• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
hey maşallah 2 yıl nişanlı kalmak.orta yerimden çatlarım resmen :1: bende sözlüyüm mart gibi Allah kısmet ederse nişanımız var :21::nazar:

e zor oldu tabi ama iyi bir süreç daha fazla yakınlaşıp daha fazla şey öğreniyorsan evlenmeden
2yıl içinde tüm borç harçları bitirdik artık kafamız yerinde rahat rahat evlenize:):) onun rahatlını yaşıyorus artık:)

e zor oldu tabi ama iyi bir süreç daha fazla yakınlaşıp daha fazla şey öğreniyorsan evlenmeden
2yıl içinde tüm borç harçları bitirdik artık kafamız yerinde rahat rahat evlenize:):) onun rahatlını yaşıyorus artık:)

yaş kaç sorması ayıp değil :1:

bende 3 yıl bekledim ya mayıs 2011 de 1 yıl olcak nısan yapalı 6 ay askerliğini 1 senede iş bulmasını bekledim sevince beklenıyo ve hala beklıyorum bi 6 ay kadar (yani düğüne kadar) :D:D

diyin valla ya yetti gari :66: gülüyorum ama biz bugün kapıştık bakalım :2:

nişan arifesi olur öyle şeyler bizde öyleydik nişandan sonra daha fazla kapışacagınz gerileceginz seyler olacak önemli olan kalp kırmadan asabılmek biz cok dalasıyoz valla cok fikir ayrılıgına düşüyoruz ama 10 dakıka sonra hersey süt liman :D:D :D

arada olur öyle kapışmalar önemli olan kapışmayı uzatmamak bence

yo ben bişi demedim zaten.o bağırdı ben tamam dedim.sonra küs müsün dedi ben de yok değilim dedim o da bende değilim dedi.sanki küs olması gereken oymuşta ama küsmemiş gibi konuşuyo.cidden kalbimi çok kırdı 2.5 saattir aynı şarkıyı dinliyorum :2: :50: :59:

nişan arifesi olur öyle şeyler bizde öyleydik nişandan sonra daha fazla kapışacagınz gerileceginz seyler olacak önemli olan kalp kırmadan asabılmek biz cok dalasıyoz valla cok fikir ayrılıgına düşüyoruz ama 10 dakıka sonra hersey süt liman :D:D :D

bizdede öyle ama bitaraf alttan alıor herzaman

önemli olan kalp kırmadan aşmak diyosun.kalbimi kırdı ama:50:

Back