2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın kızlar. mutlu haftalar hepimize:)

canımmmmm özledim seni yaaa .okudum yazdıklarınızı tek tek itina ilee :) inşallah gönlüne göre bi ev bulursun tatlım .bende hiç kira da oturmadığım içinn zor geliyoo inşallah kendi evlerimizide almayı nasip eder rabbim ..öyle her ay dünyanın parası düşündükçe şimdiden içim acıyor inan :)

hoşbuldum kuzum neyapıyım evdeyim .ya benim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor :( akşam kuzenimin iş çıkışında buluşmamız gerekiyor ama çokk soğukk .ne dicem anlaştığın fotoğrafçıları buldum face den onlara bakıyordum şimdii tekrar hayırlı olsun tatlım kuaförünüde hallettmişsin maşallah arkadaşıma :nazar: bunuda takıyımda ..
evet havalar nisana kadar böle devam edecekmiş napalım olsun en fazla nisanda soğuk olur,sonra yaz gelince keşke biraz serin olsa dicez bize yaranılmaz:8:
buldunmu ama o albümlerinde hiç tam gün yok hepsi 1-2 saatlik çekimler bakalım benimki nasıl olcak çok merak eddiyorum,nazar boncuğun için sağol,bu nazar boncuklarını cam vazoya doldurucam evime koyucam kk hatırası diye:1:

salon kruvaze guneslık olarak zebra perde 2 kucuk oda normal saten normal güneşlik mutfak mıkrojaluzı yatak odasıda kruvaze ve stor mutfak tek kanat kucuk benım ya briz yapacaktım ya stor aama en kullanıslı mıkrojaluzı oldu[/QUOTE]
şimdi zebra perdeye bakıyorum canım salona ben saten güneşlik diktiricektim farklı bişimi yapsaki,bak aklım karıştı araştırayım bakim

canım nasılsınn ? daha davetiyede bakmamız gerekiyor değilmii .bizim evden haber yok daha aklıma geldikçe sinirleniyorum izmit olsa çıkıp bakıcam sapanca olunca tek başıma dolanmakta işime gelmiyyoor .hayırlısı artık

hallolur canım sıkıntı yapma davetıye kolay iş bizim hiç zor olmadı vaktın var daha koca bi nısan mayıs ayı var sıkma canını olur davetıyede 3 marka var zaten netten bile bakıp gittiğin yerde bunu istiyorum diyebilrsin

canım nasılsınn ? daha davetiyede bakmamız gerekiyor değilmii .bizim evden haber yok daha aklıma geldikçe sinirleniyorum izmit olsa çıkıp bakıcam sapanca olunca tek başıma dolanmakta işime gelmiyyoor .hayırlısı artık

evet havalar nisana kadar böle devam edecekmiş napalım olsun en fazla nisanda soğuk olur,sonra yaz gelince keşke biraz serin olsa dicez bize yaranılmaz:8:
buldunmu ama o albümlerinde hiç tam gün yok hepsi 1-2 saatlik çekimler bakalım benimki nasıl olcak çok merak eddiyorum,nazar boncuğun için sağol,bu nazar boncuklarını cam vazoya doldurucam evime koyucam kk hatırası diye:1:

salon kruvaze guneslık olarak zebra perde 2 kucuk oda normal saten normal güneşlik mutfak mıkrojaluzı yatak odasıda kruvaze ve stor mutfak tek kanat kucuk benım ya briz yapacaktım ya stor aama en kullanıslı mıkrojaluzı oldu
şimdi zebra perdeye bakıyorum canım salona ben saten güneşlik diktiricektim farklı bişimi yapsaki,bak aklım karıştı araştırayım bakim[/QUOTE]

zebra iyi bir tercih çift taraflı zatenkruvaze her zaman sabıt durucak zaten zebrayı acık konuma getırınce kruvaze fon gibi duruyo zebrayı kapatırsan guneslık oluyo ister tepeye kadar topla yanı cok şık duruyo canlı canlı gördüm ben :D hatta sen tülden vazgec zebra yap direkt fonlada güzel duruyo :D:D

Son düzenleme:
canımmmmm özledim seni yaaa .okudum yazdıklarınızı tek tek itina ilee :) inşallah gönlüne göre bi ev bulursun tatlım .bende hiç kira da oturmadığım içinn zor geliyoo inşallah kendi evlerimizide almayı nasip eder rabbim ..öyle her ay dünyanın parası düşündükçe şimdiden içim acıyor inan :)

sağol canım benim:) düğünü yapalım sonrasında ilk planım acil olarak tasarruf moduna geçip kendi evimizi almak. her ay her ay ev sahibine dünya para verene kadar biraz masraflardan kısıp kendi evini almak daha mantıklı geliyor.

radyologg ve ceylinn sizin hızınıza yetişemiyorum perde olayına geçmişsiniz bile:)
zebra tülü sizden duyup araştırmıştım bende görsel olarak çok güzel kullanış olarakta çok tavsiye ediyorlar.
bu arada ceylinn yatak örtün gerçekten güzelmiş, beğendim:nazar: kırmızının her türlüsünü pek severim de:)
yatak odamda kullanmayı düşünmedim ama bizim baktığımız ve tutacağımız evin mutfağı kırmızıydı birazda ondan olsa gerek çok içime sindi:)

radyologg ve ceylinn sizin hızınıza yetişemiyorum perde olayına geçmişsiniz bile:)
zebra tülü sizden duyup araştırmıştım bende görsel olarak çok güzel kullanış olarakta çok tavsiye ediyorlar.
bu arada ceylinn yatak örtün gerçekten güzelmiş, beğendim:nazar: kırmızının her türlüsünü pek severim de:)
yatak odamda kullanmayı düşünmedim ama bizim baktığımız ve tutacağımız evin mutfağı kırmızıydı birazda ondan olsa gerek çok içime sindi:)

hem borcu bitsın hem derdı bitsin yaaa evet zebra bu yıl cok modaymıs ve hakıkaten cok kullanıslı tül bile almana gerek yok ben ne kruvazeden vazgecebıldım ne zebradan dedım en son böyle bi konsept yapalım degısık olsun hanı hep kruvaze altına stor yapılır ya benım kı zebra olcak :D

şimdi zebra perdeye bakıyorum canım salona ben saten güneşlik diktiricektim farklı bişimi yapsaki,bak aklım karıştı araştırayım bakim

zebra iyi bir tercih çift taraflı zatenkruvaze her zaman sabıt durucak zaten zebrayı acık konuma getırınce kruvaze fon gibi duruyo zebrayı kapatırsan guneslık oluyo ister tepeye kadar topla yanı cok şık duruyo canlı canlı gördüm ben :D hatta sen tülden vazgec zebra yap direkt fonlada güzel duruyo :D:D[/QUOTE]
bende bugün gidicem perdeciye bir sorayım bakayım
bizmi hızlıyız kızlarmı yavaş bende anlamadım:66:
yatak örtüsü perdeleri diktirince bedavaya geldi,ve perdeside aynı model olcak bende çok beğendim:
17:

Son düzenleme:

benım de mutfak sandalyelerımın 2 sı beyaz 2 si kırmızı hele ben kırmızıyı hiç sevmezdım ama nişanlıgım kırmızıydı :D sonradan gözüme hoş gözüktü beeniyorum şimdi :D:D

zebra iyi bir tercih çift taraflı zatenkruvaze her zaman sabıt durucak zaten zebrayı acık konuma getırınce kruvaze fon gibi duruyo zebrayı kapatırsan guneslık oluyo ister tepeye kadar topla yanı cok şık duruyo canlı canlı gördüm ben :D hatta sen tülden vazgec zebra yap direkt fonlada güzel duruyo :D:D
bende bugün gidicem perdeciye bir sorayım bakayım

bizmi hızlıyız kızlarmı yavaş bende anlamadım:66:
yatak örtüsü perdeleri diktirince bedavaya geldi,ve perdeside aynı model olcak bende çok beğendim:
17:[/QUOTE]

aslında normal olanı sizin yaptığınız benim evim olsa herhalde bende sizin gibi hemen herşeyi yapıp son günlerde stres olmadan rahat rahat gün beklemeyi tercih ederim.
birde yapılması gerkenler ne kadar önceden biterse evlenince borcu da o kadar azalır.
senin yatak örtüne bayıldım resmen. aynı tarz perdeyle eminim daha da şık bir görüntü olacak:)

DOĞTAŞ - Carmen L Konsept Sehpa

DOĞTAŞ - Daisy Konsept Sehpa

papatya şeklinde olanlar cok hoş diğer sehpada ben gibi keyfine düşkün yattıgı yerden yemek yemegi sevenler için sehpa ayakları koltugun altına giriyo dolayısıyla yemek yemek için eğilmene gerek yok tam benlik :D önumuzdekı hafta bakacam bi
p
apatya şekline olan çok güzel. banada al:))) ama fiyatı biraz pahalımı acaba. gerçi doğtaşın ürünleri genel olarak pahalı ama sehpa için fiyatı yüksek geldi bana.

benım de mutfak sandalyelerımın 2 sı beyaz 2 si kırmızı hele ben kırmızıyı hiç sevmezdım ama nişanlıgım kırmızıydı :D sonradan gözüme hoş gözüktü beeniyorum şimdi :D:D

yaşasın kırmızı:))) beyaz ve siyahtan sonra en asil renk kırmız,ı her yerde çok güzel duruyor çok seviyorum ben. bir de mor:)

canım bende baktım bunlara 250 civarında benim baktıklarım kırmızı siyah beyazdı çok hoşlar

ben model olarak baktım ama henus fıyat arastırmasına girmedım

ay ben bayıldım ilk linktekine ..

tşk ederım şekerim

p
apatya şekline olan çok güzel. banada al:))) ama fiyatı biraz pahalımı acaba. gerçi doğtaşın ürünleri genel olarak pahalı ama sehpa için fiyatı yüksek geldi bana.

yaşasın kırmızı:))) beyaz ve siyahtan sonra en asil renk kırmız,ı her yerde çok güzel duruyor çok seviyorum ben. bir de mor:)

kız doğtastan bişiy alınırmı ben model calıp yaptırıyom :D o papatyaların 3 tanesı 1000 küsür o kadar veremem

vayy mor da var yanı tam rock cı renkleri yürü beeeeee :D

Son düzenleme:
Back