2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
aaaaaaaa sende hiç işi sevmıyon bak bende evdeyım patlıyorum sıkıntıdan her gun iş daha guzel hafta 3 gun git bazen 1 kere git 24 saat calıs olmuyo yane :D
ya ben işimi çok seviyorum, kariyerim için çok çalıştım ama bu aralar evlilik stresinden olsa gerek hiç işe gelesim bile yok. anlıyormusun beni!!!!
ayrıca bana özel olarak günaydın demedin:))))
içimde acayip bir enerji var bugün ya:)

günaydın kızlar. ya benim bugün hiç çalışasım yok acaba nasıl akşam olacak merak ediyorum.
şimdi şöyle sahilde biraz yürüpüy denize karşı kahvaltı yapmak vardı ya da evde olup kadın programları izlemeye bile razıyım ama hiiiç çalışmak istemiyorum!!!

aynen canım aklım gelınlıkte evde falan fılan. bır sey yapamıyoruz gıbı gelıyor bıde, ama adapte olmalıyız işe :) yavas yavas yapıyoruz düğün vs ıslerını de :72: cumartesı kız arkadasımla cıkıcam mesela gelınlk bakmaya

tamam alırız beee :42::42::42:

radyolog günaydın canım....

ya siz bindallı falan aldınız mı kaça aldınız içinde neleri var söyleyin bakıyım :34:

ben bindallı almadım almıcam anneannemın 50-55 yıllık kendı gelınlıgını giycem ama bindallıyı anımsatıyo birde gumus kemerı ve carıkları var :D:D cok orjinal bişiy

bende bu arada saldım iice kendını allahtan göbekten buyumuyorum basenden genıslemelerım var ama allahtan gelınlık kabarık kapatıyo hahahahha yasasın tatalı yemek

bındallıyı kayınpeder babam ayarlıcakmıs ondan onu almadık yaptırıcak bır yerden cnm walahı bılmıyorum :) :23:

anladım canım merak ettim fiyatlarını da benim evde kaftan-terlikleri falan var.
ama diyorum acaba bindallı mı giysem :3::3::3:

ben bindallı almadım almıcam anneannemın 50-55 yıllık kendı gelınlıgını giycem ama bindallıyı anımsatıyo birde gumus kemerı ve carıkları var :D:D cok orjinal bişiy

bende bu arada saldım iice kendını allahtan göbekten buyumuyorum basenden genıslemelerım var ama allahtan gelınlık kabarık kapatıyo hahahahha yasasın tatalı yemek

güzel bi mazi olur canım :4::4: merak ettim :8:

ya ben işimi çok seviyorum, kariyerim için çok çalıştım ama bu aralar evlilik stresinden olsa gerek hiç işe gelesim bile yok. anlıyormusun beni!!!!
ayrıca bana özel olarak günaydın demedin:))))
içimde acayip bir enerji var bugün ya:)

muhabbet karmakarısık gidiyo atlamıs olabılırm GÜNAYDINNNNNNN CANIMMMMMMM aksam gelmedın

anladım canım merak ettim fiyatlarını da benim evde kaftan-terlikleri falan var.
ama diyorum acaba bindallı mı giysem :3::3::3:

güzel bi mazi olur canım :4::4: merak ettim :8:

küçük tadılatlık işleri var tabi ananem 1.50 boyunda ben 1.70 :D biraz uzatma işlemi olacak bazı yerlerinde dur benzer resım varsa paylaşırım şimdi :D

bındalllın guzel görunuyor, benımkı d eel yapımı özel bır sey oluak sanırım.
gobek yoksa guzel cnm geılınlık kapar zaten formun da ıyı senın hem

küçük tadılatlık işleri var tabi ananem 1.50 boyunda ben 1.70 :D biraz uzatma işlemi olacak bazı yerlerinde dur benzer resım varsa paylaşırım şimdi :D

tamam canım bekliyorummmmm :23::23:

bındallıdan once bı gece elbısesı gıycek mısınız kızlar :74: ben bılmıyorum henüzzz :77:

ben giyicem. kırmızı bi elbise giyicem ayakkabılarım falanda hazır :34:

bende almadım daha bindallıyı ... Kemeraltında, Hisar önu tarafında bir sürü var ordan bakıcam :) Bu arada siz Sabahlık takımını aldınız mı böle 6 parça olanlardan.

tamam canım bekliyorummmmm :23::23:

ben giyicem. kırmızı bi elbise giyicem ayakkabılarım falanda hazır :34:

Bende elbise alıcam bir tane.. Önce onu sonra da bindallı giyicem. Bizde yazlıkta yapıcaz kınamı. Ağaçların altında köy düğünü gibi olucak. Orkestrayı babaannem tuttu. Çerezlerimi anneannem ayarlıycak. Kına süslerini de ( böle taçlar falan oluyor ya) onları da teyzem ayarlıyacak. ..

Bende tül gibi birşey alıcam böle renklı renklı onları kapıya ve çardağı falan süsleyecegım ..

ayh inşallah istedıgımız gibi olur

Bende elbise alıcam bir tane.. Önce onu sonra da bindallı giyicem. Bizde yazlıkta yapıcaz kınamı. Ağaçların altında köy düğünü gibi olucak. Orkestrayı babaannem tuttu. Çerezlerimi anneannem ayarlıycak. Kına süslerini de ( böle taçlar falan oluyor ya) onları da teyzem ayarlıyacak. ..

Bende tül gibi birşey alıcam böle renklı renklı onları kapıya ve çardağı falan süsleyecegım ..

ayh inşallah istedıgımız gibi olur

inşallah canım ama mesela bizde kına+çerezleri erkek tarafı alır.. :10:
güzelce süslersin ohhh mis gibi ortamda çok güzel olur

bende almadım daha bindallıyı ... Kemeraltında, Hisar önu tarafında bir sürü var ordan bakıcam :) Bu arada siz Sabahlık takımını aldınız mı böle 6 parça olanlardan.

almadım da alıcam kemeraltında bır yer buldum uygundu, bır de genc hacıların oldugu yere acılan bır yer var orası da ıyı pıercardn 170 lıraydı beyaz 6 lıtakım.

benım kırmızı saten elbısem var ama dizde bıtıyor onu gıysem olur mu kınaya ? sızce
kısa hani o yuzden soruyrum :54: kırmızı saten ama boyundan baglamalı

biz nişanda yapmadık artık.. Düğünde alalım dedık. Daha evvellsi gün sordum 300 dedi kadın yav. o kadar var mı hakıkaten bunlar. Daha pek bir yere bakmadım ama..

Bu arada balayı içinde özel bir kaç seyler alıcam. Anladınız beni :77:

yok be canım ben eminönünden aldım ama tek fiyatını bilmiyorum olsun 70*80 olsun.
çünkü biz bi sürü şey aldık mesela kocaman sandık dahil 300 tuttu
benim bi sürü geceliğim var al tabi :21:

Back