- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.361
kimse kalmadı yalnız baslıkta :))
cuma ben gıdıcem ertanktken le randevum var ondan önce zehraylamodaya gıdıcem
vakkodan da bak dıyorlar uygun varmıs bakıcam.
bir tanıdıgımız gelinligini ve nişanlığını Ertan Kayıtken'den diktirdi. Kimbilir ne kadar para verdi.. uff diyorum. Çok pahalı bence.. Ve çok çok bir farkı yok gene. Etek uçlarına Kelebek gibi şeylerden yapmıstı kızın gelınlıgıne ben açıkcası pek begenmemıstım.. Ama yine de bak fikir edinirsin..
bu kk çok faydalı oldu bana evlilik sürecinde. pek çok şeyi buradan öğrendim ve istediğim şeyleri bulabiliyorum. walla süper:)
ko.taşın ürünleri kaliteli ama ikeadan mobilya tavsiye eden duymadım hiç tasarımları güzel ama kalitesi pek iyi değil diyorlar aklınızda olsun kızlar.
gelinlik demeyin artık bana ya uykularım kaçıyor resmen. sabahtan beridir bir sürü moıdel beğendim diye bilgisayarıma kaydediyorum ve hepsi birbirinden alakasız nasıl seçim yapacağım hiç bilmiyorum. şu gelinliğe karar verip aradan çıkarsam diğer hazırlıklarla uğraşacağım ama 10 gündür gelinlikten fırsat kalmıyor ya. ne olacak benim bu kararsızlığım böyle
nişanlım nisan başı evi bakmaya başlayalım diyor ama bence mayısta bakıp tutmak daha iyi boşuna kira vermem. 1,5 ayda evi gayet rahat kurabiliriz diye düşünüyorum.
ohh mobilyalar yerleşmiş işin bitmiş senincok hos esyaların sadece salondaki siyah halının kullanımı zor olur.benim arkadasım kullanıo ama berbat cok toz oluo.
bu topikten kimler geldi geçti herzaman sabit olan konuyu başlatan benson zamanlarda bulaşan isilisil angella86 sssccc ve pelinns ara ara ugrayan gecikmeliyim veeee tabiki demirbaş pelin07
ceylin kımızı odana bayıldım mükemmel olmuş. düğer mobilyalarında çok zevkli seçimler güle güle kullan.
pahalı da bır bakıcam 3 bını gecerse yok alamam ya belkı 4 en cok ama fuzulipara ya bılmıyorum
bakıcam sonucta.
valla bitti sayılır,evet toz olacağı doğru ama en güzel bu durdu bir kaç model denedik,en güzeli bu oldu
evet canım aldım yani daaha dogrusu kiralıcam ama hallettim o işi ve pelinin dediğine geldim saten dantel yada tafta istiyodum gittim hertarafı ful tül aldım cokta begendım netten bakarak cok zaman kaybettıgımı düşünüyorum denemeden bilemıyo ınsan
hoşgeldin canım. Hayırlısı olsun güle güle otur.. ben beğendim. ağır mobilyalar.. Özellikle oturma odasında ki halı çok sevimli puzzle gibi.benimde 13'ünde başlıyor kavitasyonum .. Kilom normal ama sıkılaşmak iyi olur pasif jimnastikle birleştirince iyi sonuç alırım diye dusunuorum.
Birde son 4 aydır deli gibi su içiyorum ya. Bir tane 1,5 lt şişem var. Sabah 8 'den öğlen 12:30 'a kadar btiyor. sonra bir dha dolduruorum mesai bitimine kadar( saat 5)2.sini de bitiriyorum. Akşamda evde içiyorum gene.. :76: Su'dan sarhoş olucam yakında..
selam kızlar bende kavitasyon aldım,düğüne kadar dvm edicem ,benimde 15 inde başlıyor ayrıca buda evimden bölümler yorumlarınızı bekliyorum:)
olsun canım hepsi olur...nikahı ne zaman yapcaksınız?
tafta ve saten beğenenler hep tül aldılar.şimdi de bi taç mevzusu var.gelinlik hazır olduktan sonra da taç diyenlerin çoğunluğu kumaş çiçek tercih edecekler taç her gelinliğe gitmez çünkü
teşekkür edeirm canım beğenmene sevindim,kavitayon umarım ii sonuç verir,bende kilolu değilim 51 kiloyum tek sorunum göbeğim:18: inşallah i sonuç alırız,paylaşım burdan sonuçları kaç seans aldın sen,birde gelinlik bol gelmese
evın mhtesem canım ıns benım ev de buna benzeyebılrı süper yenı esyalar guzel galıba yenı moda mı boyle ? agır hem guzel süper bayıldım
teşekkür edeirm canım beğenmene sevindim,kavitayon umarım ii sonuç verir,bende kilolu değilim 51 kiloyum tek sorunum göbeğim:18: inşallah i sonuç alırız,paylaşım burdan sonuçları kaç seans aldın sen,birde gelinlik bol gelmese
İyi günlerde otur..10 seans aldım tatlım..sen kılolu falan degılsın canm yaa.Gayet iyi..
İnşallah bakalım memnun kalırız.. Daha gelınlıgım dikilmedi.. Birde arkası ipli oldugu için kilo versemde alsamda çok sorun olmayacak..Rahat olur yanı. Arkası düğmeli yada fermuarlı olsaydı o zaman kılo degısıklıklerı kötü olurdu..
denemeden olmuyor hakıkaten, ben tafra saten sevmıorum tul ıstıyorum da bakıcam bı bakalım.
tac da takıcam taslı duvagım kısa olcak kurugum az uzun
İyi günlerde otur..10 seans aldım tatlım..sen kılolu falan degılsın canm yaa.Gayet iyi..
İnşallah bakalım memnun kalırız.. Daha gelınlıgım dikilmedi.. Birde arkası ipli oldugu için kilo versemde alsamda çok sorun olmayacak..Rahat olur yanı. Arkası düğmeli yada fermuarlı olsaydı o zaman kılo degısıklıklerı kötü olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?