- Konu Sahibi Queen of the North
-
mennnnn geldimmm
hosgeldin canımm
napıyosun canım yine kimsecikler yok heralde
anladım tatlım uzak oldu mu cokl daha zor olur eminim.ev belli olmadan perdeleri neden aldın?ya uymazsa nolcak?gelinliğim daha elime gecmedi ufak değişiklikler yaptırıyorum.straplez krem rengi cok kabarık deil belden oturuo sonrasında kabarıyo.düğüne yakın tarihtede daraltılacak su an bol gelio bana düğüne kadar kilo alrım yada veririm diye son rütuşlar o zaman olsun dediler.
hayırlı olsun canım benim çok güzel duygular bunlar ya.perdeleri stanart ölçüde aldım 3,5metre olarak aldım artık inşallah perdeye uyacak bi ev buluruz:90:.canım benim babam emekli o yuzden herşeyi bi anda yapamayız diye yavaş yavaş aldık.
haklısın tabi canım zor bu zamanda herseyi bir defada almak.benim sadece yatak örtüm perde halılar kaldı onlarıda mobilyaya göre artık en son alıcam.
hayırlı olsun canım benim çok güzel duygular bunlar ya.perdeleri stanart ölçüde aldım 3,5metre olarak aldım artık inşallah perdeye uyacak bi ev buluruz:90:.canım benim babam emekli o yuzden herşeyi bi anda yapamayız diye yavaş yavaş aldık.
jelibon88 canım sende hoşgelin.
hoşbulduk tatlım sanırım aynıgün evlenioruzzzzzzzzzz
evet öyle sanırım 17/19 haizran demi seninde.inşallah çoook mutlu huzurlu yuvalar kurarız hepimiz.
evet öyle sanırım 17/19 haizran demi seninde.inşallah çoook mutlu huzurlu yuvalar kurarız hepimiz.
inşallah canım...tek istediğim yıllar sonrada iyi ki diyebilmek...
kızlar sizin memleketler neresi ve eviniz nerde olacak.bi ben mi gurbete gidicem
ne gzel işte ilçeden ile gidiyomuşsunben çok uzağa gidiyorum ya erzurumdan ankaraya.
mende varımmmkütahyadayım ama istanbula gidicemmmmm
ben hiç alışkın değilim ailemden uzak kalmaya nasıl alşırım bilmiyorum beni en çok düşündüren bu oluyo ya alışamazam onlardan uzak kalmaya.canımdam öte bi kardeşim var onu bırakıp gitmek varya bana en ağır gelen şey.
şimdiden başladım aglamaya ben ben aşırı derecede baglıyım aileme hiç ayrı kalmadım çünkü napcazzz bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?