- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.341
isilisil canım mesajını aldım ama bızım burda face yasak. Akşam eve gidince eklicem seni.
biz de nete pek girmiyoruz da bugun tatıl gıbı herkes bıseyler yapıyor, o yuzden bana da serbest yani göze batmıyorum da işimi de yapıyorum sorun yok şu anda... gelınlık ben hsonu zehrayla modaya gıdıcem bakalım straplez kabarık eteklı uzun kuyruklu model ıstıyorum artık karar verırım bır tane. öptum cok.
ayh telefon çalmıyor dedimm yaa hislendi canım telefonum..
kızlar bu pazar Kavitasyon ve pasif jimnastiğe başlıyorum Bornova Biotende
kavıtasyon ne canım habıre ındırımlı ılanlar cıkıyor
ben akupunktuyr yaptırdım bır ıse yaramadı
akupunktur hikaye gec o işi bıraktıgın an misli misli alıyosun en iis düzenli spor ve az yemek hepsi bu angella86 jimnastik güzel bi seçim olmuş tebrik ederim
ben nşianlanırken 60 kiloydum sımdı 57 yım
4 ay gectı 5. aydayım cok yavas verıyorum ama ugrasıyorum bugun yenıden basladım
montignac dıyetı.
aaaa uğramam mı kusum yaa pc bozulmıstu ondan giremedim hiç.ee ne var ne yok.nişanlanmısın hayırlısı olsun.hazılıklar ne durumda?
iyi ne olsun canım.nişanlandım sonunda amin teşekkür ederim canım.hazırlık nişandan sonra başlıycak dedim ama daha bişi başlamadı.haftaya nikah başvurusu yaparız artık
ben de daha erkene olsun istedim baktık ama hazırlıklar yetişmeyecek dıye vazgectık :) subat mubat ıstıyorduk ama subat hızla gectı
hem herkesın tatılıne gelsın de evlendıgımızı görebılsınler dıye yaz en ıyısı gıbı geldı dogum gunumle de dipdıbe tarıhler hep artık dogum gunum kaynayacak aralarda:) her yıl artık ne yapalım
selam kızlar bende kavitasyon aldım,düğüne kadar dvm edicem ,benimde 15 inde başlıyor ayrıca buda evimden bölümler yorumlarınızı bekliyorum:)
kaynatma anacım.doğum gününü erkene al sende
selam kızlar bende kavitasyon aldım,düğüne kadar dvm edicem ,benimde 15 inde başlıyor ayrıca buda evimden bölümler yorumlarınızı bekliyorum:)
bu kk çok faydalı oldu bana evlilik sürecinde. pek çok şeyi buradan öğrendim ve istediğim şeyleri bulabiliyorum. walla süper:)bu topikten kimler geldi geçti herzaman sabit olan konuyu başlatan benson zamanlarda bulaşan isilisil angella86 sssccc ve pelinns ara ara ugrayan gecikmeliyim veeee tabiki demirbaş pelin07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?