- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.301
avizeleri koçtaştan aldım ben güzel modeller var sanırım izmirlisin izmirdede var diye biliyorum koçtaşı halılarıda saray halıdan aldım ama hala turkuaz halı bulamadım yaaa takıntı halıne geldı
avizeleri koçtaştan aldım ben güzel modeller var sanırım izmirlisin izmirdede var diye biliyorum koçtaşı halılarıda saray halıdan aldım ama hala turkuaz halı bulamadım yaaa takıntı halıne geldı
yok canım Nişanlım Konak bel. de ben Karabağlar Bel çalışıyorum..
Köstence köprüsüne yakın bir yer. Bozyaka Ssk ya yakınmış.
aaa kızlar 2 hafta önce bende koçtaş'tan Kaz tüyü yorgan ve yastık seti aldım.. Normalde çift kişilik yorgan 129 Tl idi. Kampanya yapmışlar çift kişilik yorgan + 2 adet kaz tüyü yastık hepsi 130 tl idi. Kesinlikle bakın derim.. Ben izmirde ki koçtaş'tan aldım ama her yerde aynıdır.
Kaz tüyü de Gıdık tüyleri falan var gayet iyiydi yani.
hava iyi olursa bizde bu haftasonu Karabağlarda ki mobilyacıları gezıcez :) Denk geliriz belki dicem ama seni nasıl tanıcam.. Yakamıza kırmızı karanfil mi taksak ne ??
koçtas mı tamam guzelım aklımda olsun
ucyolda merınos var bır de ona da bakarım koctas daha da ıyıdır
haklısın bır bakarım karabglara gıderız tahmınımce mobılyaları ordan bakıcakmısız
aaa kızlar 2 hafta önce bende koçtaş'tan Kaz tüyü yorgan ve yastık seti aldım.. Normalde çift kişilik yorgan 129 Tl idi. Kampanya yapmışlar çift kişilik yorgan + 2 adet kaz tüyü yastık hepsi 130 tl idi. Kesinlikle bakın derim.. Ben izmirde ki koçtaş'tan aldım ama her yerde aynıdır.
su an hala var mı o kampanya canım ben kaz tugu arıyordum popo tüğü dolu her yer ?
sımdı devam edıyor mudur
home englısh ten 30 lıraya puffy aldım ben sadece.
ev dekorasyon ürünleri güzelde halıları nasıl bılmıyorum ikeadada cok guzel dekoratıf seyleri vardı mobilyalarınızı nasıl alcaksınz düşündünzmü
ana, kaç kurus tuttu bunlar canım süper hepsi?
bir de agır değil he p genc işi
benim agır olucak gaıba cok guzel boyle de ama ?
Taç Gülen Avize - 3 lü
böyle agır olucak sanırım benim ev. ben ruhsuzumdur ççünkü hehe
cidden agır sevıyorum seninkiler süpe r ama. bilmem nişanlıma sorarım ben birlikte seçeriz, ben karar veremicem. :18:
perde aldın mı peki canı m bu koctastakı avıze resımlerındekı ev göruntulerı süper keske evım öyle olsa
wallahi seni duydukca hiç zevklı olmadıgımı anlıyorum
mobılyacıya gıdıcem bu bu dıyecm uygunsa alıcam :) soınra avızecıye gırıcem ne renk uyuyosa onu alıcam .. halılar da oyle :81:
daha eşya almadıysan hala şansın var bence klasik tutkunlugun yoksa fikrini değiştirebilirsin mesela annem asla modern esyalardan hoşlanmaz bizim evde saray gibi bende modern hoşlanıyorum evimide öyle döşedimperdeleride aldım evet ama takılmadı daha
aşk olsun ya ne zevksızlıgı kişilerin zevkleri farklıdır elbet annem olsaydı pek severdı senı kafamız aynı derdıyatak odası halısı hala bulamadım arıyorum...
isilsil;18052997]ev kira olcak duvarlarım gri ve acık grı ıstıyorum
duvar plakası bulursam kagıt gıbı yapısmadan durabılen cok guzel olur salona
koctastan bakayım bari cnm
duvar kagıdını esyana göre al ezbere alma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?