2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ben geldim kızlar .valla sssccc senin için yedim tramisu sevgilim aradı hemen hazırlan sahile inelim dedi bende paldür küldür çıktım size yazamadan ..evet kızlar düğünleri halledelim temmuzda bulluşalım bana uyar ..bide benim tüylü terliklerim yokkk almadım ne olucak şimdi :84:

Safira nerdeki canım ben de gideyim bi oraya, bi de ne kadara diktiriyosun canım?

istiklal caddesinde kuzum tan iş merkezinde tüysüzlerin gülaçtının sırasında ..benimki 2000 tl tuttu hayatım indirim yaptı biraz kayınvalidemin bi tanıdığı çıktı.. bi git bakalım ne olur ne olmaz bakarsın beğenirsin .

daha günüde halledemedıler inşallah yer bulurlar gercı kucuk yermıs sıkıntı yok dedı ama istanbulda olsa hele kadıköyde mumkun degıl bos yer kalması aylar öncesınden nıkah gunlerı ve yemek için restorantlar tutuldu ben bıle zor yer buldum yemek için

ben geldim kızlar .valla sssccc senin için yedim tramisu sevgilim aradı hemen hazırlan sahile inelim dedi bende paldür küldür çıktım size yazamadan ..evet kızlar düğünleri halledelim temmuzda bulluşalım bana uyar ..bide benim tüylü terliklerim yokkk almadım ne olucak şimdi :84:

biz memur salona gelecek daha ucuz olsun diye başka belediyden yaptırcaz nikahı ama gün alınana kadar hep tereddütteydim haziran riskli bir zaman. ama pelinin tanıdığı varmış öyle demişti önceki gün.
esra tiramisuyu bana da gönder ya:( akşam eve giderken malzeme alıp yapsammı diye düşünüyorum:))
acilen alıyorsun tüylü terlik saten gecelikle süper olur:)))

biz memur salona gelecek daha ucuz olsun diye başka belediyden yaptırcaz nikahı ama gün alınana kadar hep tereddütteydim haziran riskli bir zaman. ama pelinin tanıdığı varmış öyle demişti önceki gün.
esra tiramisuyu bana da gönder ya:( akşam eve giderken malzeme alıp yapsammı diye düşünüyorum:))
acilen alıyorsun tüylü terlik saten gecelikle süper olur:)))

ya tatlım benim aldığım saten takımın rengi baya bi koyu krem ona uygun bulamadım hep beyaz varr :( tüylü terliksiz yeni gelin olmazzz olmamalıı

daha günüde halledemedıler inşallah yer bulurlar gercı kucuk yermıs sıkıntı yok dedı ama istanbulda olsa hele kadıköyde mumkun degıl bos yer kalması aylar öncesınden nıkah gunlerı ve yemek için restorantlar tutuldu ben bıle zor yer buldum yemek için

pelin hangi ay için düğün düşünüyo

az önce bende balayı listesi yapıyordumm .daha neler görücem bakalım her yanım liste doldu elimi attığım yerden listeler çıkıyooo .:52:

offfff!!!!! bunalttın beni esra balayı listesi nerden çıktı şimdi bu kadar işin gücün içinde.
sababahta ceylin mayısta balayı alışverişine çıkarız dimi diyordu.
şu listeleri yok etmek istiyorum artık. çantamda bir not defterim var her yerinde evlilikle ilgili birşeyler var.

ya tatlım benim aldığım saten takımın rengi baya bi koyu krem ona uygun bulamadım hep beyaz varr :( tüylü terliksiz yeni gelin olmazzz olmamalıı
hemen alınacaklar listene krem rengi tüylü terlik yazıyorsun. tüylü terliksiz yeni gelin olmazzzzz

pelin hangi ay için düğün düşünüyo
pelinin düğünü 19 haziranda

hoşgeldin. ben geçen hafta gelinliğime karar verdim, dikilecek. senin de şimdilerde gelinlik bakmaya başlaman lazım bence. model beğenmek, karar vermek biraz zaman alabiliyor. bir de diktireceksen yaz sezonu çok fazla düğün olduğu için gelinlikçiler yoğun oluyor aklında bulunsun.

yaparız tabi evlenincede gün yaparız:32:

canım hayırlı olsun,ben gelinliğimi aralıkta aysiradan 1550 tl ye aldım,çoğu şey bitti benim,kına gecesi hazırlıklarım kaldı,ev belli değil sanırım ,benim çeyizlerimin olduğu topic var,oraya bak istersen fikir olur:34:

rahat rahat yapmak ve ucuza almak için,3 ay önceden yapmalı bence,geçen gelinlikçime gittim,birşey sormak için kızın teki gelinlik fiyatı sordu 3,750 dedi,şaştım kaldım:29:

gizo9 biz baktık canım fatihe başka bi yer gitmedim gelinlik cenneti mübarek çünkü.
% 80 o olacak ama müsait olup gidip bakamadık :43:

ben gelinlik bakarken çok aklı karışmış biri olarak söylüyorum şimdi hemen bakmaya başla, mümükünsede netten bakma hiç. git gelinlikçileri gez üzerinde dene gör öyle karar ver. heleki kararsız biriysen hiç erteleme gelinlik işin. ben 20 gündür nerdeyse geziyorum bu haftasonu net kararımı verdim ama stres oludum boşuna.
birde gelinlik halledilmeden diğer işler ilerlemezmiş gibi geliyordu gelinliği hallettim dünyayı kurtarabilirim moduna girdim:)

kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için arada kaçırdıklarım varsa alıntı yapamayıp kusura bakmasınlar

ben kararsız bi insanım aslında istediğim gelinlik belli ama,hiç bulamazsam diktiricem

ben şimdiden bakmaya başlasam çok iyi olucak :31:

kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için arada kaçırdıklarım varsa alıntı yapamayıp kusura bakmasınlar

ben kararsız bi insanım aslında istediğim gelinlik belli ama,hiç bulamazsam diktiricem

ben şimdiden bakmaya başlasam çok iyi olucak :31:

bende çok kararsız kaldım şiddetle hemen bakman gerektiğini söylüyorum...

günaysın şekerler:)
ışılışıl bu dediklerin bana çok komik geldi. kızma:) şöyleki ben ne zaman birşey alırken kararsız kalsam hep diyorum ki bundan sonra bu kadar detaycı olmayacağım, bu kadar öenm vermeyeceğim, düşünmeyeceğim ama huy işte olmuyor olmuyor yapamıyorum.
inşallah sen başarırsın:)

heheh evet aynennn ben de sımdı oyle dıyorum koltuk kumasının eke tutmayanını vs emınım kı arastırıcam :8: :9: :9: ama gelınlık ıcın bu sefer çözmek ıstıorum hazırlardan bakıcam dıktırmek ıstemıyorum uygun bır sey bulurum umarım

Günaydın kızlar,dün pilavı yaktığım için aranızdan zamansız ayrılmak zorunda kaldım:4: bende nişan ayakkabımı giyeceğim,gümüş simli gelinliğimin simlerinede uygun,bugünde kavitasyona başlıyorum,,
bu arada balayı alışverişene mayısta çıkarız dimi kızlar
:31:

evettt balayı alısverısı de lazım
terlık yenı bır iki bikini
şal pareo havlu belkı sapka
:)) süper keyıflı olucak :72: ona da butce ayarlamam lazım bır haftasonumu ona ayırayım

kızım bi yerdende tanıdığın çıkmasınnn yaaa:84: zaten nişan ayakkabısını bile zor buldum birde düğün için strese giremeyeceğim,:30: bende bu indirimli sitelere bakıyorum daha onun için çıkığ dolaşamadım,dün kına yapacağımız bahçeye baktık,sandalye kiralamamaız lazımmış,bilmiyorumki nerden kiralanır,öff bide bu çıktı şimfi:92:

ben kıraathanede khvede yaptırcam kınamı kapalı alan, ıcıne calgıcı bulduk org calıp soylıcekmıs
kınalık esyalarımı bugun aldık 500e yakın tuttu cok paraymıs bıde erkek tarafı galıba alıyomus ben almıs bulundum yani alıverdık bılmıyoduk belkı kahveyı erkege tut derım.
tutarsa.. :nazar:

Back