2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kıskançççç :81::81::81:
benim aspiratör ve aygaz bosch bide tv bizde değiştiricez üstüne para koyup
almışken adam gibi olsun :86:

ben ocak ayında aldım bizde yemek masasını değiştiricez 1,85 boyu masanın salona büyük geldi,açmalı kapalı alıcaz 1,62 ye düşcek boyu ,üzerine fark vericez bizde

benımkılerde ortalama bu fiyat bende bosc aldım sırayla 2300+1400+1300+2200 ankastre fırın toplam 7200

Son düzenleme:
ukalaaaaaaaaaaa

yazdım canım bak 3.sıra sze ayrılmıs durumda yakında doguracagımız aylarıda yazacam böyle hahahahah

ayyy ayyyy ayyy teşekkür ederim benim pek doğurasım yok ,benimki aralıkta askere gidecekte dönüşte inşallah:)siz doğurun ben size yetişrim:))bak şu gidip gelme işini yapalım arkadaşlar,ne güzel olur,süper bir dostluk başlangıcı

hele düğünler bitsin temmuzda baslarız görüşmeye en son dugun elifinn doğuasım yok dıyenlerı cok gördük bacım sen yıne buyuk konusma

hele düğünler bitsin temmuzda baslarız görüşmeye en son dugun elifinn doğuasım yok dıyenlerı cok gördük bacım sen yıne buyuk konusma

yok kız askere gitmeden yapmam,hamileleikte yanımda olsun isterim,oda öyle düşünüyor,ama hap kullanmaya karşı olan biri için ne olur bilemem

Aman durun şimdi,daha evlenmeden doğmamış çocuğa don biçiyoruz:86: bir evlenelim,güzelce evlerimize yerleşelim,mis gibi tadını çıkaralım ohhh,ya 2 ay nasıl geçicek

evet ya,aslında şimdi hayalimiz var gelinlik giyme hayali kuruyoruz ,evlendikten sonra hemen bitecek o hayalimizne bilimm prenses olmakta istiyorum bir an önce,günün başrol oyuncuları olucaz ne güzel:1:,

evet şöyle uzun uzun giysek..
offff çok güzel bişey Allah utandırmasın o gün inşallah. tüm gözler üzerimizde olacak...
bende bi an önce gelsin istiyoum ama geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…