- Konu Sahibi Queen of the North
şimdiden başladım aglamaya ben ben aşırı derecede baglıyım aileme hiç ayrı kalmadım çünkü napcazzz bilmiorum![]()
bol bol ağlarız giderken.gittikten sonra Allah eşlerimize sabır versin
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden başladım aglamaya ben ben aşırı derecede baglıyım aileme hiç ayrı kalmadım çünkü napcazzz bilmiorum![]()
hadi ağlayalım berabercok zor olacak
bol bol ağlarız giderken.gittikten sonra Allah eşlerimize sabır versinben acaba bayıltsanızda beni evden öylemi çıksam diyorum annemlere yoksa ben zaten kendim bayılırım
inşallah düğünde sonra burda olanları paylaşırız.
ağlıycakkkk çok şey var dimi gözde![]()
bencede ayrılmayalım hiç daha evlenicez çoluk çocuga karışıcaz bugünleri anar durarız artık![]()
kızlar isimlerinizi söylermisiniz böyle ortaya konuşmak gibi olyo ben sevmiorum hiç ben KÜBRA memnun oldum
ya ağlamayalım şimdiden ben hergün bi fasıl ağlıyorum zaten gece gece ağlamak istemiyorum.
ahanda bu tepedeki sulugözde gözdeeeeeeee![]()
hatta gözdenin bize anlatcak şeyleri olucakk tarihi gezintiye çıkacak![]()
evet ben turistik amaçlı tatile cıkıyorum kısmetse 6 haziranda:18:
kızlar karar verdiniz mi dans müziğinize ne yapacaksınız (konudan konuya atlıyorum ya çenem düştü yine habire sorular geliyo aklıma benim kzı kardeşim falan olmadığı için benim gbi gelin adaylarını bulunca sorular uçuşuyo kafamda kusura bakmayın)
evet ben turistik amaçlı tatile cıkıyorum kısmetse 6 haziranda:18:
kızlar karar verdiniz mi dans müziğinize ne yapacaksınız (konudan konuya atlıyorum ya çenem düştü yine habire sorular geliyo aklıma benim kzı kardeşim falan olmadığı için benim gbi gelin adaylarını bulunca sorular uçuşuyo kafamda kusura bakmayın)
bende 21 haziranda deniz kum ve güneşin tadını çıkarmaya gidicigimmmmmmmmmmm
canım şimdi 25 yaşındayım 1 yıldır nişnlıyım.oo süper ozman senin anlatacak çok seyin olur demi şeymacım bol bol dinleriz gözdeyi.
gördüğün doğa harikalarını paylasırsın artıkk![]()