2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ben hemen doğurmayı düşündüğüm için hap map düşünmüyorum :49: ilk bebekten sonra da sanırım prezervatif ile korunuruz.hap düşünmüyorum mide bulantısı yapıyormuş.bu arada bugün nişan fotolarıma bakmaya gittik.çarşamba günü alıcaz.nikah başvurusunu da haftaya yapıcaz haftaya da doom günüm :82:

slm kızlarrrrr nası gdio hazırlıklar??

coktandr ugramıyodun :D hazırlıklar ii snın nasıl gidiyo bakalım

ben hemen doğurmayı düşündüğüm için hap map düşünmüyorum :49: ilk bebekten sonra da sanırım prezervatif ile korunuruz.hap düşünmüyorum mide bulantısı yapıyormuş.bu arada bugün nişan fotolarıma bakmaya gittik.çarşamba günü alıcaz.nikah başvurusunu da haftaya yapıcaz haftaya da doom günüm :82:

hadı bakalım hayırlısı olsun canım

kızlar selam,az önce geldim eve ,elektirk,su,doğalgazı açtırdık 811 lira tuttu,bilginize:):31: mutfak masasını 250 ye aldık ,bu arada ben asla doğum kontrol hapı kullanma,bir kaç kişiyi gördüm kullanan birnde tüylenme diğerindede yüzünü sivilce bastı,ben niye alcam o kadar kimyasalı vücuduma ya,bence siz yine düşünün,dr lara kalsa açım desen yemek yerine hap verir:19:

eski dönemlerde doğum kontrol haplarını etksi dediğin gibiydi ama artık haplardaki yan etkiler ve kimyasal maddeler çok azaltılmış bir de herkesin bünyesine göre ayrı hap veriyorlar. kan tahlili vs yapılıyor yani.
ben kendi adıma uzun süreli kullanıma karşıyım ne kadar iyi olursa olsun sonuçta hap. yaz dönemi bitene kadar kullanmayı düşünüyorum. hem düğün ve balayında reglim düzene girsin hem de sonrasında yazı rahat geçireyim ekimde bırakacağım. ama radyologgun dediği gibi yeni evliler için birçok doktor prezarvafit falan önermiyormuş forumlardan okuduğum kadarıyla en iyisi hap diyorlar.

eski dönemlerde doğum kontrol haplarını etksi dediğin gibiydi ama artık haplardaki yan etkiler ve kimyasal maddeler çok azaltılmış bir de herkesin bünyesine göre ayrı hap veriyorlar. kan tahlili vs yapılıyor yani.
ben kendi adıma uzun süreli kullanıma karşıyım ne kadar iyi olursa olsun sonuçta hap. yaz dönemi bitene kadar kullanmayı düşünüyorum. hem düğün ve balayında reglim düzene girsin hem de sonrasında yazı rahat geçireyim ekimde bırakacağım. ama radyologgun dediği gibi yeni evliler için birçok doktor prezarvafit falan önermiyormuş forumlardan okuduğum kadarıyla en iyisi hap diyorlar.

ben bebek yapana kadar yani 1-2 yıl kullancam sonra kesın çözum olarak ya spiral ya doku altı ımplantı artık hangısı olursa bılmıyorum

biz nişan fotolarımızı daha geçen hafta seçebildik:)) gelinlik, hazırlık derken anca sıra gelebildi.
nikah başvurusunda birşey yok aynı gün hallediliyor zaten. ama gün alındıktan sonra daha bir rahat ve o gün için ayrı bir heyecan oluyor. biz gün aldıktan sonra belediyeden çıkınca birbirimize bakıp bakıp gülmüştük, biz evleniyoruz yani:))
benmde ii ama daha çok eksiğim war ev tutmadık daha eşyalarımı almadım offf bu hafta tutcaz inş. ev ama çok sıkışcam :(

stres yapma herşey hallediliyor. bizde daha ev tutmadık. nisanda bakmaya başlayacağız...

baktınmı fotolara sonunda nasıl beğendinmi,artık albüme koyarsın bakarız:)ya şu nikah işi için geç kalmadınızmı be güzelim,bi arayıp sprsanız o güne yer varmı diye ,ben gitmeden öle yapmıştım,:10:

yavrular benim pek bişiyim yok sıfırdan herşey alınacak aklına gelen yazsın aklıma gelmeyen kaldıysa eklerim

bıçak seti, günlük yemek takımı, havlular, mutfak havluları, saklama kapları, erzak kavanozları, baharat seti, yağlık-sirkelik, servis tabakları, kek fanusu, borcam, tepsi, çay seti, çaydanlık

yavrular benim pek bişiyim yok sıfırdan herşey alınacak aklına gelen yazsın aklıma gelmeyen kaldıysa eklerim

yemek takımı elektrikli ev aletleri nevresım takımları havular bornozlar plastık kap kacak ütü masası ütü teflon tencere celık tencere saklama kapları borcam fazla alma ama al sahanlar pasta takımları bardaklar tepsi mini fırın camasır teli mandal :D yatak örtüsü alez yastık

Son düzenleme:
alıncak cok sey cıkar daha bacım aklımıza gelenler bu kadar dahaaa ev bellı olsun o zman banyo takımları kirli çamasır sepeti avize beyaz esya yatakodası aboooow gidiyo böyle

nevresim takımı, bornoz takımı, pike takımı, yemek takımı, küçük ev aletleri, tencere seti çelik ve teflon, bardaklar :)

gelin yatağı için beyaz nevresim takımı,yatak örtüsü,bizim perdecide kampanya vardı 2.000 üzerindeki perde alışverişlerinde yatak örtüsü bedavaydı onun için acele etme,perdeciye diktirirsen daha ucuz olur
yastık en az 6 tane 4 senin yatağına iki misafire,misafir nevresim takımı,pike takımı,pijama eşofman,misafir terliği sizin terlikleriniz,
ayyy bunları yazarken pilavın altını yaktımmmmm:43:

Back