2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
aaa orduevinin arkasındamısın,,anaaaa süperrr,ne güzel ya izmitten 3 geliniz,:66:kızlar paslaşalım nepıoruz ne ediyoruz diye,nağpıcaksınız evlenince nerde oturcaksınız:32:

Ben de çok sevindim hemşerilerimi görünce :3: biz şimdilik sadece düğün salonunu ayarladık 3 eylül cumartesi akşamı benim düğünüm. mobilya ve beyaz eşyayı haziranda alacağız. şuan yavaştan gelinlik bakmaktayım. en azından gelinlik tarzımı belirledim kafamda. evlenince izmitte oturacağız bi aksilik çıkmazsa. Benden önce evleneceksiniz sizler hangi aşamadasınız? gelinliğinizi izmittenmi aldınız ve ya alacaksınız kızlar :69:

selam kızlar

ben temmuz geliniyim

gelinliğe baktınız mı ?? ne zaman almayı düşünüyorsunuz veya diktirmek için ne zaman girişmek lazım bu gelinlik işine :31:

bende istanbuldayım bizde yaparı8z merak etme :6::6::6:
tamam o zaman kahvenin yanında tiramisu da olsun:))
Ben de çok sevindim hemşerilerimi görünce :3: biz şimdilik sadece düğün salonunu ayarladık 3 eylül cumartesi akşamı benim düğünüm. mobilya ve beyaz eşyayı haziranda alacağız. şuan yavaştan gelinlik bakmaktayım. en azından gelinlik tarzımı belirledim kafamda. evlenince izmitte oturacağız bi aksilik çıkmazsa. Benden önce evleneceksiniz sizler hangi aşamadasınız? gelinliğinizi izmittenmi aldınız ve ya alacaksınız kızlar :69:

varya sen en büyük sorunu aşmışsun diyebiliriz. GELİNLİK:) modelin belliyse ne istediğini biliyorsan geri kalan herşeyi halledersin. ben çok zorlandım gelinliğime karar verene kadar.

selam kızlar

ben temmuz geliniyim

gelinliğe baktınız mı ?? ne zaman almayı düşünüyorsunuz veya diktirmek için ne zaman girişmek lazım bu gelinlik işine :31:

hoşgeldin. ben geçen hafta gelinliğime karar verdim, dikilecek. senin de şimdilerde gelinlik bakmaya başlaman lazım bence. model beğenmek, karar vermek biraz zaman alabiliyor. bir de diktireceksen yaz sezonu çok fazla düğün olduğu için gelinlikçiler yoğun oluyor aklında bulunsun.

siz kahve günleride yaparsınız şimdi izmit gelinleri olarak:)

yaparız tabi evlenincede gün yaparız:32:

canım hayırlı olsun,ben gelinliğimi aralıkta aysiradan 1550 tl ye aldım,çoğu şey bitti benim,kına gecesi hazırlıklarım kaldı,ev belli değil sanırım ,benim çeyizlerimin olduğu topic var,oraya bak istersen fikir olur:34:
selam kızlar

ben temmuz geliniyim

rahat rahat yapmak ve ucuza almak için,3 ay önceden yapmalı bence,geçen gelinlikçime gittim,birşey sormak için kızın teki gelinlik fiyatı sordu 3,750 dedi,şaştım kaldım:29:

tamam o zaman kahvenin yanında tiramisu da olsun:))

varya sen en büyük sorunu aşmışsun diyebiliriz. GELİNLİK:) modelin belliyse ne istediğini biliyorsan geri kalan herşeyi halledersin. ben çok zorlandım gelinliğime karar verene kadar.

Aslında pek aştım sayılmaz. Gelinlik için karar kıldığım tek şey eteğinin kabarık, hareketli olmasını istediğim. Ve de taşlı modeller değil de dantel ve drapeden yapılmış modeller ilgimi çekiyor. Onun haricinde karar verebildiğim bi model yok malesef :2: ve de şimdiden panik yapıyorum istediğimi nasıl bulacağım ne yapacağım diye :19: çok zor bu gelinlik işi :19: :19: Kadıköydeki gelinlikçileri tavsiye ediyor arkadaşlarım ne yapsam bilmiyorum :44:

canım hayırlı olsun,ben gelinliğimi aralıkta aysiradan 1550 tl ye aldım,çoğu şey bitti benim,kına gecesi hazırlıklarım kaldı,ev belli değil sanırım ,benim çeyizlerimin olduğu topic var,oraya bak istersen fikir olur:34:

Evim henüz belli değil haziranda tutarız büyük ihtimal. aysiraya baktım ama tam içime sinen bir model göremedim.Ne yapıcam bilmiyourm izmitte de aysira dan başka güvenebileceğim gelinlikçi yok ki :18:
Bi de istanbul kadıköy - fatih gezeceğim galiba :44: senin topiğine de şimdi bakıyorum canım :34:

selam kızlar

ben temmuz geliniyim

ben gelinlik bakarken çok aklı karışmış biri olarak söylüyorum şimdi hemen bakmaya başla, mümükünsede netten bakma hiç. git gelinlikçileri gez üzerinde dene gör öyle karar ver. heleki kararsız biriysen hiç erteleme gelinlik işin. ben 20 gündür nerdeyse geziyorum bu haftasonu net kararımı verdim ama stres oludum boşuna.
birde gelinlik halledilmeden diğer işler ilerlemezmiş gibi geliyordu gelinliği hallettim dünyayı kurtarabilirim moduna girdim:)

Evim henüz belli değil haziranda tutarız büyük ihtimal. aysiraya baktım ama tam içime sinen bir model göremedim.Ne yapıcam bilmiyourm izmitte de aysira dan başka güvenebileceğim gelinlikçi yok ki :18:
Bi de istanbul kadıköy - fatih gezeceğim galiba :44: senin topiğine de şimdi bakıyorum canım :34:

bak şimdi benim hayalimdeki gelinlikle aldığım gelinlik o kadar farklıydı ki,gelinlik beğenmek için denemek gerekiyor,bana inan:81:

bak şimdi benim hayalimdeki gelinlikle aldığım gelinlik o kadar farklıydı ki,gelinlik beğenmek için denemek gerekiyor,bana inan:81:

Eminim benim de öyle olacak az önce anlatmaya çalıştığım gelinlikle aldığım gelinlik arasında dağlar kadar fark olacak :1: işte bu yüzden bakmaya başlasammı canım ya yoksa daha erken mi? Evin de çok güzel olmuş canım mobilyalarını çok beğendim mutlulukla oturun inşallah :7:

Eminim benim de öyle olacak az önce anlatmaya çalıştığım gelinlikle aldığım gelinlik arasında dağlar kadar fark olacak :1: işte bu yüzden bakmaya başlasammı canım ya yoksa daha erken mi? Evin de çok güzel olmuş canım mobilyalarını çok beğendim mutlulukla oturun inşallah :7:

bence geç bile kaldın başlamalısın,hem fiyat hem stres açısından,daha provaların olacak ona uygun iç çamaşırı ayaykkabı alacaksın ,duvak çiçek beğeneceksin,en az 2 kere ve birde son prova olmak üzere 3 kere provaya gideceksin,yaz yoğunluğu başladı zaten,ee kendine yer bulman lazım,:31:
teşekkür edeirm beğenmene sevindim mobilyalarımı:13:

bence geç bile kaldın başlamalısın,hem fiyat hem stres açısından,daha provaların olacak ona uygun iç çamaşırı ayaykkabı alacaksın ,duvak çiçek beğeneceksin,en az 2 kere ve birde son prova olmak üzere 3 kere provaya gideceksin,yaz yoğunluğu başladı zaten,ee kendine yer bulman lazım,:31:

Haklısın sanırım artık gelinlik işine girişmem lazım peki izmitte tavsiye edebileceğin bi modaevi biliyomusun canım ? Benden daha tecburelisin diye hep soru soruyorum sana da kusura bakma canım ya :59:

kahve süpper olur kızlar bide fallandık mı ohh değmeyin keyfimize .ama sssccc olmadan olmaz .o benim ilk kk arkadaşım onu bırakmam bırakamam . hem ben tramisuda yapabilirim size istediğiniz kadar .. spedy sende gel anacım istanbul izmit arası dediğin neki .. toplanalım gün falan yapalım evlenicez kadın moduna girelim anacım . ben sapancada otuurucam kızlar .yazın beklerim hepinizi toplanalım bugünlerimizi analım süpper olur yaa radyologda olsun ama ..

Haklısın sanırım artık gelinlik işine girişmem lazım peki izmitte tavsiye edebileceğin bi modaevi biliyomusun canım ? Benden daha tecburelisin diye hep soru soruyorum sana da kusura bakma canım ya :59:

kuzum hazır alıcaksan beyaz modaya bide derince yolunda bi kaç gelinlikçi varr .ben hepsini gezdim aklında olsun derim .ben diktiriyorum safira da çok tatlı iki kız kardeşler 40 yıldır izmitte terzilik yapıyormuş 20 yıldırda sadece gelinlikle ilgileniyormuş ilgi ve alakaları çok hoş .kumaşları dantelleri çok kalitelii .

SSSC tabi canım hem üzülme istanbulda devamlı buluşma oluyor :40:
olsun olsun kknın gelinleri bir araya gelsin.
gizo9 biz baktık canım fatihe başka bi yer gitmedim gelinlik cenneti mübarek çünkü.
% 80 o olacak ama müsait olup gidip bakamadık :43:
fatihte gerçekten çok güzel gelinlikler var istediğin her modeli bulsbilirsin. ama biraz pahalı:(

bencede hiç erken değil bir an önce bakmaya başla gelinliğini. ceylinin dediği çok doğru provoların çamaşırın aksesuarların derken zaman geçer.
kahve süpper olur kızlar bide fallandık mı ohh değmeyin keyfimize .ama sssccc olmadan olmaz .o benim ilk kk arkadaşım onu bırakmam bırakamam . hem ben tramisuda yapabilirim size istediğiniz kadar .. spedy sende gel anacım istanbul izmit arası dediğin neki .. toplanalım gün falan yapalım evlenicez kadın moduna girelim anacım . ben sapancada otuurucam kızlar .yazın beklerim hepinizi toplanalım bugünlerimizi analım süpper olur yaa radyologda olsun ama ..

ben fal bakarım ama hepinize yetermiyim bilmiyorum:) esra canımsın. ev görmeye geliriz artık sana havalar güzel olunca. sizde istanbula gelince bende kalırsınız:)
ewet radyologgda olsun sohbetlerimizde yeni topik başlıkları buluruz:))))

kuzum hazır alıcaksan beyaz modaya bide derince yolunda bi kaç gelinlikçi varr .ben hepsini gezdim aklında olsun derim .ben diktiriyorum safira da çok tatlı iki kız kardeşler 40 yıldır izmitte terzilik yapıyormuş 20 yıldırda sadece gelinlikle ilgileniyormuş ilgi ve alakaları çok hoş .kumaşları dantelleri çok kalitelii .

Safira nerdeki canım ben de gideyim bi oraya, bi de ne kadara diktiriyosun canım?

Back