2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

şimdi dier hazırlklar bu arada ne alemde kına+düğün+saç+makyaj+ev+mobilya falan filan

hepsi halloldu bi çeyizim gelip yerleşcek onuda mayıs gibi falan yapıcaz zaten yapacak bi işim yok şimdilik bi damatlık alıcaz ondada nısanı beklıyorum yenı model ve kumaslar için o kdr senınde bitti galıba dimi hazırlıklar

sağol canım. sen geçen hafta izmitten halletmemiş miydin!

gelinlik evlilik hazırlıklarındaki en büyük konu. gelinliğe karar verdim ya şu an her hazırlığı tek başıma halledebilirim gibi geliyor:))

hallettim canımya şükür provalar için demiştim :) bu hafta içi tlf bekliyorum terzimden ..

hepsi halloldu bi çeyizim gelip yerleşcek onuda mayıs gibi falan yapıcaz zaten yapacak bi işim yok şimdilik bi damatlık alıcaz ondada nısanı beklıyorum yenı model ve kumaslar için o kdr senınde bitti galıba dimi hazırlıklar

benimde biti canım işte damatlık ve gelinlik olacak bizimde gelinlikte beğendim. ödeme yapılacak :53:

evet aynen öyle oluyor
aman eksiklerde bitmiyor ama . tüm çeyizim şuanda tamam dün düşünürken banyo kovası geldi
unutmuşusuz :41:

daha çoooook eksik gedik çıkar hele bi eve yerleş :D:D

şimdi dier hazırlklar bu arada ne alemde kına+düğün+saç+makyaj+ev+mobilya falan filan

hallettim canımya şükür provalar için demiştim :) bu hafta içi tlf bekliyorum terzimden ..

benimde biti canım işte damatlık ve gelinlik olacak bizimde gelinlikte beğendim. ödeme yapılacak :53:
evin içine girince ufak tefek eksikler kesin çıkar zaten, şu çeyizimizi götürüp ne var ne yok yerleştirdikten sonra belli olur. ben dekorasyon namına hiçbirşey düşünmedim bile:(
speedy sen gerçekten hızlısın damatlık bile bakmışsınız:)
esracım benim ilk provam cumartesi oldu. astar provası yaptık. büstiryerimide aldık çamaşırlı provada yaptık. diğer provaya nisan sonu gideceğim. mayıs sonuda bitecek inşallah.

evin içine girince ufak tefek eksikler kesin çıkar zaten, şu çeyizimizi götürüp ne var ne yok yerleştirdikten sonra belli olur. ben dekorasyon namına hiçbirşey düşünmedim bile:(
speedy sen gerçekten hızlısın damatlık bile bakmışsınız:)
esracım benim ilk provam cumartesi oldu. astar provası yaptık. büstiryerimide aldık çamaşırlı provada yaptık. diğer provaya nisan sonu gideceğim. mayıs sonuda bitecek inşallah.

bazen diyorum onca çeyiz nasıl sıpacak çok stres yapıyoru yaaa..
damatlık baktık canım. adım gibi hızlıyım :27::27: ama biz beyaz ceket istediğimiz için yine bakıcaz :16: hiç olmadı 1 tane beğendik onu alırız herhalde 580 TL. ayakkabı yok bi tek içinde herşey dahil.

siz gelinliklerinizi ne kadar anlaştınız satılık mı kiralık mı?

bazen diyorum onca çeyiz nasıl sıpacak çok stres yapıyoru yaaa..
damatlık baktık canım. adım gibi hızlıyım :27::27: ama biz beyaz ceket istediğimiz için yine bakıcaz :16: hiç olmadı 1 tane beğendik onu alırız herhalde 580 TL. ayakkabı yok bi tek içinde herşey dahil.

siz gelinliklerinizi ne kadar anlaştınız satılık mı kiralık mı?

benimde çok fazla mutfak eşyam var onun için evi bakarken özellikle mutfağa çok önem vermem gerek. büyük mutfak ve çok dolap olması lazım o kadar eşyayı sığdırmak için. inşallah öyle bir ev bulabilirim:)
damatlığı nişanlım kendi halledecek ben papyonluları beğeniyorum o istemiyor bende kendi haline bıraktım onu.
benim gelinliğim kiralık 800 tl. özel dikim olacak. ama duvak ve kuyruğu sırf fransız dantel istediğim için fiyatta bir artış olcak. fark ilk provamdan sonra belli olacak.

günaydın kızlar. hazırlıklarımızın su gibi geçeceği, her baktığımız şeye anında karar vereceğimiz mükemmel bir hafta diliyorum hepimize:))))
2gün gelmedim neler olmuş topikte!!!
ışılışıl nişanlınla sorunlarını halletmenize çok sevindim.
biz nişanın ertesi günü ayrılmaya karar vermiştik:))) bu gidüşle haziranı zor görürüz diyorduk bak zaman geçiyor işte.
kızların dediği gibi düğün öncesi çok stres sıkıntı oluyor ve birbirimize yansıtıyoruz ister istemez. biz neredeyse 6yıldır beraberiz sevgiliyken hiç tartışmazdık bile, söz ve nişandan sonra gerilim artıyor. mühim olan saygıyı kaybetmemek gerisi her ilişkide oluyor:)))
cumartesi günü gelinlik işini çözdüm:):):):):):) o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
hatta ilk provamı da yaptık. gelinlik içine büstiyerli çamaşırımı bile aldım onunla da prova yaptık. nisan sonu gidecem diğer provaya:))))

hayırlısı olsun tatlım cok sevındım. Allah içine sindirsin inşallah

benimde çok fazla mutfak eşyam var onun için evi bakarken özellikle mutfağa çok önem vermem gerek. büyük mutfak ve çok dolap olması lazım o kadar eşyayı sığdırmak için. inşallah öyle bir ev bulabilirim:)
damatlığı nişanlım kendi halledecek ben papyonluları beğeniyorum o istemiyor bende kendi haline bıraktım onu.
benim gelinliğim kiralık 800 tl. özel dikim olacak. ama duvak ve kuyruğu sırf fransız dantel istediğim için fiyatta bir artış olcak. fark ilk provamdan sonra belli olacak.

anladım canım benimde mutfak eşyalarım çok ama çok düşünme takma kafana sadece mutfağa koyulmuyor vitrin falan da var :25:
benim gelinlik üstü komple boncuk işlemöe 1900 TL kiralık dedi. :9: bakalım daha konuşucaz :17:

kızlar bugun kadın dogum doktoruyla konustum yeni evliler için nasıl bir korunma yöntemi önerirsinz diye yeni evlilerde cinsel ilişki cok fazla olacagı için prezervatif ve spiral önermiyoruz dedi en saglam koruyuculugu olan haplarmış hapların zararlı oldugundan falan bahsettım yaşın itibariyle öyle bir sorun olmaz sende dedı genelde yenı adet olan 13-15 yas arası kızlarda evet zararı olur dedi gönul rahatlıgıyla hapları kullanabılecegımı söyledi aksine hapların cok faydalı oldugunu söyledi rahim ağzı kanser olusumunu falan engelliyormuş 1-2 yıl rahatlıkla kullanabılrsın dedi zaten ezbere hap vermıyoruz belırlı tahlıllerden sonra verıyoruz dedı birde düğünden sonra gelirsin muayene ederim hangı yöntemın senın ıcın uygun olduguna karar verırız dedı.mayıs reglımde gidicem ve ilaca başlıcam ama birde şöyle bişiy dedi nisan ayında gelirsen düğünden ve mevsımden dolayı olusabılecek duzenszlıklerı giderirsin garanti olmus olur dedı kararı bana bıraktı bende size belkı yardımcı olur diye sizinle paylaşmam gerek diye düşündüm ....

anladım canım benimde mutfak eşyalarım çok ama çok düşünme takma kafana sadece mutfağa koyulmuyor vitrin falan da var :25:
benim gelinlik üstü komple boncuk işlemöe 1900 TL kiralık dedi. :9: bakalım daha konuşucaz :17:

ben çok fazla eşya olsun istemiyorum onun için vitrin konsol değilde büyük bir tv ünitesi düşünüyorum sadece onun için mutfak büyük olursa iyi olur gibime geliyor, bakalım artık kısmet:)
senin gelinlik bayağı pahalıymış speedy. benimde üstü kristal boncuk işleme olacak ama belki de yerden dolayı farklıdır. ben eminönünde diktiriyorum gelinliğin bütün malzemelerini toptancıdan aldık ondan belki daha uyguna geldi.

ben çok fazla eşya olsun istemiyorum onun için vitrin konsol değilde büyük bir tv ünitesi düşünüyorum sadece onun için mutfak büyük olursa iyi olur gibime geliyor, bakalım artık kısmet:)
senin gelinlik bayağı pahalıymış speedy. benimde üstü kristal boncuk işleme olacak ama belki de yerden dolayı farklıdır. ben eminönünde diktiriyorum gelinliğin bütün malzemelerini toptancıdan aldık ondan belki daha uyguna geldi.

hımm. olabilir benimki de fatihte daha kesinleştirmedik. eminönünde kime diktiriyorsun resmi varmı gelinliğin. belki model aynıddır. bide siz mi aldınız malzemelerini

Back