2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
yok kız askere gitmeden yapmam,hamileleikte yanımda olsun isterim,oda öyle düşünüyor,ama hap kullanmaya karşı olan biri için ne olur bilemem:66:

evet cnm ya,aralıkta gitcek 5 aylığına,yaww ömrüm beklemekle geçicek,düğünü bekle askeri bekle,çocuğu bekle:43:

ay sorma bende 5.5 ay bekledim geldi iş bulmasını bekledim iş buldu evlenme teklifini bekledim etti nişanlanmayı bekledım nısanlandık evlenmeyı beklıyoz henüz bu gerceklesmedı ama az kaldı yaaaa birde bana bak ve bunlar 3 yıl ıcınde oluyo :D:D

hangisi iki sene sonra olsun çocukmu ,bizim buluşmalarmı:53:
biz buluşmalar için niye 2 yıl bekleyelim hazırlıklardan sonra olur görüşürüz:)
şahsen bulusma için kocalarsız temmuz ayı ii en azından tüm hazıran düşünleri bitiyo bebek konusunda bende 2 yıl dusunmuyorum 2 yıl sonunda hala konusuyo olursak o zman acarız :D
geçer geçer 2 yılda bir şekilde geçer:) Allah sağlık versin hep buralarda oluruz:)))

ay sorma bende 5.5 ay bekledim geldi iş bulmasını bekledim iş buldu evlenme teklifini bekledim etti nişanlanmayı bekledım nısanlandık evlenmeyı beklıyoz henüz bu gerceklesmedı ama az kaldı yaaaa birde bana bak ve bunlar 3 yıl ıcınde oluyo :D:D

hayatımız resmen beklemekle geçiyor,benimde 5 yıl içinde oldu 6.yılda asker beklicem işte:31:
alakasız ama tüylü gelin terliği alan varmı:26:

senin minik ayaklarına oldumu o terlik. acaba bir foto ekleyebilir misin:)

ne demek istiyosun ayaklarım gayet normal boyutta nie olmasın:D canım zor buldum ama buldum cokta uygun aldım ayak tabanı gelen yer geniş ayaklarım tam oturdu ıcıne ve yumusak bi malzemeden yapılmıs o yuzden rahat gıydım diğerleri kaskatı bişiydi istersen yardımcı olabılırım :D

ne demek istiyosun ayaklarım gayet normal boyutta nie olmasın:D canım zor buldum ama buldum cokta uygun aldım ayak tabanı gelen yer geniş ayaklarım tam oturdu ıcıne ve yumusak bi malzemeden yapılmıs o yuzden rahat gıydım diğerleri kaskatı bişiydi istersen yardımcı olabılırım :D

görmeden inanmam:))) canım benimki biraz sıktı ya:( düğünden önce birkaç kez giyerim evde açılır:))))

görmeden inanmam:))) canım benimki biraz sıktı ya:( düğünden önce birkaç kez giyerim evde açılır:))))

tamam aksam foto yollarım hemde ayaklarımdayken :D:D tabanı yumusak deri olan ve genıs olanlardan bak onlarda sıkıntı olmuyo diğerleri taban kısmı ufacık parmaklarım bile sıgmıyo benım ki hiç rahatsız bıle etmedı

Back