2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kıskançççç :81::81::81:
benim aspiratör ve aygaz bosch bide tv bizde değiştiricez üstüne para koyup
almışken adam gibi olsun :86:

ben ocak ayında aldım:24: bizde yemek masasını değiştiricez 1,85 boyu masanın salona büyük geldi,açmalı kapalı alıcaz 1,62 ye düşcek boyu ,üzerine fark vericez bizde:7:

ben para tutmayı pek başaramadığım için taksitle ya da elime geçenle hep çeyiz aldım. Allaha şükür şimdi hiç eksiğim kalmadı bende pişman değilim iyiki zamanında almışım. yoksa nişandan sonra al al bitmezki. birde vakit varken alınca istediğin gibi araştırıp içine sineni alıyorsun sonralara bırakınca zor olur diye düşünüyorum ben.
biz 31 aralıkta aldık beyaz eşyalarımızı. son gün zam gelmeden halledelim diye bir dünya trafik işkencesi çekmiştik:)
bosch marka buzdolabı+çamaşır+bulaşık =2.100+1.300+1.250 verdik.
fırını evim belli olunca alacağım.

benımkılerde ortalama bu fiyat bende bosc aldım sırayla 2300+1400+1300+2200 ankastre fırın toplam 7200

Son düzenleme:
ukalaaaaaaaaaaa :D:D

yazdım canım bak 3.sıra sze ayrılmıs durumda yakında doguracagımız aylarıda yazacam böyle hahahahah

ayyy ayyyy ayyy teşekkür ederim:38: benim pek doğurasım yok ,benimki aralıkta askere gidecekte dönüşte inşallah:)siz doğurun ben size yetişrim:))bak şu gidip gelme işini yapalım arkadaşlar,ne güzel olur,süper bir dostluk başlangıcı:66:

ayyy ayyyy ayyy teşekkür ederim:38: benim pek doğurasım yok ,benimki aralıkta askere gidecekte dönüşte inşallah:)siz doğurun ben size yetişrim:))bak şu gidip gelme işini yapalım arkadaşlar,ne güzel olur,süper bir dostluk başlangıcı:66:

hele düğünler bitsin temmuzda baslarız görüşmeye en son dugun elifinn :D:D doğuasım yok dıyenlerı cok gördük bacım sen yıne buyuk konusma :D

hele düğünler bitsin temmuzda baslarız görüşmeye en son dugun elifinn :D:D doğuasım yok dıyenlerı cok gördük bacım sen yıne buyuk konusma :D

yok kız askere gitmeden yapmam,hamileleikte yanımda olsun isterim,oda öyle düşünüyor,ama hap kullanmaya karşı olan biri için ne olur bilemem:66:

Aman durun şimdi,daha evlenmeden doğmamış çocuğa don biçiyoruz:86: bir evlenelim,güzelce evlerimize yerleşelim,mis gibi tadını çıkaralım ohhh,ya 2 ay nasıl geçicek :31:

evet ya,aslında şimdi hayalimiz var gelinlik giyme hayali kuruyoruz ,evlendikten sonra hemen bitecek o hayalimiz:3:ne bilimm prenses olmakta istiyorum bir an önce,günün başrol oyuncuları olucaz ne güzel:1:,

evet şöyle uzun uzun giysek..
offff çok güzel bişey Allah utandırmasın o gün inşallah. tüm gözler üzerimizde olacak...
bende bi an önce gelsin istiyoum ama geçmesin :30::30:

Back