- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.761
slm kızlarrrrr nası gdio hazırlıklar??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrrrr nası gdio hazırlıklar??
ben hemen doğurmayı düşündüğüm için hap map düşünmüyorumilk bebekten sonra da sanırım prezervatif ile korunuruz.hap düşünmüyorum mide bulantısı yapıyormuş.bu arada bugün nişan fotolarıma bakmaya gittik.çarşamba günü alıcaz.nikah başvurusunu da haftaya yapıcaz haftaya da doom günüm :82:
kızlar selam,az önce geldim eve ,elektirk,su,doğalgazı açtırdık 811 lira tuttu,bilginize:)mutfak masasını 250 ye aldık ,bu arada ben asla doğum kontrol hapı kullanma,bir kaç kişiyi gördüm kullanan birnde tüylenme diğerindede yüzünü sivilce bastı,ben niye alcam o kadar kimyasalı vücuduma ya,bence siz yine düşünün,dr lara kalsa açım desen yemek yerine hap verir
![]()
eski dönemlerde doğum kontrol haplarını etksi dediğin gibiydi ama artık haplardaki yan etkiler ve kimyasal maddeler çok azaltılmış bir de herkesin bünyesine göre ayrı hap veriyorlar. kan tahlili vs yapılıyor yani.
ben kendi adıma uzun süreli kullanıma karşıyım ne kadar iyi olursa olsun sonuçta hap. yaz dönemi bitene kadar kullanmayı düşünüyorum. hem düğün ve balayında reglim düzene girsin hem de sonrasında yazı rahat geçireyim ekimde bırakacağım. ama radyologgun dediği gibi yeni evliler için birçok doktor prezarvafit falan önermiyormuş forumlardan okuduğum kadarıyla en iyisi hap diyorlar.
biz nişan fotolarımızı daha geçen hafta seçebildik:)) gelinlik, hazırlık derken anca sıra gelebildi.ben hemen doğurmayı düşündüğüm için hap map düşünmüyorumilk bebekten sonra da sanırım prezervatif ile korunuruz.hap düşünmüyorum mide bulantısı yapıyormuş.bu arada bugün nişan fotolarıma bakmaya gittik.çarşamba günü alıcaz.nikah başvurusunu da haftaya yapıcaz haftaya da doom günüm :82:
benmde ii ama daha çok eksiğim war ev tutmadık daha eşyalarımı almadım offf bu hafta tutcaz inş. ev ama çok sıkışcam![]()
yarın çeyizciklerimi almaya gidiyoruz kızlar.alınması gereken neler var?
ben hemen doğurmayı düşündüğüm için hap map düşünmüyorumilk bebekten sonra da sanırım prezervatif ile korunuruz.hap düşünmüyorum mide bulantısı yapıyormuş.bu arada bugün nişan fotolarıma bakmaya gittik.çarşamba günü alıcaz.nikah başvurusunu da haftaya yapıcaz haftaya da doom günüm :82:
yarın çeyizciklerimi almaya gidiyoruz kızlar.alınması gereken neler var?
yavrular benim pek bişiyim yok sıfırdan herşey alınacak aklına gelen yazsın aklıma gelmeyen kaldıysa eklerim
masa örtüleri amerıkan servisler battaniye mutfak masası![]()
nevresim takımı, bornoz takımı, pike takımı, yemek takımı, küçük ev aletleri, tencere seti çelik ve teflon, bardaklar :)