• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
asla öyle allatn alma gibi kötü huylarım yok hep car carım hatta nişanlım bi keresınde ya merak edıyorum bu kadar enerjiyi nerden buluyosun hepmi kendini haklı cıkarmayı basarır ya bi insan ..canım benim hep isyanlareda beim yüzümden :D:D

hahaaaayyyy allh kolaylık versin :):) eve gidiyorum şimdi girerim evden burda olursanıoz konuşurus öptüm

hahaaaayyyy allh kolaylık versin :):) eve gidiyorum şimdi girerim evden burda olursanıoz konuşurus öptüm

temem canım bende buralardayım sanırım aslında yarın iş yerinde oburluk partisi var bişiyler hazırlamam gerek ama neyse bulurum bi ara muhabbet zevklı ya kızlar msnlerımı versekte ordan konussak olarmı

arada ne oldu bilmiyorum ama takılma bence mutlu gunlerını dusun nısanı dusun nısanda gıyecegın krem rengı elbıseyı dusun sacını nasıl yaptırcagını dusun :D:D:D[/QUOTE

müsait olmadığı bi anda msj atıp bikaç şey sormuşum çalışıyomuş işi varmış onun için zılgıt yedik tamam dedim bende.neyse ben biraz daha aynı şarkıyı dinlersem patlıycam şiştim iyice bende şimdi çıkıyorum sonra görüşürükkk :3:

kızlar ya kaç gyiyiündür için içimi yiyo bana akıl verin nolur. nişanlım düğün yemeksiz olucak onun yerine altın takacak babam diyor. yemek apartmanın aşağıda gündüz verilecek. ama annem olmaz asla illa yemekli düğün olcak yoksa 1 yıl daha bekleyin evlenmeyin diyo. ben arada kaldım. annemi nasıl ikna etmeliyim?

kızlar ya kaç gyiyiündür için içimi yiyo bana akıl verin nolur. nişanlım düğün yemeksiz olucak onun yerine altın takacak babam diyor. yemek apartmanın aşağıda gündüz verilecek. ama annem olmaz asla illa yemekli düğün olcak yoksa 1 yıl daha bekleyin evlenmeyin diyo. ben arada kaldım. annemi nasıl ikna etmeliyim?

durumları yoksa zorlamanın bir anlamı yok bence annende önce kızım mutlu olsun demeli el gün ne der diye bakmasın olaya (eğer öyle br derdi varsa) annene anne bunlar cok önemli değil benım mutlulugm daha önmelı şimdi onlarla böyle bir inatlaşmaya girersek ilerde önüme cıkar mutsuz olurum falan bişiyler söyle

arada ne oldu bilmiyorum ama takılma bence mutlu gunlerını dusun nısanı dusun nısanda gıyecegın krem rengı elbıseyı dusun sacını nasıl yaptırcagını dusun :D:D:D[/QUOTE

müsait olmadığı bi anda msj atıp bikaç şey sormuşum çalışıyomuş işi varmış onun için zılgıt yedik tamam dedim bende.neyse ben biraz daha aynı şarkıyı dinlersem patlıycam şiştim iyice bende şimdi çıkıyorum sonra görüşürükkk :3:

belki canı darlanmıstır işleri yogundur ya bunlar takılcak seyler değil pelincim aç ordan bi aman bu fasulye 7.5 lira hem oyna hem sohbet et:D

canım valla üzüldüm ben hiç sevmiyorum böyle arad kalmaları.olan sadece kız oluyo çünkü.bence nişanlını ikna et yemekli olsun düğün yoksa annenim san söylediklerini söyle.beklemek zorunda kalırız yoksa faln dersin.çok kötü ya bu durumlar ama her zman nişanlılıkta bu tür sorunlar olur mutlaka arad kalınan şeyler olur.ama sen kendini üzersen iyice karışır doğru kararlar veremezsin dğru yorumlar yapamazsın oyuzden sakin ol derim ben

' görelim mevla neyler neylerse güzel eyler sıkma tatlı canını.

kızlar yatak odası bambu ve parlak beyazdan olsuyo yerler kızıl kahve ama acık koyu bi renk degıl duvarlar kum beji.halı ve perdeler nasıl olmalı szce model olarak söylermısınz halı tavsan tüyü istiyorum yumusacık perdede kararsızm camlarım büyük ama yere kadar fransız denenlerden

Back