• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
haa süper orda yeni binalar dolu yeni yerlesim oldu köstence , guzel yer ben gyalıdayım işyerıme uzak kalıyor ama ne yapalım gidip gelyoruz işte gıdadayım ben.nısanlım belkı altınlarla araba alırız sana bı tane 6 bınlıralık dıyor rahat edersın dıyor bakarız walla . :41:

inşallah canım ya alırsınız .. bence de iyi olur..

bu topikten kimler geldi geçti herzaman sabit olan konuyu başlatan ben :D son zamanlarda bulaşan isilisil angella86 sssccc ve pelinns ara ara ugrayan gecikmeliyim veeee tabiki demirbaş pelin07 :D

tamam kız, madem ben de önce koctasa falan gıdeyım bakayım bı bıde ıkeayı ıyıce gezelım ona gore benzer seyler alayım aldırayım
walla annenle cok anlasırdık sanırım :) )

biz koltukları yaptırmıstık istedıgımz model ve kumas ama tabi bi yerden kopya cektık :D anneme gösterdim ay ben cok zevksızmısım öyle model olurmuymus o nasıl berjermıs avize dediğin gösterıslı olurmus bunlar neymıs almıslar topları koymuslar vs bizim evi göresen bi berjer var bizde oturdugunda kafan gözükmüyo yanlara dogru cıkıntısı var falan neyseki anne benım zevkım bu napim dedım haha anlastık :D[/QUOTE]

Senin içine sindikten sonra en iyisi bence odur. Kullanacak olan sensin sonuçta .. iyi günlerde kullanın tatlım

biz koltukları yaptırmıstık istedıgımz model ve kumas ama tabi bi yerden kopya cektık :D anneme gösterdim ay ben cok zevksızmısım öyle model olurmuymus o nasıl berjermıs avize dediğin gösterıslı olurmus bunlar neymıs almıslar topları koymuslar vs bizim evi göresen bi berjer var bizde oturdugunda kafan gözükmüyo yanlara dogru cıkıntısı var falan neyseki anne benım zevkım bu napim dedım haha anlastık :D

Senin içine sindikten sonra en iyisi bence odur. Kullanacak olan sensin sonuçta .. iyi günlerde kullanın tatlım[/QUOTE]

teşekkür ederim canım işte jenerasyon farkı olunca böyle fikir ayrılıkları olabiliyo yapacak bişiy yok :1:

bu topikten kimler geldi geçti herzaman sabit olan konuyu başlatan ben :D son zamanlarda bulaşan isilisil angella86 sssccc ve pelinns ara ara ugrayan gecikmeliyim veeee tabiki demirbaş pelin07 :D

Önceden bu siteyi kullanan pasif kullanıcıydım ben.. ama bu topic i çok sevdim (Potansiyel bir gelin olduğumdan dolayı) .. Fikirleri paylaşmak , yardımcı olmak ise en güzelii . Teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için kızlar:71:

Önceden bu siteyi kullanan pasif kullanıcıydım ben.. ama bu topic i çok sevdim (Potansiyel bir gelin olduğumdan dolayı) .. Fikirleri paylaşmak , yardımcı olmak ise en güzelii . Teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için kızlar:71:

bi ara hiç kimse ugramıyrdu bi ben bi pelin07 son zamanlarda muhabbetçisi cok oldu ama bence güzel oldu fikir paylaşımı yapıyoruz bben şahsen pelin sayesinde yanlıs bir gelinlik secımı yapmaktan vazgectım düşün artık :D

bi ara hiç kimse ugramıyrdu bi ben bi pelin07 son zamanlarda muhabbetçisi cok oldu ama bence güzel oldu fikir paylaşımı yapıyoruz bben şahsen pelin sayesinde yanlıs bir gelinlik secımı yapmaktan vazgectım düşün artık :D

tabi canım .. birbirimizden bir sürü şey öğreniyoruz. Bilgi paylaştıkça artar derler ya hakikaten öyle. Ne zaman bir konu araştırsam hep Kadınlar Kulübünde cevabını buluyordum. Bu sitede bir hikmet var diip oyle üye olmustum .:64: şu aralar müdavimi oldum diyebiliriz :77:

tabi canım .. birbirimizden bir sürü şey öğreniyoruz. Bilgi paylaştıkça artar derler ya hakikaten öyle. Ne zaman bir konu araştırsam hep Kadınlar Kulübünde cevabını buluyordum. Bu sitede bir hikmet var diip oyle üye olmustum .:64: şu aralar müdavimi oldum diyebiliriz :77:

aynen google da bişiy arastırtırdıgımda direk kadınlar klubu cıkıyodu bende o vesiliyle üye oldum tam nişanlandıgım sıraydı esya falan bakarken model oldu derken düğün tarihimz belli oldu dedım acalım bi topic yardımcı olalım birbirimize :D

evet canım aldım yani daaha dogrusu kiralıcam ama hallettim o işi ve pelinin dediğine geldim saten dantel yada tafta istiyodum gittim hertarafı ful tül aldım cokta begendım netten bakarak cok zaman kaybettıgımı düşünüyorum denemeden bilemıyo ınsan

aynen canım ya.. nette o kadar çok model var ki. Hayal gücüne bağlı bir de. Sınırsız..

En güzeli bakıp deneyerek oluyor.. bende az çok istedigim modele karar vermıstım. Çıkardım resmi gösterdim onun çok daha güzelini gösterdiler ki daha tam bitmemişti gelinlik..
Bende anlaştım provaya gidicem yakında..

Güle güle giy canım..

Gelinlik resimleri bölümüne ekledim hatta aldığım yere gösterdiğim resmi . Benzeri aöma çok daha güzeli. Hatta provaya gittigimde biten örnek gelinliği giyip resmini çektireyim.

aynen canım ya.. nette o kadar çok model var ki. Hayal gücüne bağlı bir de. Sınırsız..

En güzeli bakıp deneyerek oluyor.. bende az çok istedigim modele karar vermıstım. Çıkardım resmi gösterdim onun çok daha güzelini gösterdiler ki daha tam bitmemişti gelinlik..
Bende anlaştım provaya gidicem yakında..

Güle güle giy canım..

Gelinlik resimleri bölümüne ekledim hatta aldığım yere gösterdiğim resmi . Benzeri aöma çok daha güzeli. Hatta provaya gittigimde biten örnek gelinliği giyip resmini çektireyim.

sende güle güle giyin canım benim gelinlikçim foto cekmeme izin vermedi aslında şimdi düşünüyorum da ceksem paylaşsam begenen olur begenmeyen olur kararımı etkıler diyede düşünüyorum en iisi düğün sonrası paylaşmak hatta gelinlikçim demişti cekersen herkese gösterırsın bi anlamı kalmaz süpriz olsun :D

sende güle güle giyin canım benim gelinlikçim foto cekmeme izin vermedi aslında şimdi düşünüyorum da ceksem paylaşsam begenen olur begenmeyen olur kararımı etkıler diyede düşünüyorum en iisi düğün sonrası paylaşmak hatta gelinlikçim demişti cekersen herkese gösterırsın bi anlamı kalmaz süpriz olsun :D

Sağol tatlım...
ya öyle diyorsun elbette beğenen olucak beğenmeyende olucak. herkesin zevki bir değil sonuçta..Sen kendinde yakıştırdıysan en önemlisi bu zaten. bende çok kararsızdım geçen nişanlıma gıttık o da gördü ve onunda beğenmesi kararımda emin olmamı sağladı.. Anlaşmadan evvel çektirmeme izin vermezdi zaten ama anlaştık artık kapora falan verdik. Birşey demez herhalde.. :61:

Son düzenleme:
Back