2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar bugun kadın dogum doktoruyla konustum yeni evliler için nasıl bir korunma yöntemi önerirsinz diye yeni evlilerde cinsel ilişki cok fazla olacagı için prezervatif ve spiral önermiyoruz dedi en saglam koruyuculugu olan haplarmış hapların zararlı oldugundan falan bahsettım yaşın itibariyle öyle bir sorun olmaz sende dedı genelde yenı adet olan 13-15 yas arası kızlarda evet zararı olur dedi gönul rahatlıgıyla hapları kullanabılecegımı söyledi aksine hapların cok faydalı oldugunu söyledi rahim ağzı kanser olusumunu falan engelliyormuş 1-2 yıl rahatlıkla kullanabılrsın dedi zaten ezbere hap vermıyoruz belırlı tahlıllerden sonra verıyoruz dedı birde düğünden sonra gelirsin muayene ederim hangı yöntemın senın ıcın uygun olduguna karar verırız dedı.mayıs reglımde gidicem ve ilaca başlıcam ama birde şöyle bişiy dedi nisan ayında gelirsen düğünden ve mevsımden dolayı olusabılecek duzenszlıklerı giderirsin garanti olmus olur dedı kararı bana bıraktı bende size belkı yardımcı olur diye sizinle paylaşmam gerek diye düşündüm ....

radyologg çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu. bende nisandamı gitsem yoksa mayıstamı diye düşünüyordum:)

hımm. olabilir benimki de fatihte daha kesinleştirmedik. eminönünde kime diktiriyorsun resmi varmı gelinliğin. belki model aynıddır. bide siz mi aldınız malzemelerini

benim şu an dikilen modelin neredeyse aynısı fatihte 1.800 tlyd. gelinliğim iki farklı modelden alıntı şeklinde olacak. karar verene kadar çok aklım karıştığı için bütün fotoları imha ettik:)
malzemeleri gelinlikçim aldı. onlar toptancılardan aldığı için daha uyguna alıyor ama birlikte seçtik herşeyini. dantelinden, boncuğundan astar kumaşına kadar birlikte karar verdik.
fatih gelinlik cenneti olduğu için pahalı olması normal aslında. zaten eminönü piyasası diğer çoğu yere göre çok uygun. ama insanlar ucuz olduğu için biraz güvensiz bakıyorlar.

evvet işlem tamam canım birebir doktor ağzından yazdım

benim şu an dikilen modelin neredeyse aynısı fatihte 1.800 tlyd. gelinliğim iki farklı modelden alıntı şeklinde olacak. karar verene kadar çok aklım karıştığı için bütün fotoları imha ettik:)
malzemeleri gelinlikçim aldı. onlar toptancılardan aldığı için daha uyguna alıyor ama birlikte seçtik herşeyini. dantelinden, boncuğundan astar kumaşına kadar birlikte karar verdik.
fatih gelinlik cenneti olduğu için pahalı olması normal aslında. zaten eminönü piyasası diğer çoğu yere göre çok uygun. ama insanlar ucuz olduğu için biraz güvensiz bakıyorlar.

yerin adı falan yok mu?
bide oraya bakabiliriz aslında çokta iyi olur. belki daha uyguna anlaşıcaz :15::15:

ah radyologgcuğum sende olmasan evlilik koşuşturmacasında bölye önemli konularda kim yol gösterecek bize en azından bana. gerçekten ayıracak vakit kalmıyor.

evet canım çok iyi oldu bildiğim kadarı ile 2 ay öncesinden başlamak lazım :9:
benimde yarın adetimin ilk günü olacak uzun zamandır takipteyim 33 günde bir oluyorum..
sanırım bana da hap önerecek :1:

2 yada 1 duzenıne göre doktora gitsen nsan mayıs reglını sorcak ona göre hazırandakı regl gununu ortalama tahmın edıp ilaca baslatcak bana adedın 5. gunu bıle baslayabılrsın dedı ama tabı nısan mayıs gunlerı lazım

radyologg çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu. bende nisandamı gitsem yoksa mayıstamı diye düşünüyordum:)

garantı olsun dıyosan nısanda gıt yok duzenlıyım hiç şaşmaz dersen mayısta benım cok duzenlıydı şaştı bu aralar 2 aydır kestıremıyorum gunumu

evvet işlem tamam canım birebir doktor ağzından yazdım

2 yada 1 duzenıne göre doktora gitsen nsan mayıs reglını sorcak ona göre hazırandakı regl gununu ortalama tahmın edıp ilaca baslatcak bana adedın 5. gunu bıle baslayabılrsın dedı ama tabı nısan mayıs gunlerı lazım

zaten 1 yada en geç 5. günü başlayabiliyorsun ilk ay bittikten sonra 1 hafta ara veriyorsun :16:

yerin adı falan yok mu?
bide oraya bakabiliriz aslında çokta iyi olur. belki daha uyguna anlaşıcaz :15::15:

yer değil canım ondan adı da yok:) benim gelinlikçim bağımsız olarak çalışıyor sadece referansla gelenlere dikiyor. beni nişanlığımı aldığım yer yönlendirmişti. istersen senin için sorarım yeni bir müşteri alırmı ya da gelinliğini ne kadara diker diye.

yer değil canım ondan adı da yok:) benim gelinlikçim bağımsız olarak çalışıyor sadece referansla gelenlere dikiyor. beni nişanlığımı aldığım yer yönlendirmişti. istersen senin için sorarım yeni bir müşteri alırmı ya da gelinliğini ne kadara diker diye.

neyse canım dolaşıcam daha teşekkür ederim :34:

garantı olsun dıyosan nısanda gıt yok duzenlıyım hiç şaşmaz dersen mayısta benım cok duzenlıydı şaştı bu aralar 2 aydır kestıremıyorum gunumu[/QUOTE]

benim normalde günü değil saati bile şaşmazdı ama nişandan sonra stresten olsa derek bütün düzenim bozuldu...

garantı olsun dıyosan nısanda gıt yok duzenlıyım hiç şaşmaz dersen mayısta benım cok duzenlıydı şaştı bu aralar 2 aydır kestıremıyorum gunumu

benim normalde günü değil saati bile şaşmazdı ama nişandan sonra stresten olsa derek bütün düzenim bozuldu...[/QUOTE]

mesela bugun olmam gerek ama hala tık yok o yuzden nısanda gitcem hem erken gidersen en azından ilacın sende ne gıbı etkılerı oluyo öğrenırsın hemde dusene gırersın :D

benim normalde günü değil saati bile şaşmazdı ama nişandan sonra stresten olsa derek bütün düzenim bozuldu...

mesela bugun olmam gerek ama hala tık yok o yuzden nısanda gitcem hem erken gidersen en azından ilacın sende ne gıbı etkılerı oluyo öğrenırsın hemde dusene gırersın :D[/QUOTE]

neyse canım dolaşıcam daha teşekkür ederim :34:

speedy istediğin fiyata bulamazsan sorarız yine benim gelinlikçime aklında olsun.

radyologg ben artık gün saymıyorum çünkü denk gelmiyor ve olmam gereken gün olmayınca sinir oluyorum!!! dediğin gibi en iyisi nisanda gitmek şöyle enine boyuna herşeyi sorarım artık doktora:)

kızlar selam,az önce geldim eve ,elektirk,su,doğalgazı açtırdık 811 lira tuttu,bilginize:):31: mutfak masasını 250 ye aldık ,bu arada ben asla doğum kontrol hapı kullanma,bir kaç kişiyi gördüm kullanan birnde tüylenme diğerindede yüzünü sivilce bastı,ben niye alcam o kadar kimyasalı vücuduma ya,bence siz yine düşünün,dr lara kalsa açım desen yemek yerine hap verir:19:

kızlar selam,az önce geldim eve ,elektirk,su,doğalgazı açtırdık 811 lira tuttu,bilginize:):31: mutfak masasını 250 ye aldık ,bu arada ben asla doğum kontrol hapı kullanma,bir kaç kişiyi gördüm kullanan birnde tüylenme diğerindede yüzünü sivilce bastı,ben niye alcam o kadar kimyasalı vücuduma ya,bence siz yine düşünün,dr lara kalsa açım desen yemek yerine hap verir:19:

böyle düşünme.
bende öyle düşünüyordum dr ile görüştüğümde gerekli açıklamayı öğrendim. ama sormam gerekenler için yine gitmem lazım. kendimden örnek veriyim.
4 yıl boyunca bebek düşünmüyoruz ve prez. falan olmaz 4 yıl naylon ile geçmez :20:
bide mesela önemli olan cahil olmamak yani tedbiri elden bırakmamak. hapı bende istemiyorum...
ama kilo aldırıyor,tüy yapar falan diye değil. zaten eğer bi dr sana tahlil yapmadan hap veriyorsa 2 kez düşünmelisin.

böyle düşünme.
bende öyle düşünüyordum dr ile görüştüğümde gerekli açıklamayı öğrendim. ama sormam gerekenler için yine gitmem lazım. kendimden örnek veriyim.
4 yıl boyunca bebek düşünmüyoruz ve prez. falan olmaz 4 yıl naylon ile geçmez :20:
bide mesela önemli olan cahil olmamak yani tedbiri elden bırakmamak. hapı bende istemiyorum...
ama kilo aldırıyor,tüy yapar falan diye değil. zaten eğer bi dr sana tahlil yapmadan hap veriyorsa 2 kez düşünmelisin.

canım bilmiyorum ama ben ,eskiden beri ilaç kullanmaya karşıyım ,yani vücuduma kimyasal almak istemiyorum.benim tek hap içeceğim şey balayında reglim denk gelirse onu geciktirmek olur,:31:.tabi kullanmak isteyenlere ne diyebilirimki

evet ben bugun doktorla görüştüm ve paylaştım forumda yenı evlılere hele asla prezervatif önermiyolar kaldı ki artık ilaçlar cok düşük doz ve yan etkı fazla yok bende hep prezervatif dedım ama kaç doktorla görüstüysem hepsi olmaz dedı vardır bı bıldıklerı dıye dusunuyorum

böyle düşünme.

katılıyorum canım hormonlara bakılmadan zaten hap vermıyolar verıyosada kabul etmıceksın zaten

taksit taksit gelıyo aklıma birde doktorum dedıkı prezervatif ayda 3-4 ılıskıye gırenler ıcın uygun ama yenı evlılerın böyle bir durumu olmayacagı için hap daha ii gibi tabi herkesın kendı bılecegı iş ama ben tamamen kararımı hap yönunde verdım

Back