• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ben im de 19 u canım beni de ekle listeye :)
bizim özel sektör izin mizin yok
ama içerde biriken 21 günüm olucak o tarihte.

aslında ev ye rlestı rmek ıcın ızın alabilirim önceden ama evi nisan ayında tutucaz yetıstırırm dıye dusunuy orum. :72:

senındemı 19 arkadas ben en en iisi 19 haziran gelinleri diye başlık acayım bu ne yaaaa:1::1::1:

Sözleşmeli personelim tatlım.. Geçen Sene 6 gündü. Bu sene sözleşme imzalanırsa (eli kulağında bugun yarın imzalanır inşallah) 9 güne çıkacak. Yıllık iznimiz 18 gündü o da 22 gün olucak inşallah :)
:34:

ben im de 19 u canım beni de ekle listeye :)
bizim özel sektör izin mizin yok
ama içerde biriken 21 günüm olucak o tarihte.

aslında ev ye rlestı rmek ıcın ızın alabilirim önceden ama evi nisan ayında tutucaz yetıstırırm dıye dusunuy orum. :72:

Nisan da kira erken değil mi tatlım ya. Mayıs gibi düşünüyoruz bizde.

radyologg senin anket doğru değil galiba baksana topiğin çoğu 19 haziran gelini:)))
salon tutarken demişlerdi bu yılın en değerli günü 19 haziran diye doğruymuş demekki:)

radyologg senin anket doğru değil galiba baksana topiğin çoğu 19 haziran gelini:)))

sorma bende şüphelendim :D

salon tutarken demişlerdi bu yılın en değerli günü 19 haziran diye doğruymuş demekki:)

okullların kapandıgı hafta oldugu içinmi değerliymiş ertesi gün sbs var :D bizimkini erteside seçim var hahaha

mobılya falan yaptırcaksan yada daha almadıysan nısan ayı evet uygun en azından eve göre bakarsın herseyını sığar sığmaz bi aksılık olur anca düzersizn zaten

Sözleşmeli personelim tatlım.. Geçen Sene 6 gündü. Bu sene sözleşme imzalanırsa (eli kulağında bugun yarın imzalanır inşallah) 9 güne çıkacak. Yıllık iznimiz 18 gündü o da 22 gün olucak inşallah :)
:34:

anaaa iimiş devlet memurlarına 3 gun evlılık izni benım nıkah zaten cumartesı kıyılcak pzt 3. gun oluyo izin aldıgıma degmez :D:D 9 gun evlılık iznimi olurmus ya ne bıcım iş bu (biraz çamur yapayım dimi ):27::27:

kızlar şimdi annem aradı. Kalbine doğmuş sanırım. yakınımızda ki emlakçıya uğramış Rahmetli Dedemin arkadaşıymış. emlakçı ve aynı zamanda takipçilik yapıyormuş. Belediyenin yakınında bir ev varmış. Nisan mayıs gibi boşaltacaklarmış. ayh öğle arasında gidip bi bakıcam dışarıdan.. :1: Nişanlımıda tanıyormuş hatta. Tesadüf vallahi.

anaaa iimiş devlet memurlarına 3 gun evlılık izni benım nıkah zaten cumartesı kıyılcak pzt 3. gun oluyo izin aldıgıma degmez :D:D 9 gun evlılık iznimi olurmus ya ne bıcım iş bu (biraz çamur yapayım dimi ):27::27:

olsun canım..zaten düğünümden bir hafta sonra da Kuzenimin sünneti olcak.. koşuşturmalı geçecek zaten..

kızlar şimdi annem aradı. Kalbine doğmuş sanırım. yakınımızda ki emlakçıya uğramış Rahmetli Dedemin arkadaşıymış. emlakçı ve aynı zamanda takipçilik yapıyormuş. Belediyenin yakınında bir ev varmış. Nisan mayıs gibi boşaltacaklarmış. ayh öğle arasında gidip bi bakıcam dışarıdan.. :1: Nişanlımıda tanıyormuş hatta. Tesadüf vallahi.

temiz kalpliymişsin ya cok sevindim hayırlısı olsun hakkınzda :D:D evi görünce fikrini söyle inşallah begenecegın bi evdır

evett esya mesya almadık daha beyaz esyalar tamam da avıze halı mobılyaa :))

Kızlar Sandık yapacak mısınız? yada erkek tarafımı yapar ??:61:

bizz yapmıycazz sadece iç gıyım alıcaklar bana belkı makyaj ürüünü
ama makyaj alırsalar ben de onlara tras köpüğü vs alıcamm

ilk kararsız kalmısıkk karar verene kadar o güne bır yıgın isim yazan olmus zorla aldıkk :) cok dolu bir günn :72:

aay ne guzel hayırlısı olsunn cnm :) nisan ortası gibi tutucaz biz denk gelirse :46:

camur yapalım baska türlü olmayacak :)) heheh benim pazar, izne ıhtıyacım var da normal yıllık izinden yıycem. olsun iznim var yine de o da iyi.

avizeleri koçtaştan aldım ben güzel modeller var sanırım izmirlisin izmirdede var diye biliyorum koçtaşı halılarıda saray halıdan aldım ama hala turkuaz halı bulamadım yaaa takıntı halıne geldı

ilk kararsız kalmısıkk karar verene kadar o güne bır yıgın isim yazan olmus zorla aldıkk :) cok dolu bir günn :72:

iç çamaşırı ve makyaj takımı ve gecelik gibi şeyleri kayınvalidem almıştı önü tüylü terlik bilem aldık hiçte sevmem banu alkan gibi kokoş kokoş olmayı ama bakalım 2 gun giyerim :D

Son düzenleme:

bizde mobilya almadık daha. Beyaz eşyaları aldık.. Ben makyaj mal falan istemeyeceğim. Söyledim de zaten.Kullanmadıgım çok makyaj mal. var. Boşuna masraf yaptırmayayım..
Gecelik takımı falan alırlar sadece. Bizde Pijama takımı alalım dedik. Yanına da güzel bir parfüm falan .. Geçen Limangodan deri cüzdan aldım ama onu çeyize eklemeyeyim. 7 Temmuzda doğum günü olucak nişanlımın o zaman vereyim istiorum daha mantıklı olur demi ?:61:

Back