2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
uyuz oluyorum ısıl ya yıllardır kenar haftada 1 5 lira koysaydı şimdi böle olmazdı,sonrad aüzlüyorum istedikleirni alamıyorlar yapamıyorlar,bizde heveslerini alıyorlar,off vicdan azabı ve sinirlerim arasında gidip geliorum

evet cnm ben alıcam da ne alıcam bilemiyorum,parada yok 2 ay kaldı bakalım nasıl olcak,,bu akşam hiç tadım yok hiççç

evet canım yani ben daha 5 yasındaydım hatırlıyorum annemle ceyızcıye gıderdık ve ıccamasrcıya gıtmıstık annem bana gstrınglı sabahlıklı gecelık takımı alıyordu ipekten anne dedım ben daha cok kucugum buyucem en az 19 yasında evlensem daha 14 yıl var neden alıyorsun,
kadın da konustu ordan satıcı kadın sen bılmezsın hele bi büyü bu ipli tangaları gıymek ıcın neler yapıcaksın annem ıyı kı almıs dyeceksın demıstı
var ya su an zaten basımızdan bı kazagectı evımızı kaybettık o ipli tanga falan heba olmus duruyor kenarda setı zaten kalmadı
o paraları kenara ataydı sımdı evımız olmustu, ama müsrüflük işte hem heveslerını alacaklar hem bol para harcadm oh rhaatladım dıyecekler evımde benım ıstedıgım bı tabagım bı tencerem olsun demı
aah ah actırdın konuyu, ben neler ıstıyorum neler zaten her ıstedıgımden 5 er set var
en son gıttı bana yemek takımı aldı hanı paranın alabılecegı en phalı set, 6 ya boldurduk ödüyoruz bı babam bı ben, yani sonra ısıl pintı ısıl cımrı, eee harcıycak paran kalmayınca ınsan pıntı de oluyo cımrı de. bosver kuzum 3 ay kaldı cıkıcaz belkı atarız yenılerını alırız ıstedıgımız gıbı ya da kırar dökerız atarız eskılerı, cun ku benden kıymetlı degıl cok sinirliym bu konuda. ben kend evımde ıstedıklerım ıalamıcaksam ne manası var
ve emınım kı sımdı esyaları alcaz sonra annem durmadan mınık esya almaya baslıcak alcak da alcak evı döşicek o mınık plastık kapları bıle alcak ıstedıgı renkte
allah ne yapsın bunları bosver kuzum :2: en azından annemız var annesı olmayanlar da var sükredelım halimize.:41:

ben sana benim yaptığım düzeni anlatayım belki fikir olur,öncelikle şu anda çeyiz bölümlerine hiç bakma,evlilik listesi diye birşey var onu indir,evi belirledikten sonra büyük eşyaları halledin,sonra beyaz eşyaları,sonra mevcut olanları evine götür ne var ne yok gör ,sonra eksiklerini al,ben böyle yaptım ve çok rahat oldu,düşün borcamım yok sanıyordum mesela,9 tane borcamım çıktı...ve mümkünse kimseyi karıştırma,nişanlınla halledin,bizim hiçbir alışverişimizde ne benden ne ondan kimse yoktu

canım biz evi daha kiralamayı düşünmüyoruz onun içinde eşya alamıyoruz.evi kiraladıktan sonra eksikleri almaya başlarsam da çok geç olacak.onun için ben şimdi bakıyorum çeyiz resimlerine diyelim orda günlük su takımı gördüm onu alıyorum bi gün bi başka gün çay seti alırım o şekilde yani.birer birer alıyorum ki sıkıntı olmasın diye

canım nelerın var nelerın eksık ki
ben lıste yapıp duruyorum yenı lıstem var kapı paspası çöp kovaları su kovaları plastıkler yani
abajur halı perde koltuk yatak odası takımı
balayı ıcın yazlık kıyafetler bıkınıler sapkalar. bunları mayısta hep yapıcaz
sımdı benım gelınlık almam gerekyor ancak bu aradan cıkamadı aylardır bakıp duruyorum neyse modelı daha net belırledım kolay degıl bu ısler ki

ceylinın dedıgı gıbı lıste ındırmıştım ordan baka baka eksıklerı belırledm
allahtan tum tas tabak tencerem hazırdı bak ceylincım annem sayensınde :) 5 yas berı ceyız yapıor o kadın
okadar çok el işi güpür dantel vs var kı anlatamam

nelerim eksik hımmmm çok şey eksik yavaş yavaş alcam artık liste yapmayı düşünmüyorum çünkü elimde bi liste olursa her gün onu kafama takıcam bunu bunu alamadım diye onun için aklıma geldikçe alıcam okeyto bebişim

hayırlı olsun canım güle gule kullan

bende fakirin torbalısını aldım torbalılar daha ii diye söylediler

sağol canım amin inşallah.torbasız alıcam sanırım ben.bilmiyorum artık yarın ya da öbür gün bakarım.yarın bi organizasyon firmasından fiyat almaya gidicem bakalım ne kadar fiyat vercek.inşallah iyi bi fiyat çıkarırlar

benimde fakir 2100 torbalı aldığımda bi çok ürünü gsterdiler denedik falan en iyisi bu geldi.
su torbalı istiyordum ama iyi almamışım kayınvalidem de var kötü yaa zor biraz kullanımı

benimde fakir 2100 torbalı aldığımda bi çok ürünü gsterdiler denedik falan en iyisi bu geldi.
su torbalı istiyordum ama iyi almamışım kayınvalidem de var kötü yaa zor biraz kullanımı

su torbalı değil normal plastik hazneli torbasızlar varya ben onlardan istiyorum ama alan ya da kullanan yok sanırım :44:

kızlar ihlasın temizlik robotu var.ben kullanıyorum cok memnunum.bir süpürgenin işlevinden cok daha fazlasını yapıo.eve geliyolar zaten tanıtıma isterseniz.kesinlikle temizliğin hakkını veriyo.(bu kadar anlattım die ihlasta falan calıstığımı düşünmeyin sadece tavsiye ediyorum cok memnunum her eve lazım)

kızlar ihlasın temizlik robotu var.ben kullanıyorum cok memnunum.bir süpürgenin işlevinden cok daha fazlasını yapıo.eve geliyolar zaten tanıtıma isterseniz.kesinlikle temizliğin hakkını veriyo.(bu kadar anlattım die ihlasta falan calıstığımı düşünmeyin sadece tavsiye ediyorum cok memnunum her eve lazım)

benım sevgilimde de ondan varmıs övüp duruyor o da, ben de almıstım profilo elle tutmalı olan uzun sarjslı süpürgeden, o da gayet guzel de sevgilimde o ihlas varmış iyi bakalım dedim.

gelincikler ben geldim,ya bişi dicem,bana iş çevresinden diyorlarki,"siz herşeyinizi 4 4 lük yapıyorsunuz çabuk kavga etmeye başlarsınız biraz,eksik bırakın "falan diyorlar çok üzlüyorum neden böyle hevesimi kırarak konuşuyorlar,,sizede böyle diyen varmı

gelincikler ben geldim,ya bişi dicem,bana iş çevresinden diyorlarki,"siz herşeyinizi 4 4 lük yapıyorsunuz çabuk kavga etmeye başlarsınız biraz,eksik bırakın "falan diyorlar çok üzlüyorum neden böyle hevesimi kırarak konuşuyorlar,,sizede böyle diyen varmı

bana da genelde şöyle diyorlar herşeyiniz tamam siz yanında sıkıntıdan kavga etmeye başlarsınız.
işte kimin 6 ay önceden mobilyaları alınmış falan diyorlar... :26::26::26:

bana da genelde şöyle diyorlar herşeyiniz tamam siz yanında sıkıntıdan kavga etmeye başlarsınız.
işte kimin 6 ay önceden mobilyaları alınmış falan diyorlar... :26::26::26:
uyuz oluyorum ya koca koca kadınlar bide gülerek söylüyorlar sanki kına yakacaklar kavga etsek off ya delimidrler nedirler

Back