorum....

peki benim yazımı okudunmu canım,görüşme ve telefonda konuşma sıklığın nedir,görümcen varsa onlarlada nasıl ,senmi arıyorsun onlarmı arıyor nasıl oluyor işte:)

canım benim görümcem yok kayınçom var.. :)) kayınvalidem ve kayınpederimle öle sık sık görüşmüoruz annem görüşüo genelde..arada bi kayınvalidem arıo napıosun fln die ama ayda 2-3 keredir ancak..kayınbiraderimle hemen hemen her gün görüşüoruz :) kardeşimle yaşıt ve huyları çok benzio..benim kardeşim uzakta olduğu için senelerdir onu da kardeşim olarak görürüm :) nişanlım yanımda yokken dahi kayınbiraderim ve müstakbel eltimle buluşur gezeriz biz :))

ben nişanlımın anne babasına karşı hep mesafeliyim..henüz anne baba diyemedim hatta.. :50: biraz ilgisizler açıkçası..o yüzden kırılıorum hafiften ama çok da mesele etmemeye çalışıorum.....

siz nasılsınız?

canım benim görümcem yok kayınçom var.. :)) kayınvalidem ve kayınpederimle öle sık sık görüşmüoruz annem görüşüo genelde..arada bi kayınvalidem arıo napıosun fln die ama ayda 2-3 keredir ancak..kayınbiraderimle hemen hemen her gün görüşüoruz :) kardeşimle yaşıt ve huyları çok benzio..benim kardeşim uzakta olduğu için senelerdir onu da kardeşim olarak görürüm :) nişanlım yanımda yokken dahi kayınbiraderim ve müstakbel eltimle buluşur gezeriz biz :))

ben nişanlımın anne babasına karşı hep mesafeliyim..henüz anne baba diyemedim hatta.. :50: biraz ilgisizler açıkçası..o yüzden kırılıorum hafiften ama çok da mesele etmemeye çalışıorum.....

siz nasılsınız?

benim iki tane görümcem var annesi beni henüz hiç aramadı napıyorsun diye,zaten kendi biraz rahatsız o yüzden kusuruna bakmıyorum,ama görümcemlerde aramıyorlar,bi tek kandilde büyük görümcem aradı,ee bende aramıyorum ,gidip gelmede fazla olmuyor,aralıkta nişanlandım ben,iki ay sonra evlenicem.yani ne biliim,nişanlımda bize çok gelmiyor nişandan sonra 1 kere gelmiştir birde ailesyle gelmiştir,bende onlara o şekilde 2 kere falan gittim,belki bundan sonra sıklaşır bilemiyorumki,seninkini okuyunca rahatladım:81:

Back