- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
selammmm
bende geldim benimde 11 hazirannn
bende 11 bende 11 saat kaçta düğünün hayırlı olsun ve de hoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmm
bende geldim benimde 11 hazirannn
evet cnm nişanlıyım 2 yıldır:)
hey maşallah 2 yıl nişanlı kalmak.orta yerimden çatlarım resmen bende sözlüyüm mart gibi Allah kısmet ederse nişanımız var
e zor oldu tabi ama iyi bir süreç daha fazla yakınlaşıp daha fazla şey öğreniyorsan evlenmeden
2yıl içinde tüm borç harçları bitirdik artık kafamız yerinde rahat rahat evlenize:):) onun rahatlını yaşıyorus artık:)
84lüyüm
senin yaş kaç?
85'liyim bende ama liseye gidiyorum sanıyolar yaşımı hiç göstermiyorum
e zor oldu tabi ama iyi bir süreç daha fazla yakınlaşıp daha fazla şey öğreniyorsan evlenmeden
2yıl içinde tüm borç harçları bitirdik artık kafamız yerinde rahat rahat evlenize:):) onun rahatlını yaşıyorus artık:)
bende 3 yıl bekledim ya mayıs 2011 de 1 yıl olcak nısan yapalı 6 ay askerliğini 1 senede iş bulmasını bekledim sevince beklenıyo ve hala beklıyorum bi 6 ay kadar (yani düğüne kadar)
evet sevince bekliyosun ne çabuk geçti diyorum nişanlanalı dün gibi hala:)
evet sevince bekliyosun ne çabuk geçti diyorum nişanlanalı dün gibi hala:)
ozamanda biz sana demiştik deriz:)
diyin valla ya yetti gari gülüyorum ama biz bugün kapıştık bakalım :2:
diyin valla ya yetti gari gülüyorum ama biz bugün kapıştık bakalım :2:
arada olur öyle kapışmalar önemli olan kapışmayı uzatmamak bence
nişan arifesi olur öyle şeyler bizde öyleydik nişandan sonra daha fazla kapışacagınz gerileceginz seyler olacak önemli olan kalp kırmadan asabılmek biz cok dalasıyoz valla cok fikir ayrılıgına düşüyoruz ama 10 dakıka sonra hersey süt liman
nişan arifesi olur öyle şeyler bizde öyleydik nişandan sonra daha fazla kapışacagınz gerileceginz seyler olacak önemli olan kalp kırmadan asabılmek biz cok dalasıyoz valla cok fikir ayrılıgına düşüyoruz ama 10 dakıka sonra hersey süt liman
bizdede öyle ama bitaraf alttan alıor herzaman