• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
şimdiden başladım aglamaya ben ben aşırı derecede baglıyım aileme hiç ayrı kalmadım çünkü napcazzz bilmiorum:5::5:

bol bol ağlarız giderken.gittikten sonra Allah eşlerimize sabır versin:43:ben acaba bayıltsanızda beni evden öylemi çıksam diyorum annemlere yoksa ben zaten kendim bayılırım :52: inşallah düğünde sonra burda olanları paylaşırız.

bol bol ağlarız giderken.gittikten sonra Allah eşlerimize sabır versin:43:ben acaba bayıltsanızda beni evden öylemi çıksam diyorum annemlere yoksa ben zaten kendim bayılırım :52: inşallah düğünde sonra burda olanları paylaşırız.

bencede ayrılmayalım hiç daha evlenicez çoluk çocuga karışıcaz bugünleri anar durarız artık:1:

kızlar isimlerinizi söylermisiniz böyle ortaya konuşmak gibi olyo ben sevmiorum hiç ben KÜBRA memnun oldum :21:

ya ağlamayalım şimdiden ben hergün bi fasıl ağlıyorum zaten gece gece ağlamak istemiyorum.

kızlar karar verdiniz mi dans müziğinize ne yapacaksınız (konudan konuya atlıyorum ya çenem düştü yine habire sorular geliyo aklıma benim kzı kardeşim falan olmadığı için benim gbi gelin adaylarını bulunca sorular uçuşuyo kafamda kusura bakmayın :27::27:)

kızlar karar verdiniz mi dans müziğinize ne yapacaksınız (konudan konuya atlıyorum ya çenem düştü yine habire sorular geliyo aklıma benim kzı kardeşim falan olmadığı için benim gbi gelin adaylarını bulunca sorular uçuşuyo kafamda kusura bakmayın :27::27:)

biizm sarkımız gülü susuz seni aşksız bırakmam (zekai tunca ) nilüfer ta uzak yollardan
zuhal olcay pervane var,sonra gülben ergen teşekkür ederim var.bunlardan eleme yapcazz

ayyy kübracım o konuda kafam okadar karışıkki ama şuaralar rafetin ömrümün sahibisine yogunlaştım

bende gülben ergenden teşekkür ederim istiyorum ama o zaman kadar çok fikir değiştirebilirim.

şeyma canım bilidğim kadarıyla yeni evliler için denizin pek sağlıklı olmadığını söylemişlerdi.bizde 1 haftalık falan bi yerlere gidicezsanırım ama ben denize girmem heralde.

Back