- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.941
hoşgeldin nysan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelin alınacaklar listesi yapıyordur:)
Safira nerdeki canım ben de gideyim bi oraya, bi de ne kadara diktiriyosun canım?
kızlar bana müsade biraz işlerim var onları halledeyım aksam görüşrüüz kendınıze ii davranın öpüldünz![]()
daha günüde halledemedıler inşallah yer bulurlar gercı kucuk yermıs sıkıntı yok dedı ama istanbulda olsa hele kadıköyde mumkun degıl bos yer kalması aylar öncesınden nıkah gunlerı ve yemek için restorantlar tutuldu ben bıle zor yer buldum yemek için
ben geldim kızlar .valla sssccc senin için yedim tramisu sevgilim aradı hemen hazırlan sahile inelim dedi bende paldür küldür çıktım size yazamadan ..evet kızlar düğünleri halledelim temmuzda bulluşalım bana uyar ..bide benim tüylü terliklerim yokkk almadım ne olucak şimdi :84:
pelin alınacaklar listesi yapıyordur:)
biz memur salona gelecek daha ucuz olsun diye başka belediyden yaptırcaz nikahı ama gün alınana kadar hep tereddütteydim haziran riskli bir zaman. ama pelinin tanıdığı varmış öyle demişti önceki gün.
esra tiramisuyu bana da gönder yaakşam eve giderken malzeme alıp yapsammı diye düşünüyorum:))
acilen alıyorsun tüylü terlik saten gecelikle süper olur:)))
daha günüde halledemedıler inşallah yer bulurlar gercı kucuk yermıs sıkıntı yok dedı ama istanbulda olsa hele kadıköyde mumkun degıl bos yer kalması aylar öncesınden nıkah gunlerı ve yemek için restorantlar tutuldu ben bıle zor yer buldum yemek için
az önce bende balayı listesi yapıyordumm .daha neler görücem bakalım her yanım liste doldu elimi attığım yerden listeler çıkıyooo .![]()
hoşgeldin nysan:)
hemen alınacaklar listene krem rengi tüylü terlik yazıyorsun. tüylü terliksiz yeni gelin olmazzzzzya tatlım benim aldığım saten takımın rengi baya bi koyu krem ona uygun bulamadım hep beyaz varrtüylü terliksiz yeni gelin olmazzz olmamalıı
pelinin düğünü 19 hazirandapelin hangi ay için düğün düşünüyo
hoşgeldin. ben geçen hafta gelinliğime karar verdim, dikilecek. senin de şimdilerde gelinlik bakmaya başlaman lazım bence. model beğenmek, karar vermek biraz zaman alabiliyor. bir de diktireceksen yaz sezonu çok fazla düğün olduğu için gelinlikçiler yoğun oluyor aklında bulunsun.
yaparız tabi evlenincede gün yaparız
canım hayırlı olsun,ben gelinliğimi aralıkta aysiradan 1550 tl ye aldım,çoğu şey bitti benim,kına gecesi hazırlıklarım kaldı,ev belli değil sanırım ,benim çeyizlerimin olduğu topic var,oraya bak istersen fikir olur
rahat rahat yapmak ve ucuza almak için,3 ay önceden yapmalı bence,geçen gelinlikçime gittim,birşey sormak için kızın teki gelinlik fiyatı sordu 3,750 dedi,şaştım kaldım![]()
gizo9 biz baktık canım fatihe başka bi yer gitmedim gelinlik cenneti mübarek çünkü.
% 80 o olacak ama müsait olup gidip bakamadık![]()
ben gelinlik bakarken çok aklı karışmış biri olarak söylüyorum şimdi hemen bakmaya başla, mümükünsede netten bakma hiç. git gelinlikçileri gez üzerinde dene gör öyle karar ver. heleki kararsız biriysen hiç erteleme gelinlik işin. ben 20 gündür nerdeyse geziyorum bu haftasonu net kararımı verdim ama stres oludum boşuna.
birde gelinlik halledilmeden diğer işler ilerlemezmiş gibi geliyordu gelinliği hallettim dünyayı kurtarabilirim moduna girdim:)
kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için arada kaçırdıklarım varsa alıntı yapamayıp kusura bakmasınlar
ben kararsız bi insanım aslında istediğim gelinlik belli ama,hiç bulamazsam diktiricem
ben şimdiden bakmaya başlasam çok iyi olucak![]()
radyologg özletme kendini gel geri:))) öpüyorum.
günaysın şekerler:)
ışılışıl bu dediklerin bana çok komik geldi. kızma:) şöyleki ben ne zaman birşey alırken kararsız kalsam hep diyorum ki bundan sonra bu kadar detaycı olmayacağım, bu kadar öenm vermeyeceğim, düşünmeyeceğim ama huy işte olmuyor olmuyor yapamıyorum.
inşallah sen başarırsın:)
Günaydın kızlar,dün pilavı yaktığım için aranızdan zamansız ayrılmak zorunda kaldımbende nişan ayakkabımı giyeceğim,gümüş simli gelinliğimin simlerinede uygun,bugünde kavitasyona başlıyorum,,
bu arada balayı alışverişene mayısta çıkarız dimi kızlar![]()
kızım bi yerdende tanıdığın çıkmasınnn yaaa:84: zaten nişan ayakkabısını bile zor buldum birde düğün için strese giremeyeceğim,bende bu indirimli sitelere bakıyorum daha onun için çıkığ dolaşamadım,dün kına yapacağımız bahçeye baktık,sandalye kiralamamaız lazımmış,bilmiyorumki nerden kiralanır,öff bide bu çıktı şimfi:92: