- Konu Sahibi Queen of the North
-
bizdede öyle ama bitaraf alttan alıor herzaman
asla öyle allatn alma gibi kötü huylarım yok hep car carım hatta nişanlım bi keresınde ya merak edıyorum bu kadar enerjiyi nerden buluyosun hepmi kendini haklı cıkarmayı basarır ya bi insan ..canım benim hep isyanlareda beim yüzümden
önemli olan kalp kırmadan aşmak diyosun.kalbimi kırdı ama
hahaaaayyyy allh kolaylık versin :):) eve gidiyorum şimdi girerim evden burda olursanıoz konuşurus öptüm
hahaaaayyyy allh kolaylık versin :):) eve gidiyorum şimdi girerim evden burda olursanıoz konuşurus öptüm
arada ne oldu bilmiyorum ama takılma bence mutlu gunlerını dusun nısanı dusun nısanda gıyecegın krem rengı elbıseyı dusun sacını nasıl yaptırcagını dusun[/QUOTE
müsait olmadığı bi anda msj atıp bikaç şey sormuşum çalışıyomuş işi varmış onun için zılgıt yedik tamam dedim bende.neyse ben biraz daha aynı şarkıyı dinlersem patlıycam şiştim iyice bende şimdi çıkıyorum sonra görüşürükkk
temem canım bende buralardayım sanırım aslında yarın iş yerinde oburluk partisi var bişiyler hazırlamam gerek ama neyse bulurum bi ara muhabbet zevklı ya kızlar msnlerımı versekte ordan konussak olarmı
bu bi taraf hep ben oluyorum
kızlar ya kaç gyiyiündür için içimi yiyo bana akıl verin nolur. nişanlım düğün yemeksiz olucak onun yerine altın takacak babam diyor. yemek apartmanın aşağıda gündüz verilecek. ama annem olmaz asla illa yemekli düğün olcak yoksa 1 yıl daha bekleyin evlenmeyin diyo. ben arada kaldım. annemi nasıl ikna etmeliyim?
meraba kızlar iyi akşamlar herkese
arada ne oldu bilmiyorum ama takılma bence mutlu gunlerını dusun nısanı dusun nısanda gıyecegın krem rengı elbıseyı dusun sacını nasıl yaptırcagını dusun[/QUOTE
müsait olmadığı bi anda msj atıp bikaç şey sormuşum çalışıyomuş işi varmış onun için zılgıt yedik tamam dedim bende.neyse ben biraz daha aynı şarkıyı dinlersem patlıycam şiştim iyice bende şimdi çıkıyorum sonra görüşürükkk
belki canı darlanmıstır işleri yogundur ya bunlar takılcak seyler değil pelincim aç ordan bi aman bu fasulye 7.5 lira hem oyna hem sohbet et
kızlar ya kaç gyiyiündür için içimi yiyo bana akıl verin nolur. nişanlım düğün yemeksiz olucak onun yerine altın takacak babam diyor. yemek apartmanın aşağıda gündüz verilecek. ama annem olmaz asla illa yemekli düğün olcak yoksa 1 yıl daha bekleyin evlenmeyin diyo. ben arada kaldım. annemi nasıl ikna etmeliyim?
harbiden gecikmelisin hee nerdesın ya hu
hakkaten öyleyimdir ya genelde en sona ben kalırım bi yere gidilecekse.ama sonunda geldim
bana birazcık müshade yarın için mama hazırlamam lazım iş yerinde gün yapıyoruz sanki işlerimiz yogun değilmiş gibi sonradan görüşmek üzere
ben geldimmmmm ay kimsecikler kalmamş burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?