- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.701
plakalara düşmüşsün o zama hadi bakalım :)selam gelinlere kaldı 81 gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
plakalara düşmüşsün o zama hadi bakalım :)selam gelinlere kaldı 81 gün![]()
Çok şükür iyileşti tatlım. cuma günü arkadaşlara oturmaya gittik. Dönüşte bırakmadım artık..
İnanır mısın saat başı kalktım kontrol ettim. uyuyamadım .. Her öksürdüğünde benim içim acıdı..
Geçen cumartesi mobilya bakmaya gidicektik gidemedik artık ama sağlıkn olsun yeter ki..
selam gelinlere kaldı 81 gün![]()
plakalara düşmüşsün o zama hadi bakalım :)
ahaaa speddy düzceye gelmiş ben 7 gün sonra düzcedeyim![]()
günaydın kızlar. hazırlıklarımızın su gibi geçeceği, her baktığımız şeye anında karar vereceğimiz mükemmel bir hafta diliyorum hepimize:))))
2gün gelmedim neler olmuş topikte!!!
ışılışıl nişanlınla sorunlarını halletmenize çok sevindim.
biz nişanın ertesi günü ayrılmaya karar vermiştik:))) bu gidüşle haziranı zor görürüz diyorduk bak zaman geçiyor işte.
kızların dediği gibi düğün öncesi çok stres sıkıntı oluyor ve birbirimize yansıtıyoruz ister istemez. biz neredeyse 6yıldır beraberiz sevgiliyken hiç tartışmazdık bile, söz ve nişandan sonra gerilim artıyor. mühim olan saygıyı kaybetmemek gerisi her ilişkide oluyor:)))
cumartesi günü gelinlik işini çözdüm:):):):):):) o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
hatta ilk provamı da yaptık. gelinlik içine büstiyerli çamaşırımı bile aldım onunla da prova yaptık. nisan sonu gidecem diğer provaya:))))
radyologg canım sana iyi nöbetler:)
vaaayyyy hayırlı olsun güle güle giyin darısı diğerlerinin başına
teşekkür ederim tatlım. walla çok rahatladım. üstümden büyük yük kalktı. gerçekten darısı herkesin başına:)))
vaaayyyy hayırlı olsun güle güle giyin darısı diğerlerinin başına
teşekkür ederim tatlım. walla çok rahatladım. üstümden büyük yük kalktı. gerçekten darısı herkesin başına:)))
resmen sıkıntı ya gelınlık işi ama halletmısın senden rahatı yok şimdi![]()
resmen sıkıntı ya gelınlık işi ama halletmısın senden rahatı yok şimdi![]()
ewet öyle walla:) artık kendime yeni uğraşlar bulabilirim:))))
günaydın kızlar. hazırlıklarımızın su gibi geçeceği, her baktığımız şeye anında karar vereceğimiz mükemmel bir hafta diliyorum hepimize:))))
2gün gelmedim neler olmuş topikte!!!
ışılışıl nişanlınla sorunlarını halletmenize çok sevindim.
biz nişanın ertesi günü ayrılmaya karar vermiştik:))) bu gidüşle haziranı zor görürüz diyorduk bak zaman geçiyor işte.
kızların dediği gibi düğün öncesi çok stres sıkıntı oluyor ve birbirimize yansıtıyoruz ister istemez. biz neredeyse 6yıldır beraberiz sevgiliyken hiç tartışmazdık bile, söz ve nişandan sonra gerilim artıyor. mühim olan saygıyı kaybetmemek gerisi her ilişkide oluyor:)))
cumartesi günü gelinlik işini çözdüm:):):):):):) o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
hatta ilk provamı da yaptık. gelinlik içine büstiyerli çamaşırımı bile aldım onunla da prova yaptık. nisan sonu gidecem diğer provaya:))))
sağol canım. sen geçen hafta izmitten halletmemiş miydin!ay canım inan çok sevindim hadi hayırlı olsun bakalımm ..darısı başıma :)
gelinlik evlilik hazırlıklarındaki en büyük konu. gelinliğe karar verdim ya şu an her hazırlığı tek başıma halledebilirim gibi geliyor:))gelinlik seçildi ise büyük yük kalkıyor bende seçtim. bu hafta sanırım ödeme ile yapıma başlıycaz
gelinlik evlilik hazırlıklarındaki en büyük konu. gelinliğe karar verdim ya şu an her hazırlığı tek başıma halledebilirim gibi geliyor:))
evet aynen öyle oluyor
aman eksiklerde bitmiyor ama . tüm çeyizim şuanda tamam dün düşünürken banyo kovası geldi
unutmuşusuz![]()
daha çoooook eksik gedik çıkar hele bi eve yerleş![]()
dekorasyon namına hiç bişeyim yok en büyük eksiğim ama eve geçtikten sonra zaten bundan sonrası..
ay o en büyük dert zaten ama oturup bakarsın nereye ne gider bende öyle yapacam zaten evin en son halini bi görelim bi oturalım gerısı zevkle olur![]()
aynen canım.
bi işte yatak odasına sevgililer gününde ikimizin resmi ile saat yaptırdım o var..
başka da bişeyimiz yok![]()
vaay oda ii miş güzel fikir bizimki yatakodasında öyle şeylere karşı muhtemelen sticker yapacaz boş bi alana yatak odası renklerınde
hımm. oda değişik olabilir
sticker benimde hoşuma gidiyor. özellikle tuğra falan salonda![]()