• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kimse yokmu .... kızlar kesin günümü bugun aldım 11.06.11 saat 17:30 da nasipse dünya evine girecem bu arada gelinlik alan arkadaslar hayırlı ugurlu olsun dün ne gzel yazısıyoduk ama benım bılgısayar sorunlu kapanıp kapanıp duruyor bende 26 yasındayım istanbulda oturcam muhabbete yetıseyım dedım :D:D

şaka bi yanada bu korunmayla ilgili bi bilgin varmı düğünden 1.2ay önce falan gidin doktora diolar

dogum kontrol hapını tavsiye etmem yan etkılerı fazla her ınsanda farklı etkıler yapıyo ve de ilerde bebk yapacagın zaman yumurtalıklarda tembellık yapıyo bu yan etkıler her kısıye göre degısır ama ben sahsen hiç bi şekilde kendıme bişiy yaptırmıcam her ne kadar zor olsada ilk gece eşim koruncak

canım senin nezaman düğün

canım benimde kısmetse haziran 17 kına 19 düğün inşallah.

düğünde saçımı doğal haliyle yani siyah bırakacam ama öyle aşırı siyah değil zaten saçım saçımıda topuz yaptıracam sanırım bi sürü model beğendim internetn ama bakalım o anda nasıl olur.:21:

ya bilmiyorumki hatta hiç bu konularda bilgim yoktu ilgi alanım olmadıgı için 1ay önce arkadaşım evlendi o anlattı işte doktor enaz yan etkisi olan yasmin die bi hap vermiş

ben gelmeyeli foruma bayağı ilerlemiş muhabbetler.:1: canım bende bi ara araştırdım en az yan etkili olan yasminmiş ama yinede etkisi var diye biliyorum bence en iyisi eşimin korunması olacak ben öyle düşünüyorum benimbünyem zayıf biraz her ilacı kaldıramıyorum bide düğün üstü bana dokunur falan zaten stres yorgunluk bi yandan bide ilacın yan etkisiyle uğraşmak istemiyorum açıkçası.

istanbul anadolu yakasında oturan arkadaslar yemek için güzel bir yer biliyomusunz yardımcı olurmusunz bilşyosanz

ben istanbulluyum avrupa yakasındaydım gerçi ama yine de yardımcı olabilirim.kaç kişilik gerekli? boğaz manzaralı polis evini ayarlayabiliriz mesela beylerbeyinde süper bi mekan

ben istanbulluyum avrupa yakasındaydım gerçi ama yine de yardımcı olabilirim.kaç kişilik gerekli? boğaz manzaralı polis evini ayarlayabiliriz mesela beylerbeyinde süper bi mekan

hımm süper olur ya valla net sayı belli değil günümüzü aldık gerci oturup liste yapsak ii olur ama tahmını 50-60 kişi oluruz bende memurum aslında polis evinde olurmu ki polis bi yakınımın olması gerekıyo diye biliyorum ama ordu evini düşünmüştük ama olmadı

hımm süper olur ya valla net sayı belli değil günümüzü aldık gerci oturup liste yapsak ii olur ama tahmını 50-60 kişi oluruz bende memurum aslında polis evinde olurmu ki polis bi yakınımın olması gerekıyo diye biliyorum ama ordu evini düşünmüştük ama olmadı

memurlar polis evinden faydalanamıyor polis yakının olması şart.eğer yoksa burdan ben bir yakınımı ayarlarım ondan faydalanabilirsiniz net bi sayı ve tarih belirledikten sonra yazarsın sen halletmeye çalışırım.

memurlar polis evinden faydalanamıyor polis yakının olması şart.eğer yoksa burdan ben bir yakınımı ayarlarım ondan faydalanabilirsiniz net bi sayı ve tarih belirledikten sonra yazarsın sen halletmeye çalışırım.

çok tşk ederim ya pelin güzel olur beylerbeyi güzel semtlerden biri deniz kenarı zaten bakalım net belli olsun bi görüşürüz

Back