• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
hadi yaa...umarım ciddi bişi deildir.olur öyle şeyler üzülme sakın

ciddi değil çok önemsiz aslında.onun sinirli olduğu bi an ben msj atınca bana sardı :50: neyse boşverelim ben çıkıyorum canım kusura bakma tam muhabbetin ortasıydı ama belim ağrıdı hadi ii geceler cnm

yok daha almadım canım ben erzurumdayım ama evim ankarada olacak oyüzden burdan oraya taşımasıda kurulmasıda sıkıntı olur diye nişanlım evi nisan gibi tutacak bizde gidip ordan alıcaz.ama mobilya dışındakileri hemen hemen hallettim sayılırı yatak örtümü perdelerimi halılarımı mutfak perdemi falan hallettim çok şükür.ama halen gelinlik falan bakamadım bile.nişanlım ankarada olduğu için oda ancak mart gibi gelecek o olmadan almakta bakmakta istemiyorum açıkçası.eline geçti mi gelinliğin canım nasıl bi modeli var straplez mi kabarık mı nasıl.??

yok daha almadım canım ben erzurumdayım ama evim ankarada olacak oyüzden burdan oraya taşımasıda kurulmasıda sıkıntı olur diye nişanlım evi nisan gibi tutacak bizde gidip ordan alıcaz.ama mobilya dışındakileri hemen hemen hallettim sayılırı yatak örtümü perdelerimi halılarımı mutfak perdemi falan hallettim çok şükür.ama halen gelinlik falan bakamadım bile.nişanlım ankarada olduğu için oda ancak mart gibi gelecek o olmadan almakta bakmakta istemiyorum açıkçası.eline geçti mi gelinliğin canım nasıl bi modeli var straplez mi kabarık mı nasıl.??

anladım tatlım uzak oldu mu cokl daha zor olur eminim.ev belli olmadan perdeleri neden aldın?ya uymazsa nolcak?gelinliğim daha elime gecmedi ufak değişiklikler yaptırıyorum.straplez krem rengi cok kabarık deil belden oturuo sonrasında kabarıyo.düğüne yakın tarihtede daraltılacak su an bol gelio bana düğüne kadar kilo alrım yada veririm diye son rütuşlar o zaman olsun dediler.

Back