• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
avizeleri koçtaştan aldım ben güzel modeller var sanırım izmirlisin izmirdede var diye biliyorum koçtaşı halılarıda saray halıdan aldım ama hala turkuaz halı bulamadım yaaa takıntı halıne geldı

koçtas mı tamam guzelım aklımda olsun
ucyolda merınos var bır de ona da bakarım koctas daha da ıyıdır
haklısın bır bakarım karabglara gıderız tahmınımce mobılyaları ordan bakıcakmısız

avizeleri koçtaştan aldım ben güzel modeller var sanırım izmirlisin izmirdede var diye biliyorum koçtaşı halılarıda saray halıdan aldım ama hala turkuaz halı bulamadım yaaa takıntı halıne geldı

aaa kızlar 2 hafta önce bende koçtaş'tan Kaz tüyü yorgan ve yastık seti aldım.. Normalde çift kişilik yorgan 129 Tl idi. Kampanya yapmışlar çift kişilik yorgan + 2 adet kaz tüyü yastık hepsi 130 tl idi. Kesinlikle bakın derim.. Ben izmirde ki koçtaş'tan aldım ama her yerde aynıdır.
Kaz tüyü de Gıdık tüyleri falan var gayet iyiydi yani.

yok canım Nişanlım Konak bel. de ben Karabağlar Bel çalışıyorum..
Köstence köprüsüne yakın bir yer. Bozyaka Ssk ya yakınmış.

haa süper orda yeni binalar dolu yeni yerlesim oldu köstence , guzel yer ben gyalıdayım işyerıme uzak kalıyor ama ne yapalım gidip gelyoruz işte gıdadayım ben.nısanlım belkı altınlarla araba alırız sana bı tane 6 bınlıralık dıyor rahat edersın dıyor bakarız walla . :41:

hava iyi olursa bizde bu haftasonu Karabağlarda ki mobilyacıları gezıcez :) Denk geliriz belki dicem ama seni nasıl tanıcam.. Yakamıza kırmızı karanfil mi taksak ne ??:16:

aaa kızlar 2 hafta önce bende koçtaş'tan Kaz tüyü yorgan ve yastık seti aldım.. Normalde çift kişilik yorgan 129 Tl idi. Kampanya yapmışlar çift kişilik yorgan + 2 adet kaz tüyü yastık hepsi 130 tl idi. Kesinlikle bakın derim.. Ben izmirde ki koçtaş'tan aldım ama her yerde aynıdır.

su an hala var mı o kampanya canım ben kaz tugu arıyordum popo tüğü dolu her yer ?
sımdı devam edıyor mudur
home englısh ten 30 lıraya puffy aldım ben sadece.

hava iyi olursa bizde bu haftasonu Karabağlarda ki mobilyacıları gezıcez :) Denk geliriz belki dicem ama seni nasıl tanıcam.. Yakamıza kırmızı karanfil mi taksak ne ??:16:

hehe :) benım daha şey sonra bakcaz mobılyaya evı tutcaz sonra mbılya avıze halı
sımdı gelınlık haftası bu hafta :) faceden falan ekleşsek mail vs :)

koçtas mı tamam guzelım aklımda olsun
ucyolda merınos var bır de ona da bakarım koctas daha da ıyıdır
haklısın bır bakarım karabglara gıderız tahmınımce mobılyaları ordan bakıcakmısız

su an hala var mı o kampanya canım ben kaz tugu arıyordum popo tüğü dolu her yer ?
sımdı devam edıyor mudur
home englısh ten 30 lıraya puffy aldım ben sadece.

ev dekorasyon ürünleri güzelde halıları nasıl bılmıyorum ikeadada cok guzel dekoratıf seyleri vardı mobilyalarınızı nasıl alcaksınz düşündünzmü:D

$orta oda.jpg $mutfak.jpg $küçük oda.jpg $yatak odası.jpg $salon.jpg $koridor.jpg

ana, kaç kurus tuttu bunlar canım süper hepsi?
bir de agır değil he p genc işi
benim agır olucak gaıba cok guzel boyle de ama ?

yılbasından önce almıstım tüm hepsinin ampülleri içinde yuvarlak 700 tuttu ama ağır hantal degıller cok begenerek aldık cok yer gezdık ağır bişiy istemıyodum zaten evımde cıvıl cıvıl renkler oldugu için böyle bişiy tercih ettim

Taç Gülen Avize - 3 lü
böyle agır olucak sanırım benim ev. ben ruhsuzumdur ççünkü hehe
cidden agır sevıyorum seninkiler süpe r ama. bilmem nişanlıma sorarım ben birlikte seçeriz, ben karar veremicem. :18:

aboooow saray gbi olcak desene ama bence esyalarına göre al avizelerini renkleri falan koyu ve klasık modeller sectıysen cok şık durur bu avize benım salon lambası yuvarlak berjerım yuvarlak perdemdede yuvarlak desenler var hahahah istemeden denk geldı

wallahi seni duydukca hiç zevklı olmadıgımı anlıyorum
mobılyacıya gıdıcem bu bu dıyecm uygunsa alıcam :) soınra avızecıye gırıcem ne renk uyuyosa onu alıcam .. halılar da oyle :81:

ev kira olcak duvarlarım gri ve acık grı ıstıyorum
duvar plakası bulursam kagıt gıbı yapısmadan durabılen cok guzel olur salona
koctastan bakayım bari cnm :31:

tatlım buldum dediğini ama bak ne diyor
Yorgan: %15 gıdık tüyü, % 85 sırt tüyü içerir
gıdıgı az yani... ? biraz daha bakıcam ben bu konuda... nasılsa gelın yorganı olmıcak yaz oldugu ıcın :74:

perde aldın mı peki canı m bu koctastakı avıze resımlerındekı ev göruntulerı süper keske evım öyle olsa

daha eşya almadıysan hala şansın var bence klasik tutkunlugun yoksa fikrini değiştirebilirsin mesela annem asla modern esyalardan hoşlanmaz bizim evde saray gibi bende modern hoşlanıyorum evimide öyle döşedim:D perdeleride aldım evet ama takılmadı daha

wallahi seni duydukca hiç zevklı olmadıgımı anlıyorum
mobılyacıya gıdıcem bu bu dıyecm uygunsa alıcam :) soınra avızecıye gırıcem ne renk uyuyosa onu alıcam .. halılar da oyle :81:

aşk olsun ya ne zevksızlıgı kişilerin zevkleri farklıdır elbet annem olsaydı pek severdı senı kafamız aynı derdı :D yatak odası halısı hala bulamadım arıyorum...

isilsil;18052997]ev kira olcak duvarlarım gri ve acık grı ıstıyorum
koctastan bakayım bari cnm :31:[/QUOTE]

duvar kagıdını esyana göre al ezbere alma derim

daha eşya almadıysan hala şansın var bence klasik tutkunlugun yoksa fikrini değiştirebilirsin mesela annem asla modern esyalardan hoşlanmaz bizim evde saray gibi bende modern hoşlanıyorum evimide öyle döşedim:D perdeleride aldım evet ama takılmadı daha

aşk olsun ya ne zevksızlıgı kişilerin zevkleri farklıdır elbet annem olsaydı pek severdı senı kafamız aynı derdı :D yatak odası halısı hala bulamadım arıyorum...

isilsil;18052997]ev kira olcak duvarlarım gri ve acık grı ıstıyorum
koctastan bakayım bari cnm :31:

[/QUOTE]

tamam kız, madem ben de önce koctasa falan gıdeyım bakayım bı bıde ıkeayı ıyıce gezelım ona gore benzer seyler alayım aldırayım
walla annenle cok anlasırdık sanırım :) )

tamam kız, madem ben de önce koctasa falan gıdeyım bakayım bı bıde ıkeayı ıyıce gezelım ona gore benzer seyler alayım aldırayım
walla annenle cok anlasırdık sanırım :) )[/QUOTE]

biz koltukları yaptırmıstık istedıgımz model ve kumas ama tabi bi yerden kopya cektık :D anneme gösterdim ay ben cok zevksızmısım öyle model olurmuymus o nasıl berjermıs avize dediğin gösterıslı olurmus bunlar neymıs almıslar topları koymuslar vs bizim evi göresen bi berjer var bizde oturdugunda kafan gözükmüyo yanlara dogru cıkıntısı var falan neyseki anne benım zevkım bu napim dedım haha anlastık :D

Back