2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
:)) ben de canım benimkiler gibi ilgisizleri duydukça rahatlıorum....ama nişanlım bize epey sık gelio sayılır ayın 3-4 günü mutlaka ya bizdeyizdir ya da benim ailemle bi yerlerde..bizde yemekler doğum günleri kutlamalar asla bitmez o yüzden muhakkak benim ailemle bi yerlere takılıoruz :)) düşün artık en son 61 yaşına basan eniştemin doğumgününü kutladık hep beraber :)) ailecek dışarı yemeğe fln çıkacağımız zaman annemler nişanlımı da mutlaka arar haber verirler..ancak onlardan henüz böle şeyler görmedim ben :) şöle sölim sana hatta ben gelinliği aldım ve dikimi fln bitti ve benim kayınvalidem daha gelinliği görmedi bile..ben de kendi kendime ohh karışan görüşen yok ne rahat dierek avutuorum.... :)

:)) ben de canım benimkiler gibi ilgisizleri duydukça rahatlıorum....ama nişanlım bize epey sık gelio sayılır ayın 3-4 günü mutlaka ya bizdeyizdir ya da benim ailemle bi yerlerde..bizde yemekler doğum günleri kutlamalar asla bitmez o yüzden muhakkak benim ailemle bi yerlere takılıoruz :)) düşün artık en son 61 yaşına basan eniştemin doğumgününü kutladık hep beraber :)) ailecek dışarı yemeğe fln çıkacağımız zaman annemler nişanlımı da mutlaka arar haber verirler..ancak onlardan henüz böle şeyler görmedim ben :) şöle sölim sana hatta ben gelinliği aldım ve dikimi fln bitti ve benim kayınvalidem daha gelinliği görmedi bile..ben de kendi kendime ohh karışan görüşen yok ne rahat dierek avutuorum.... :)

valla benim annemde görmedi gelinliğimi herkese sürpriz olcak,nişanlımda br kere gördü:)))

valla benim annemde görmedi gelinliğimi herkese sürpriz olcak,nişanlımda br kere gördü:)))

ben de bugun kız arkadasımla gelınlık bakaya gıdıcem hıc ıstegım hıc halim yok acıkcası.
ama bakıcam. belkı buluruz. diktirmek ıcın cok zamanım kalmadıysa da bakmak ıcın zamanım bol
ev tutucz yerlestuırcez o arada belkı vaktım olmazgercı. bulursam alırım bugun.

yavrular bugünde bornoz setini aldık.odamı görseniz bit pazarı gibi yarın toplıycaz artık bi köşeye yığıcaz olmuyo böle bi yere geçmek için üstlerinden atlamak gerekiyo :1: erkek tarafının anne babasının ne sıklıkta aranıldığına gelince ben arıyorum haftada bir falan onlarda ararlar haftada bi defa sesini duyayım diye genelde annesi arar yani siz beklemeyin arayın.siz aradıkça bi zaman sonra eğerki ilgili bi aileyse onlarda arar hatır sormak için.

kızlar burda anlatıyorum size şunu şunu aldık falan diye.ben hazırlıklara başladım ama ne gelinlik ne ev tutulması ne eşya hiçbişi yapılmadı daha.benimle aynı tarihte evlenecek kişilerin neredeyse çoğu şeyi hazır.ben kendi çapımda mı eğleniyorum? bugün söyledim herkez herşeyini yaptı şunun şurasında 3 ay kaldı nasıl yetiştircez dedim yetişir yetişir sen merak etme dediler.oufff ya bari bi ev tutulsa

pelincim yetişir tatlım..zten ev tutulmadan büyük eşyalara geçiş yapılamıo..ben de aynı durumdayım seninle sen hızlı bile gidiosun :)) mesela biz bgn ailemize evi 15 mayıs gibi tutmayı düşündüğümüzü müjdeledik! şu an herkesin başına ağrılar girio :)) annem deli misiniz siiz yetişmez die çığırıo sabahtan beri :))) bizce gayet de yetişir :))

pelincim yetişir tatlım..zten ev tutulmadan büyük eşyalara geçiş yapılamıo..ben de aynı durumdayım seninle sen hızlı bile gidiosun :)) mesela biz bgn ailemize evi 15 mayıs gibi tutmayı düşündüğümüzü müjdeledik! şu an herkesin başına ağrılar girio :)) annem deli misiniz siiz yetişmez die çığırıo sabahtan beri :))) bizce gayet de yetişir :))

15 mayıs gerçekten çok geç ama yaa.gelinliğin hazır mı peki? benim nikah başvurusu da yapılmadı gelinlik siparişi de verilmedi hiçbişi yok.senin gelinliğin hazır diye hatırlıyorum

gunaydın,
pelın haklıyız canım yetsıcek,
bız de nisan ve nısan sonu tutmayı plalıyoruz amay etısıscek
diğer pelıncım yetısır canım ama mayıs cok gec bence yani ayıs 15 haziran düğünü ıcın gec bence :31:
ev temızlıgı belkı byası sonra buyuk esyalar alınıcak perde halı esya vs oho eve esyalarımız yerlestırıcek aldıklarımız gelıcek bızımm kucuk esyalar konulucak bır de son ay kına ve gelın lık ıcın de ugrasıcaz ben hala gelınlık alamadım bulamadım bu arada

terzı dıkıcekmıs dıkerım dedı ama gıydım bı kaç yaptıgını sankı cok guclu cok ustumde durucak gıbı degıldıler.

selam kızlar nasılsınız ?? salya sümük gidiyorum ben şifayı kaptım 2 gündür yatıyorumm :(

geçmiş olsun bende olcam ama direniyorum,:5:
bu arada canım çiğ börek istedi annem sağolsun şu anda yapıyor yanınada ayran ohhh mis gibii:)
bu arada lütfen eşya alma işlerini kimse son ana bırakmasın mutlaka sorun çıkıyor o sorun giderilene kadarda 10 gün bazen 15 gün geçebliyor,eşya halı perde bunları mümkün olduğunca erken alın.
biz şimdi halıcıyla uğraşıyoruz mesela 1 aydır holle mutfak halısını getirmedi elimde yok diyor,böyle şeyler sizede olabilir ,ben alırım 1 haftada eve koyarım demekle olmuyor,demedi demeyin:68:

selam kızlar.
offff çok yorgunum, çok yoruldum bugün:(
bütün gün ev baktık ve sonuç hüsran. bugünden sonra net olarak karar verdim küçük olsun ama kendi evin olsun.ailemin kendi evi hiç kirada oturmadık biz, onun için ev aramak taşınmak nedir hiç görmedim sanırım birazda ondan bu kadar yorulmam.
hem doğru dürüst ev yok olanlarda parasını da geçtim şekilsiz, kötü.
iyiki şimdiden evleri görmeye gitmişiz biz hep nisan sonu tutarız diyorduk ama kiralık ev bulmakta zormuş gerçekten... Allah hepimizin gönlüne göre versin.

geçmiş olsun bende olcam ama direniyorum,:5:
bu arada canım çiğ börek istedi annem sağolsun şu anda yapıyor yanınada ayran ohhh mis gibii:)
bu arada lütfen eşya alma işlerini kimse son ana bırakmasın mutlaka sorun çıkıyor o sorun giderilene kadarda 10 gün bazen 15 gün geçebliyor,eşya halı perde bunları mümkün olduğunca erken alın.
biz şimdi halıcıyla uğraşıyoruz mesela 1 aydır holle mutfak halısını getirmedi elimde yok diyor,böyle şeyler sizede olabilir ,ben alırım 1 haftada eve koyarım demekle olmuyor,demedi demeyin:68:

aa ceylinim senı cok özledım canım wallaha dedım ceylın orda mıdır acaba gırı bakayım balayı konusurduk senle o gunlerı özledım, sımdı sen evı döşedın koltuk halı malı tabı sorun cıkar ben de bugun onu dusundum sımdı alırız dedım koltugu adam baskasna verdık der yok onda hata vardı yenısını bekleyın der sonra ne bıleyım halılar dedıgın gıbı gecıkır sorun yasanır
bız de nısanda tutucaz evı sımdı bakyorum nette n guzel bır ev bulamadım evel hafta guzel evler vardı her evlenen mı tutuyor ne oluyor acaba bakıcaz bz de canım nısan ortası sonu gıbı tutup sonra alıcaz ama sorun yasanabılır normaldr satıcılar hep oyle seyler yapabılıyor belkı haklılar ama gecıkme hep yasanıyor bılınen bır gercek canım. :6:

selam kızlar.
bütün gün ev baktık ve sonuç hüsran. bugünden sonra net olarak karar verdim küçük olsun ama kendi evin olsun.ailemin kendi evi hiç kirada oturmadık biz, onun için ev aramak taşınmak nedir hiç görmedim sanırım birazda ondan bu kadar yorulmam.
iyiki şimdiden evleri görmeye gitmişiz biz hep nisan sonu tutarız diyorduk ama kiralık ev bulmakta zormuş gerçekten... Allah hepimizin gönlüne göre versin.

caım ınsanın kendı evı olması gıbı yok tabı de mecburen ne yapcaz kıraya cıkcaz kucuk am akıra hepsı kuırık dökuk bır bakım bıle yapmıyorlar netten bakıyorum hep bırıncı kat evler ucuz bıde kırık döçkuk ınsan bır banyosunu yapar yani akmıs kokmus rezıl fotolarını da koymus bız de zorlanıcaz gıbı gelıyro canım allah yardımcımız olsun.

aa ceylinim senı cok özledım canım wallaha dedım ceylın orda mıdır acaba gırı bakayım balayı konusurduk senle o gunlerı özledım, sımdı sen evı döşedın koltuk halı malı tabı sorun cıkar ben de bugun onu dusundum sımdı alırız dedım koltugu adam baskasna verdık der yok onda hata vardı yenısını bekleyın der sonra ne bıleyım halılar dedıgın gıbı gecıkır sorun yasanır
bız de nısanda tutucaz evı sımdı bakyorum nette n guzel bır ev bulamadım evel hafta guzel evler vardı her evlenen mı tutuyor ne oluyor acaba bakıcaz bz de canım nısan ortası sonu gıbı tutup sonra alıcaz ama sorun yasanabılır normaldr satıcılar hep oyle seyler yapabılıyor belkı haklılar ama gecıkme hep yasanıyor bılınen bır gercek canım. :6:

Hoşgeldin tatlımm,evet konuşurduk işler yoğpunlaşınca vaktimiz kalmıo işte,,son eklediğim resimlere baktınmı ceylinin çeyizleri topicimde:)
evet sakın son ana bırakmayın,sezon açılınca millet sıkıştırcak yetişemicek satıcılar,belki elektrikte suda doğlagadada aksilik çıkacakisonra başlasın tartışmalar stresler ,en iyi rahat rahat yapmak,ben bile ocakta başladım hala ıvır zıvırla uğraşıorum

Hoşgeldin tatlımm,evet konuşurduk işler yoğpunlaşınca vaktimiz kalmıo işte,,son eklediğim resimlere baktınmı ceylinin çeyizleri topicimde:)
evet sakın son ana bırakmayın,sezon açılınca millet sıkıştırcak yetişemicek satıcılar,belki elektrikte suda doğlagadada aksilik çıkacakisonra başlasın tartışmalar stresler ,en iyi rahat rahat yapmak,ben bile ocakta başladım hala ıvır zıvırla uğraşıorum

evet canım senın su an evınn resımlerıne bakıyorum koltuk avıze ve beyaz esyalar yerleesmıs durumda ıvık zıvıklarında cogu yerlesmıs sımdı bana tabı hıc bısey hazır degıl ceyızlerım evde yarısı nısanlımın evınde ee sonra koltukl perde h alı alınmadı daha mınık seyler belkı olucak. bır de ev tutucaz suyu elektrıgı hahaha hatırlattıgın ıcın sagol ya suyu elektrıgı de baglanıcak ohhhh ooff off yani :) :6: kendımı daha sıkısmıs hısseedemezdım haklısın ve daha balayılık yazlık sey alıcam yok gelınlık alıcam falan fılan uhuuuuu :39: wallahı lıste kabarıyo tatlım :10: ama ınsallah bır cırpıda olur on lar da bugun bana altın baktık hepsı cok pahalıydı işin ıcınden nasıl cıkıcaz bılmıyorum on u al bunu al neyse almmak da cok zaman sorun degıl bakmak secmek mesele sımdı gelınlık kısmından daha cıkamadım mesela ben. düşün e v tutucaz dedıgın dogru gecıkıyoruz.. :) ben yatayım tatlım :54: görusuruz ıyıce stresım arttı hihihi :) ama tatlı stresler bunlar degıl mı :97: mucx

tamam canım yat sen devam ederiz yine iyi geceler,gözletle bebim için sorun yok,hepsini yetiştiricez alalhın izniyel çok mutlu olıcaz:nazar:

tamam canım yat sen devam ederiz yine iyi geceler,gözletle bebim için sorun yok,hepsini yetiştiricez alalhın izniyel çok mutlu olıcaz:nazar:

hahaha aynı sevgilim ginbi konuşmussun cnaım bebim hepsini yetıstırcez cok mutlu olucaz felan co guldu mya sabh sabh moraller dipti ıyı kı okudum yazını bebim :64: yogun ve kötü denebilcek günler yasıyoruz neyse gun sayalım bebim. 3 ayı devırdık daha az kaldı :emir_bebek: :nazar: benım sevgılı sehırdışına cıkıyor ya hıc ayrı kalmamıstım ayrı kalıcam kaç gun.. :97:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ?? salya sümük gidiyorum ben şifayı kaptım 2 gündür yatıyorumm :(

geçmiş olsun tatlım :D

selam kızlar.

amin canım hayırlısı olsun vakıt var daha gönlüne göre bulursun bişiy ya 3 gun ugramadım topike hiç ilerleme olmamıs yogun bir calısma içinde sanırım herkes

bu arada esyaların ve çeyizlerin çok hoş allah güle güle kullandırmayı nasip etsin sen valla bitirmişsin evin işini darısı bize cumartesı avizelerı taktırdık beyaz esyalarım geldı ve adam akıllı bir temızlık yapmak farz oldu esyalar meydanda duruyoo

Back