• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
bende gülben ergenden teşekkür ederim istiyorum ama o zaman kadar çok fikir değiştirebilirim.

şeyma canım bilidğim kadarıyla yeni evliler için denizin pek sağlıklı olmadığını söylemişlerdi.bizde 1 haftalık falan bi yerlere gidicezsanırım ama ben denize girmem heralde.

eeee anam napiiim ben kendimi nerelere atayımmm daga bayıramıııı:):66:

ben bilmem artık nerye atmak istersin :1:ama bi araştır istersen o zman mikroplara çok açık oluyomuş bayanlar idrar yolalrında sıkıntı oluyomuş sonrasında.

kübra şimdi bizde bazı dengesizlikler varda gözdeyle bişilerden abartılı korkuorz o nedenle kendimize program yapıoruz ondan abuk sabuk konuşuoz anlıycan:):)

kızlar tam emin değilim ama yinede bi araştırın netten yada bi doktora falan sorun.ben girmeyi düşünmüyorum ama.

hep beraber tarihi mekanlara gidelim kızlar:52::52: en azından risk almamış oluruz.

korkmayın ya ne olacak herkes nasıl yapmışsa bizde aynı işte.korkunun faydası yok bide.boşuna disko falan kar etmez bence.eşinizinde yeni evlenmiş biri olarak geceleri barda diskoda falan geçireceğini hiç sanmıyorum ayıptır söylemesi:1::1:

Back