2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
isilisil canım mesajını aldım ama bızım burda face yasak. Akşam eve gidince eklicem seni.

biz de nete pek girmiyoruz da bugun tatıl gıbı herkes bıseyler yapıyor, o yuzden bana da serbest yani göze batmıyorum da işimi de yapıyorum sorun yok şu anda... gelınlık ben hsonu zehrayla modaya gıdıcem bakalım straplez kabarık eteklı uzun kuyruklu model ıstıyorum artık karar verırım bır tane. öptum cok.

hadi bakalım canım. haber verirsin.. bugun 8 mart kimse bişey demesin zaten..
Bizimde işler çok sakin telefonum hiç çalmadı bile ..

kimse kalmadı yalnız baslıkta :))
cuma ben gıdıcem ertanktken le randevum var ondan önce zehraylamodaya gıdıcem
vakkodan da bak dıyorlar uygun varmıs bakıcam.

akupunktur hikaye gec o işi bıraktıgın an misli misli alıyosun en iis düzenli spor ve az yemek hepsi bu angella86 jimnastik güzel bi seçim olmuş tebrik ederim

ben nşianlanırken 60 kiloydum sımdı 57 yım
4 ay gectı 5. aydayım cok yavas verıyorum ama ugrasıyorum bugun yenıden basladım
montignac dıyetı.

selam kızlar bende kavitasyon aldım,düğüne kadar dvm edicem ,benimde 15 inde başlıyor ayrıca buda evimden bölümler yorumlarınızı bekliyorum:)

Eklentiler

• $DSCN0436.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSCN0421.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSCN0426.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSCN0419.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSCN0449.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 21
aaaa uğramam mı kusum yaa pc bozulmıstu ondan giremedim hiç.ee ne var ne yok.nişanlanmısın hayırlısı olsun.hazılıklar ne durumda?

iyi ne olsun canım.nişanlandım sonunda amin teşekkür ederim canım.hazırlık nişandan sonra başlıycak dedim ama daha bişi başlamadı.haftaya nikah başvurusu yaparız artık

kaynatma anacım.doğum gününü erkene al sende

selam kızlar bende kavitasyon aldım,düğüne kadar dvm edicem ,benimde 15 inde başlıyor ayrıca buda evimden bölümler yorumlarınızı bekliyorum:)

hoşgeldin canım. Hayırlısı olsun güle güle otur.. ben beğendim. ağır mobilyalar.. Özellikle oturma odasında ki halı çok sevimli puzzle gibi. benimde 13'ünde başlıyor kavitasyonum .. Kilom normal ama sıkılaşmak iyi olur pasif jimnastikle birleştirince iyi sonuç alırım diye dusunuorum.

Birde son 4 aydır deli gibi su içiyorum ya. Bir tane 1,5 lt şişem var. Sabah 8 'den öğlen 12:30 'a kadar btiyor. sonra bir dha dolduruorum mesai bitimine kadar( saat 5)2.sini de bitiriyorum. Akşamda evde içiyorum gene.. :76: Su'dan sarhoş olucam yakında..

ohh mobilyalar yerleşmiş işin bitmiş senin cok hos esyaların sadece salondaki siyah halının kullanımı zor olur.benim arkadasım kullanıo ama berbat cok toz oluo.

bu topikten kimler geldi geçti herzaman sabit olan konuyu başlatan ben son zamanlarda bulaşan isilisil angella86 sssccc ve pelinns ara ara ugrayan gecikmeliyim veeee tabiki demirbaş pelin07
bu kk çok faydalı oldu bana evlilik sürecinde. pek çok şeyi buradan öğrendim ve istediğim şeyleri bulabiliyorum. walla süper:)
ko.taşın ürünleri kaliteli ama ikeadan mobilya tavsiye eden duymadım hiç tasarımları güzel ama kalitesi pek iyi değil diyorlar aklınızda olsun kızlar.
gelinlik demeyin artık bana ya uykularım kaçıyor resmen. sabahtan beridir bir sürü moıdel beğendim diye bilgisayarıma kaydediyorum ve hepsi birbirinden alakasız nasıl seçim yapacağım hiç bilmiyorum. şu gelinliğe karar verip aradan çıkarsam diğer hazırlıklarla uğraşacağım ama 10 gündür gelinlikten fırsat kalmıyor ya. ne olacak benim bu kararsızlığım böyle
nişanlım nisan başı evi bakmaya başlayalım diyor ama bence mayısta bakıp tutmak daha iyi boşuna kira vermem. 1,5 ayda evi gayet rahat kurabiliriz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…