- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.381
ben de ıplı alıcam hem düşmesı zor olurmus ıplıde
fermuarlı dugmelının dusmesı kolaymıs
hem düğmelı eskı moda sanırım
angella gelinliğine nasıl iç çamasırı giyceksin benimde arkası ipli fakat arkası seffaflardan giysem parlarsa diyorum.giyme diolar ölede olmaz. sen nasıl düşündün?
angella gelinliğine nasıl iç çamasırı giyceksin benimde arkası ipli fakat arkası seffaflardan giysem parlarsa diyorum.giyme diolar ölede olmaz. sen nasıl düşündün?
saten ve tafta gelinlik istemiyorum bende.taç ise gelinliğim uçuş uçuş vakko tül ve dantelden oluşuyor.taç üzerine çok ağır olur.tül ve dantelden oluşan yan toka yapar moda evi daha uyumlu olur.
evet canım ya en iyisi bence. Hem çok daha güzel gözüküyor. ama arkasını kapatabiliyorlar.
tamam canım dıkkat ederiz. gelınlıgımı dıkecek olan Nadide Hanım ile birlikte alıcaz zaten..Ben oncesınde de baktım böle korse gibi oluyor göğüs kısmı sanırım. Gelınlıgıde ıyıce sıkıyorlar. Nefes alamıcaz garikbenim gelinliğim straplez,iç çamaşır olarak sutyenlerin kenarında şeffaf kaymayı önleyici yerler oluyor askısızda taksanız düşmüyor,alacağınız yere sorun ,ben öyle aldım
VAKKO TÜL NE canım vakkodan mı aldın yani ? kaça mal oldu nereden aldın ızmır degılsın demı ?
tukl ve dantel tülün ustune mı dantel desenlı dıyorsun
eğer gelinliğiniz straplezse,bistuyer önermiyorlar,normal sutyen aldırıyorlar,bende baştan bistuyer düşünüyordum ama aşlma dedi gelinlikçi,bu gelinliğe uygun değil dedi
bu kk çok faydalı oldu bana evlilik sürecinde. pek çok şeyi buradan öğrendim ve istediğim şeyleri bulabiliyorum. walla süper:)
ko.taşın ürünleri kaliteli ama ikeadan mobilya tavsiye eden duymadım hiç tasarımları güzel ama kalitesi pek iyi değil diyorlar aklınızda olsun kızlar.
gelinlik demeyin artık bana ya uykularım kaçıyor resmen. sabahtan beridir bir sürü moıdel beğendim diye bilgisayarıma kaydediyorum ve hepsi birbirinden alakasız nasıl seçim yapacağım hiç bilmiyorum. şu gelinliğe karar verip aradan çıkarsam diğer hazırlıklarla uğraşacağım ama 10 gündür gelinlikten fırsat kalmıyor ya. ne olacak benim bu kararsızlığım böyle
nişanlım nisan başı evi bakmaya başlayalım diyor ama bence mayısta bakıp tutmak daha iyi boşuna kira vermem. 1,5 ayda evi gayet rahat kurabiliriz diye düşünüyorum.
selam kızlar bende kavitasyon aldım,düğüne kadar dvm edicem ,benimde 15 inde başlıyor ayrıca buda evimden bölümler yorumlarınızı bekliyorum:)
aha bana demirbaş demişsayfayı okumadan hızlı hızlı geçiyodum bi an adımı gördüm
tafta ve saten beğenenler hep tül aldılar.şimdi de bi taç mevzusu var.gelinlik hazır olduktan sonra da taç diyenlerin çoğunluğu kumaş çiçek tercih edecekler taç her gelinliğe gitmez çünkü
ben de tafra ıstemıyorum tul ıstıyorum tamam öyle olsun benımkı de hem tul hem dantel resmı var canım ya var mı resmı
sırtı da acık olabılır kapalı da olabılır ıcıne anca sudyen gıyerım ya da gıymem
resmi yok.askıdaki resmi var onu da radyolog gördü hiçbişi anlamadı.manken üzerinde ya da birinin üstünde olsa net anlaşılır ama askıda kat kat belli değil.15 gün sonra anlaşmaya gidince denerim o zaman resim çekerim kapora ödemediğimiz için resim çekemedik
ben de tafra ıstemıyorum tul ıstıyorum tamam öyle olsun benımkı de hem tul hem dantel resmı var canım ya var mı resmı
sırtı da acık olabılır kapalı da olabılır ıcıne anca sudyen gıyerım ya da gıymem
ya sen pelinden fikir alsana valla bende indirdim hatta pelinede gösterdım gıdıp denedım bambaşka bişyi aldım kafa karıştırmaaaa[
evet kızım yalanmı demirbaşısın bu topikin
evet ben yine seni dinlicem pelincik image macker im ol sen benım yaaa
akşam nişantaşında privenuptia diye bir gelinlikçi var gidip beğendiğim modeli son kez orada giyip karar aşamasını hızlandıracağım:). bir yandan da kkda en eski zamanlardan günümüze gelinlik modellerine bakıyorum :):):)canım benım aynı benım dusunduklerımı yazmıssın.. Bende çok arastırdım bilgisayrımın her yerınde gelınlık resmı oldu. hatta cep telefonum ekran görüntüsünü bile begendıgım gelınlıgı secmıstım. Bir süre oyle kullandım. Çünkü resmi hemencik gösteriyordum girdiğim geliinlikçilere..
bende çok kararsızdım ama ilk giydigim gelınlıge karar verdim..
Evide nisan gibi bakıcaz bizde. Mayısta iznimden 1 hafta kullanıcıcam. hallederiz die düşünüyorum
pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)tafta ve saten beğenenler hep tül aldılar.şimdi de bi taç mevzusu var.gelinlik hazır olduktan sonra da taç diyenlerin çoğunluğu kumaş çiçek tercih edecekler taç her gelinliğe gitmez çünkü
pelin gelinliği öğrenmiş wallaha , gelinlik işini,
örnek resim gösterebilir misin pelincim tül ve toplama etekli dantelli etege ?
ben hem tul hem dantel ıstıyordum bna tafra cıkarıp durdular cunku nişanlım da guzel dedı neredeyse aldıracak dıye baska formulle r denıyorum :) yenı modacılar falan hihih :87:
15 gune ben de almıs olurum muhtemelen nette var mı benzerı cnm ? arkas ı nası pekı
sacına da toka mı yapıca k yan toka.
yavrum sen zevkli kızsın imaj makera ihtiyacın yokki
pelin gelinliği öğrenmiş wallaha , gelinlik işini,
örnek resim gösterebilir misin pelincim tül ve toplama etekli dantelli etege ?
ben hem tul hem dantel ıstıyordum bna tafra cıkarıp durdular cunku nişanlım da guzel dedı neredeyse aldıracak dıye baska formulle r denıyorum :) yenı modacılar falan hihih :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?