- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.741
kızlar bugun kadın dogum doktoruyla konustum yeni evliler için nasıl bir korunma yöntemi önerirsinz diye yeni evlilerde cinsel ilişki cok fazla olacagı için prezervatif ve spiral önermiyoruz dedi en saglam koruyuculugu olan haplarmış hapların zararlı oldugundan falan bahsettım yaşın itibariyle öyle bir sorun olmaz sende dedı genelde yenı adet olan 13-15 yas arası kızlarda evet zararı olur dedi gönul rahatlıgıyla hapları kullanabılecegımı söyledi aksine hapların cok faydalı oldugunu söyledi rahim ağzı kanser olusumunu falan engelliyormuş 1-2 yıl rahatlıkla kullanabılrsın dedi zaten ezbere hap vermıyoruz belırlı tahlıllerden sonra verıyoruz dedı birde düğünden sonra gelirsin muayene ederim hangı yöntemın senın ıcın uygun olduguna karar verırız dedı.mayıs reglımde gidicem ve ilaca başlıcam ama birde şöyle bişiy dedi nisan ayında gelirsen düğünden ve mevsımden dolayı olusabılecek duzenszlıklerı giderirsin garanti olmus olur dedı kararı bana bıraktı bende size belkı yardımcı olur diye sizinle paylaşmam gerek diye düşündüm ....
radyologg çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu. bende nisandamı gitsem yoksa mayıstamı diye düşünüyordum:)